Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
post
page
A

De A uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

A / B-Testen

Vergelijking van twee versies van een variabele (bijv. Een call-to-action of e-mail onderwerpregel) om te bepalen welke het beste presteert.

 

Aanvullende Index

Aanvullende Index (Supplemental Index) is een secundaire index die door zoekmachines (zoals Google) die op grote schaal wordt verondersteld om inhoud bevatten die zij als minder belangrijk beschouwen. In een zoekmachine, wordt aanvullende index bestaat uit Web resultaten (aanvullend resultaat) gecompileerd met minder beperkingen op sites dan sites die worden doorzocht voor een van de belangrijkste index van de zoekmachine.

 

Aanvullende Resultaat

Aanvullende Resultaat (Supplemental result) is een URL die in aanvullende index van Google, een secundaire database met pagina’s van minder belang, zoals gemeten in de eerste plaats door Google PageRank-algoritme. Meer informatie op Google RageRank.

 

Absolute Link

Absolute Link, in tegenstelling tot een relatieve koppeling, is een link die de exacte locatie op het web van een bepaalde pagina aangeeft. Het is die de locatie van een webpagina ten opzichte van uw huidige locatie aangeeft.

 

Actionscript

ActionScript is een objectgeoriënteerde programmeertaal die oorspronkelijk eigendom van Adobe Systems Incorporated.

 

Ad-Hoc Query

Ad-Hoc Query is een geautomatiseerde zoekvraag die informatie ophaalt zonder kennis van de onderliggende opslag structuren van de database.

 

Administratieve Metadata

Administratieve Metadata is een soort metadata die helpt om informatiebronnen te beheren door middel van elementen, zoals het versienummer, archiveren datum en andere technische informatie ten behoeve van file management, beheer van rechten en het behoud.

 

Advertising

Reclame is een vorm van marketing communicatie, gebruikt om publiek aan te moedigen of te overtuigen om een bepaalde actie te doen (zoals aankoop).

 

Afbeelding Kaart

Afbeelding Map is een lijst van coördinaten die betrekking hebben een beeld specifieke, het leven geroepen om hyperlink delen van het beeld naar diverse bestemmingen aan (in tegenstelling tot een normale afbeelding link, waarin het gehele gebied van de afbeelding links naar een enkele bestemming).

 

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een georganiseerde vorm van resultaat marketing waarbij een bedrijf beloont voor elke bezoeker of klant die zij aanbrengt cq de aangebrachte klant doet iets voor een ander bedrijf.

 

Affiliate Site

Affiliate Site is een website die geld verdient met affiliate marketing door het sturen van bezoekers naar een andere website om de verkoop te voltooien, in ruil voor vergoedingen en provisies.

 

Affiliate-Programma

Affiliate Program is een methode van de bevordering van web-bedrijven waarin een affiliate wordt beloond voor elke bezoeker, abonnee, klant, en / of verkoop die via zijn of haar inspanningen.

 

Agile Marketing

Benadering van marketing die prioriteit geeft aan frequente iteratie (herhalend werk) en verbetering op basis van de resultaten van elke campagne, project of stukje content. Lees meer over agile marketing.

 

Ai

AI is een acroniem voor Artificial Intelligence. Kunstmatige intelligentie.

 

Ajax

AJAX is een acroniem voor Asynchronous JavaScript and XML.

 

AJAX (AJAX)

Asynchronous JavaScript and XML is een type van de programmering die het mogelijk maakt een webpagina informatie te versturen en ontvangen van een server die pagina dynamisch wijzigt zonder compleet te herladen.

Algorithm (Algoritme)

Een complex computer programma dat wordt gebruikt door zoekmachines zoals Google om gegevens op te halen en de resultaten te leveren voor een zoekvraag. Zoekmachines gebruiken een combinatie van algoritmen om info die webpagina’s levert te rankschikken.  Ze gebruiken daarvoor een aantal ranking factoren (zoals leeftijd van website) en signalen (oa laad website snel).

 

Algorithm Change (Algoritme Verandering)

“Sommige algoritmische veranderingen gaan volledig onopgemerkt. Echter, de impact van een belangrijke algoritmische verandering kan doorgaans worden vrij snel gezien, hoewel de verandering soms duurt het een paar weken om volledig uit te rollen. Algoritmische veranderingen komen in drie vormen:

Algoritme Update: De zoekmachine verandert bepaalde signalen van een bestaand algoritme.

