Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
post
page

Slimste SEO aanpak van Noord Holland

SEO aanpak

SEO Succes voor iedereen

Met de SEO pakketten van Appelman Marketing Support verbeter je de zichtbaarheid van je website in zoekmachines zoals Google. Je trekt honderden websitebezoekers aan maar merkt dat ze niet voldoende converteren naar klanten of leads? Want natuurlijk wil je beter scoren dan je concurrentie.

De SEO pakketten van ons zijn het juiste antwoord voor jou: Wij verbeteren jouw vindbaarheid en onderhouden je zoekmachine optimalisatie tegen een vast bedrag per maand.

Wij bieden complete SEO pakketten aan.In overleg met een van onze SEO specialisten wordt een strategie bepaald waarmee we jouw website naar een hoger niveau brengen om je concurrenten een stap voor blijven.

Welk pakket voor jouw bedrijf meest geschikt is volgt uit de intake. Het is namelijk zeer afhankelijk waar je met je bedrijf op uit bent, zoals: werk je op de lokale markt, heb je nationale klanten of in het buitenland. internationaal?

pexels freeboilergrants 7119258 scaled
myriam jessier VHXiGXxwOQ4 unsplash scaled

Tarieven van de SEO pakkett

De prijzen van SEO pakketten zijn onder andere afhankelijk van onder ander het aantal pagina’s van jouw website en of je lokaal, regionaal, nationaal of internationaal moet worden gevonden. Ook: Is er al eens iets aan SEO of zoekmachine optimalisatie gedaan? Of moet alles nog ingericht worden?

De maandelijkse kosten variëren van slechts €199,- tot 799,- per maand. Het contract is voor minimaal 3 maanden. Dat is een termijn waarna je goede resultaten kan zien. We leveren kwaliteit op maat als je vindt gewenste pakket er niet bijstaat, bel of mail ons en we maken een passend pakket. Uiteraard ook tegen een scherp tarief.

Faq: Berekenen jullie opstartkosten bij een SEO project?

Er zijn in principe geen opstartkosten bij de SEO pakketten. Maar het kan in een enkel geval zo zijn dat de zoekmachine optimalisatie van de website erg veel achterstallig onderhoud heeft. Als je dan de pagina’s snel voor elkaar wilt hebben, dan adviseren wij meestal om dan wat extra budget vrij te maken. Hierdoor de zoekmachines snel de veranderingen waar kunnen nemen.

 

Hoger in Google!! Maak meteen een afspraak

Wil jij profiteren van onze know how en hoger komen in de zoekresultaten van Google? Neem vandaag nog contact met ons op. Dan gaan we zo snel mogelijk met je aan de slag.

pexels george morina 4960341 scaled