Algoritme Refresh: De zoekmachine doorloopt een bestaand algoritme opnieuw met precies dezelfde signalen als de vorige keer.

Nieuwe Algoritme: De zoekmachine gebruikt een nieuw zoek algoritme om het zoekresultaat te verbeteren. Bijvoorbeeld: Google Panda, Google Penguin.”

 

Alt

Alt is ontworpen om een ​​alternatieve tekstbeschrijving (a text equivalent) voor afbeeldingen te leveren.

 

Alt Attribute

Alt attribuut wordt gebruikt in HTML en XHTML documenten naar alternatieve tekst (alt-tekst) die moet worden weergegeven wanneer het element waarop het wordt aangebracht niet kan worden weergegeven op te geven.

  

Alt Attribute (alt Attribute)

“HTML-code die informatie die wordt gebruikt door zoekmachines en schermlezers (voor blinden en slechtzienden) om de inhoud van een beeld te begrijpen.

Ook bekend als: Alt Text”

Alt Tag

Alt Tag is het alternatief tag die de browser wordt weergegeven wanneer de persoon niet wil of niet kan zien de foto’s te presenteren op een webpagina.

Analytics (Analytics)

“De wetenschap van het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens.

zie ook: Google Analytics”

Analytics Tool

Analytics Tool is een computerprogramma dat helpt bij het verzamelen en analyseren van gegevens over het gebruik van de website. Bijvoorbeeld, Google Analytics is een gratis analytics programma.

 

Anchor Text (Anker tekst)

De klikbare woord of de woorden van een link. Deze tekst is bedoeld om contextuele informatie te verstrekken aan mensen en zoekmachines over wat de webpagina of website wordt gekoppeld aan gaat. Bijvoorbeeld, als je een link creëert om uw bezoekers te brengen naar de blog pagina, “blog pagina” is de anker tekst.

 

Android

Android is een Linux-gebaseerde besturingssysteem hoofdzakelijk voor touchscreen mobiel apparaat zoals smartphones en tablets.

 

Anker Tekst

Anchor tekst is de zichtbare, klikbare tekst in een hyperlink.

 

Apache

Apache is een populaire open source webserver.

 

Api

API is een afkorting voor Application Programming Interface.

 

Apple

Apple Inc., voorheen Apple Computer, Inc., is een Amerikaanse multinational bedrijf dat ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt consumentenelektronica, computersoftware, en personal computers.

 

Application Programming Interface

Application Programming Interface (API) is een specificatie bedoeld als interface te gebruiken softwarecomponenten met elkaar communiceren.

 

Artikel Directory

Artikelmap is een website met collecties van artikelen geschreven over verschillende onderwerpen en gerneral van medewerkers.

 

Artikel Spinning

Artikel Spinning is een vorm van inhoud spam technieken waarmee blog of website-eigenaren post een unieke versie van relevante inhoud op hun sites door het herschrijven van bestaande artikelen, of delen van artikelen, en het vervangen van elementen om een ​​iets ander perspectief op het onderwerp te bieden.

 

Artikel Syndication

Artikel Syndication is een vorm van content syndication, het is is een SEO-strategie die wordt gebruikt om het aantal backlinks naar uw website te verhogen.

 

Asp.Net

ASP.NET is een ontwikkeling kader van Microsoft’s .NET-platform, dat wordt gemaakt door Microsoft Corporation voor het creëren van dynamische webapplicaties en webservices.

 

Asynchronous Javascript And Xml

Asynchronous JavaScript and XML (AJAX) is een groep van onderling web development technieken die worden gebruikt op de client-side asynchrone webapplicaties te bouwen.

 

Atom

Atom is een web-feed norm op basis van XML.

 

Authority Site

Authority Site is een website die veel inkomende links van andere verwante gezaghebbende expert of hub websites heeft.

 

Automatisch Gegenereerde Inhoud

Automatisch gegenereerde inhoud verwijst naar de inhoud die programmatisch wordt gegenereerd. Het wordt beschouwd als een schending van de Google-richtlijnen voor webmasters.

 

Autoresponder

Autoresponder verwijst naar een computer programma dat automatisch antwoorden e-mail gestuurd naar de zender van de email

B

De B uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

B2B (B2B)

Afkorting voor: business-to-business. In B2B SEO, het kopen cyclus langer, producten en diensten zijn duurder, en het publiek is professioneel beslissers.

 

B2C (B2C)

Afkorting voor: business-to-consumer. In B2C SEO, de koopcyclus is meestal korter (hoewel het nog steeds verschilt per sector), producten en diensten zijn (meestal) goedkoper, en consumenten zijn het publiek.

Back-Of-The-Book Index

Back-Of-The-Book Index, is ook bekend als boek index, is een verzameling van data, vaak alfabetisch gerangschikt in een index, gemaakt om gebruikers in staat om informatie op een bepaald boek (of aanverwante document) te lokaliseren.

Backlink

Een link van de ene website naar de andere, ook bekend als inkomende link, inbound links,

 

Backlink (Link terug)

Zie: inbound link

 

Baidu

Baidu is een Chinese zoekmachine bedrijf (Baidu Search), software, cloud computing en andere Internet-gerelateerde producten en diensten, inclusief een online gezamenlijk gebouwd encyclopedie, een doorzoekbare op basis van zoekwoorden discussieforum en nog veel meer biedt.

Baidu Search

Baidu Search is een Chinese taal web zoek machine van Baidu.

 

Baken

Beacon, is ook bekend als een web-bug, 1 voor 1 GIF, onzichtbare GIF of tracker GIF, is een regel code geplaatst in een advertentie of op een webpagina die helpt volgen van acties van de bezoekers, zoals registraties of aankopen.

Ban

Ban verwijst naar dat een zoekmachine blokken uw site verschijnt in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERPs).

 

Bebo

Bebo is een social networking website eigendom en beheer van Criterion Capital Partners.

 

Beschrijvende Metadata

Beschrijvende Metadata is een soort metagegevens die een bron van informatie voor het identificeren en ophalen doortreed- zoals titel, auteur en samenvatting beschrijft.

 

Bestemmings Pagina

Individuele pagina op een website waar gebruikers terechtkomen nadat ze door advertenties of ander marketingmateriaal hebben geklikt. Landingspagina’s bevatten vaak formulieren om klantinformatie vast te leggen in ruil voor een aanbieding.

 

Besturingssysteem

Operating System (OS) is een verzameling van software die computer hardware resources beheert en levert gemeenschappelijke diensten voor computerprogramma’s.

 

Betaald Sociaal

Advertenties op sociale media die een organisatie betaalt om om iets te promoten bij de gebruikers ervan. Meestal gesegmenteerd op bepaalde interesses of demografische gegevens.

 

Betalen Per Klik (Ppc)

Betaalde zoekadvertenties worden bovenaan de resultatenpagina van een zoekmachine weergegeven wanneer iemand een zoekwoord zoekt in de zoekwoordenlijst van die adverteerder. Pay-per-click verwijst naar het bedrag dat een bedrijf betaalt om zoekadvertenties te promoten en klikken te genereren.

 

 

Betrokkenheid Percentage

Metriek die wordt gebruikt om de effectiviteit van marketingberichten te meten. Op sociale media kan betrokkenheid worden gebruikt om de hoeveelheid interactie te bepalen die een bericht ontvangt (bijv. Vind-ik-leuks, gedeelde berichten, opmerkingen). Bij e-mailmarketing kunnen dit open of doorklikpercentages zijn.

 

Bewustwording

Hoe goed klanten een merk, product of dienst herkennen.

 

Bezoeker

Iemand die een website in zijn browser laadt.

Big Daddy Update

Big Daddy Update is een update van Google’s zoekmachine ranking algoritmen voor websites die zich in het begin van 2006.

 

Bing

Bing, voorheen bekend als Live Search, Windows Live Search en MSN Search, is een zoekmachine eigendom is van Microsoft Corporation. Yahoo! haalt haar zoekresultaten informatie van Bing.

Bing (Bing)

De naam van de zoekmachine van Microsoft. Bing gelanceerd in juni 2009, ter vervanging van Microsoft Live Search (voorheen MSN Search en Windows Live Search). Sinds 2010 is Bing Yahoo organische zoekresultaten aangedreven als onderdeel van een zoekopdracht deal Microsoft en Yahoo sloeg in juli 2009.

Bing Ads

Bing Ads, voorheen bekend als Microsoft adCenter en MSN adCenter, is een dienst die Pay Per Click (PPC) online advertising biedt op zowel de Bing en Yahoo! zoekmachines.

Bing Richtlijnen Voor Webmasters

Bing Richtlijnen voor webmasters is de beste praktijken en richtsnoeren om hulp te Bing vondst, kruipen en indexeren van uw site.

 

Bing Search

Bing Search verwijst naar Bing.

 

Bingbot

Bingbot is een webcrawler ingezet door Microsoft Bing te leveren.

 

Black Box (Zwarte doos)

Een complex computerprogramma dat slecht wordt begrepen. In- en uitgangen kunnen worden waargenomen, maar er is geen toegang tot het proces zelf te wijten aan het vertrouwelijke karakter. Bijvoorbeeld, Google’s algoritme is een black box.

Black Hat

Black Hat verwijst naar het gebruik van technieken die in verschillende mate niet de richtlijnen van zoekmachines zoals Google volgt. Vaak wordt gebruik gemaakt van de werkzaamheden die het (intellectuele) eigendom zijn van anderen. Zie ook Webspam.

 

Blacklist

Blacklist is een fundamenteel mechanisme voor toegangsbeheer dat iedereen toegang mogelijk maakt, met uitzondering van de leden van de zwarte lijst.

 

Blauwe Oceaan Strategie

Gebaseerd op een boek van W. Chan Kim en Renée Mauborgne, is de blauwe oceaan strategie een marketingstrategie waarin organisaties nieuwe marktruimte zoeken om vraag te creëren en concurrentie uit te schakelen.

 

Blog

“Blog is een content management systeem dat presenteert artikelen (discrete ingangen of “”berichten””) in omgekeerde chronologische volgorde op het World Wide Web.

Een publicatie van de inhoud, gesorteerd in chronologische volgorde, met de meest recente inhoud die aan de top. De inhoud weerspiegelt persoonlijke of zakelijke belangen, en kan worden geschreven door een individu of een groep van medewerkers. Agenda’s werden oorspronkelijk genaamd weblogs of weblogs. Echter, zoals “web log kan ook betekenen een server logbestanden werd de term verwarrend. Om deze verwarring te voorkomen, werd de afkorting “blog bedacht, en werd de gemeenschappelijke term.”

 

Blog Spam

Blog Spam, is ook bekend als sociaal spam, of comment spam, is een vorm van spamdexing.

 

Bloggen

Bloggen is een veelvoorkomend onderdeel van contentmarketing. Een blog is een gecentraliseerde verzameling artikelen die zijn geschreven vanuit het perspectief van individuen binnen een organisatie. Blogs bieden organisaties een platform voor het delen van best practices en commentaar op onderwerpen die relevant zijn voor klanten.

 

Blogosphere

Blogosphere verwijst naar die blogs bestaan ​​samen als een aangesloten gemeenschap of als een sociaal netwerk waarin alledaagse auteurs hun mening kunnen publiceren.

 

Body Copy

Body Copy is de tekstuele inhoud van een webpagina, die zichtbaar is voor gebruikers en heeft geen grafische inhoud, navigatie, of informatie verborgen in de HTML broncode bevatten.

 

Book Index

Book Index is ook bekend als back-of-the-book index.

 

Bot

Bot is ook bekend als Web spin, web robot of webpagina bot. Zie: Crawler, Googlebot

 

Bounce Rate

Het percentage van de bezoekers van de website, die de website verlaten zonder een bezoek aan een andere pagina op deze website te brengen. Bounce tarieven variëren sterk, afhankelijk van de industrie en de niche. Hoewel bounce rate mogelijke inhoud of website problemen kunnen aangeven, is het niet een directe ranking factor, volgens Google.

 

Bouncepercentage

Percentage bezoekers van een website dat vertrekt zonder naar andere pagina’s op de site te gaan.

 

Boven De Vouw (Above The Fold)

“Content die wordt weergegeven op een website voordat de gebruiker scrollt. Google heeft de pagina-indeling Algoritme aangepast in 2012 om de ranglijst van websites met te veel advertenties in deze ruimte te verlagen.

Boven de vouw heeft betrekking op het deel van een webpagina die gebruikers kunnen zien zonder te scrollen naar beneden.”

 

Branded Keyword (Merk Sleutelwoord)

Wanneer de zoekopdracht van een gebruiker is voorzien van een exacte match, of een afwijking, van een specifiek bedrijf of merknaam. Bijvoorbeeld, “Appelman Marketing Support”, “Amsu”, “AppelmanMarketingSupport.nl” en “Appelman Marketing Support SEO 101 Guide” zijn een paar voorbeelden van branded keywords.

 

Branding

Branding verwijst naar het proces van het creëren van een relatie of een verbinding tussen een bedrijf, product en emotionele beleving van de klant voor het doel van de opwekking van segregatie tussen concurrentie en het opbouwen van loyaliteit bij de klanten.

Branding

Proces om de identiteit van een bedrijf te bepalen. Merk Marketeers zijn verantwoordelijk voor het afstemmen van het bedrijf en zijn producten op de juiste boodschap in een poging om merkloyaliteit onder klanten te genereren.

 

Brandjacking

Brandjacking is een activiteit waarbij iemand verwerft of anderszins gaat uit van de online identiteit van een andere entiteit met het oog op het verwerven van die persoon of het bedrijf van de merkwaarde.

 

Breadcrumb navigatie

“Breadcrumbnavigatie, is ook bekend als breadcrumb trail, is een navigatie hulpmiddel gebruikt in gebruikersinterfaces, waarmee gebruikers bijhouden van hun locaties binnen programma’s of documenten.

Dit type is minder populair dan het ooit was. In wezen, elke webpagina toont een “trail” snel hulp te vertellen bezoekers waar ze zijn op uw site. Bijvoorbeeld: Home> SEO> Link Building> Wat is Website Navigation?

Ook bekend als: Interne links (of interne link), Site Architectuur”

 

Breadcrumb Spoor (trail)

Breadcrumb Trail is ook bekend Visuele navigatie.

 

Bridge Pagina

Bridge pagina, is ook bekend als doorway pagina, portal pagina, sprong pagina, gateway pagina of startpagina.

 

Broken Link (Kapotte link)

“Een link die leidt tot een 404 niet gevonden. Typisch wordt een verbinding verbroken wanneer:

Een website offline gaat.

Een webpagina wordt verwijderd zonder de implementatie van een omleiding.

De bestemmings-URL is gewijzigd zonder dat de implementatie van een omleiding.”

Bron Koppeling

Bron Koppeling is een hyperlink naar een website of een bepaalde webpagina met inhoud geloofde heilzaam, nuttig en relevant zijn voor de bezoekers van de site waarin het verband te zijn.

 

Browser Cookie

Browser Cookie is ook bekend als koekje, cookie, of web cookie.

 

Budget Voor Marketing

Marketing Budget verwijst naar een financieel plan voor de marketing van een product of een product range voor een bepaalde periode van tijd.

 

Bungelende Link

Bungelende Link verwijst naar een link naar een pagina die geen andere links bevat.

 

Business-To-Business (B2B)

Organisatie die voornamelijk verkoopt en verkoopt aan andere bedrijven.

 

Business-To-Consumer (B2C)

Organisatie die voornamelijk rechtstreeks aan individuele consumenten verkoopt en op de markt brengt.

 

C

De C uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Het tarief (uitgedrukt in een percentage) waarop gebruikers van de website te voltooien een gewenste actie. Dit wordt berekend door het totale aantal conversies te delen door het verkeer, vervolgens met 100 te vermenigvuldigen.

Cache

“Cache is een component die transparant opgeslagen gegevens, zodat toekomstige verzoeken voor die gegevens sneller kunnen worden geserveerd.

Een technologie die web content, zoals afbeeldingen tijdelijk opslaat bij de gebruiker/surfer, om het toekomstig laden van pagina’s te verkorten.”

Cached Page (pagina in interne geheugen)

Een momentopname van een webpagina van toen een zoekmachine het laatst bezocht werd.

 

Campagne

Georganiseerde en strategische inspanning om een ​​product of dienst te promoten via een combinatie van kanalen, zoals sociale media en digitale advertenties.

 

Canonical URL

Een HTML-code-element dat een bepaalde website URL beschrijft. Dit wanneer er meerdere pagina’s (url’s) zijn met dezelfde of vergelijkbare inhoud. Dit wordt gedaan om dubbele inhoud te verminderen.

 

Cascading Style Sheets

“Cascading Style Sheets (CSS) is een taal style sheet gebruikt voor het beschrijven van de presentatie semantiek (het uiterlijk en opmaak) van een document geschreven in een opmaaktaal.

Code die de lettertypen, kleuren en andere stijlen definieert die op een website worden gebruikt. Zie CSS”

 

ccTLD

Een internet top-level domein extensie van een land. Bijvoorbeeld: www.appelmanevents.nl, waarbij .nl de ccTLD is. Het geeft aan waar het land (in princiepe) is gevestigd.

 

Churnalism

Churnalism is een vorm van journalistiek die persberichten, draad verhalen en andere vormen van pre verpakte materiaal worden gebruikt om artikelen in kranten en andere media om te voldoen aan de toenemende druk van de tijd en kosten zonder dat zij verder onderzoek of het controleren creëren.

 

Click Bait (Lokkertje)

Inhoud die is ontworpen om mensen te verleiden om te klikken, typisch door overpromising of opzettelijk misleidend in koppen, zodat uitgevers reclame-inkomsten kunnen verdienen.

Click-Through Rate (CTR) (Door klik Ratio (CTR))

Het tarief (uitgedrukt in een percentage) waarmee gebruikers op een organisch zoekresultaat. Dit wordt berekend door het totale aantal organische klikken te delen door het totale aantal vertoningen vervolgens te vermenigvuldigen met 100.

Cloaking

Cloaking verwijst naar de praktijk waarbij de inhoud gepresenteerd aan de zoekmachines anders is dan die gepresenteerd aan menselijke gebruikers.

Cloaking (cloaking)

Resultaat verschillende inhoud of URL’s voor mensen en zoekmachines. Een schending van de richtlijnen voor webmasters van Google.

 

Cloud Computing

Cloud Computing is het gebruik van IT-middelen (hardware en software) die worden geleverd als een dienst via een netwerk (typisch het Internet).

 

Cmf

CMF is een acroniem voor Content Management Framework.

 

Cms

CMS is een acroniem voor Content Management Systeem.

  

CMS (CMS)

“Hoe vaak twee websites (of webpagina’s) worden in één adem genoemd door een website van derden, zelfs als die eerste twee items niet verwijzen naar (of referentie) elkaar. Dit is een manier waarop zoekmachines kan onderhevig gelijkenis vast te stellen.

Bijvoorbeeld, stel Appelman Marketing Support en Search Engine Roundtable nooit gekoppeld aan of elke andere genoemde. Toch zou andere websites en blogs waarschijnlijk vermelden zowel Amsu en de SER op lijsten van de populaire zoekmachine nieuws publicaties.

Om dit in actie te zien, zie: related: https: //www.AppelmanMarketingSupport.nl/ zoekmachine tijdschrift”

Co-Citation (Co-Citation)

Staat voor Content Management System. Een web-based applicatie waarmee mensen te maken, uploaden en beheren van digitale bestanden.

Code Hergebruik

Hergebruik van code, is ook wel bekend als hergebruik van software, is het gebruik van bestaande software of software kennis, om nieuwe software te bouwen.

 

Coding

Coding is ook bekend als het programmeren van computers.

 

Comment Spam (commentaar Spam)

Slecht geschreven commentaren, vaak off-topic en zelf-promotie, geplaatst door spambots, in de hoop op het krijgen van een gratis (maar uiteindelijk waardeloos) link.

Commentaar Spam

Comment Spam, is ook bekend als sociaal spam of blog spam, is een vorm van spamdexing.

 

Communications Protocol

Communications Protocol is een systeem van digitale boodschap en de regels voor het uitwisselen van deze berichten in of tussen computersystemen en in de telecommunicatie. Een protocol kan een formele beschrijving. Protocollen kunnen signaleren, authenticatie en foutdetectie en correctie mogelijkheden.

 

Competition (Competitie)

“Er zijn twee soorten van de concurrentie:

Directe concurrenten: bedrijven die soortgelijke producten en / of diensten te verkopen, dienen dezelfde behoeften, en gericht op een soortgelijke publiek zowel online als offline.

SEO Concurrenten: Bedrijven die vie voor dezelfde zoekwoorden en organische zoekresultaten zichtbaarheid, maar met unalike producten of diensten dat adres verschillende behoeften en / of doelgroepen.”

Computational Linguistics

Computational Linguistics is een interdisciplinair vakgebied omgaan met de statistische of op regels gebaseerde modellering van natuurlijke taal in een computationeel perspectief.

 

Computer

Computer is een algemeen doel apparaat dat kan worden geprogrammeerd een eindige verzameling van rekenkundige of logische bewerkingen uit te voeren.

 

Computer Hardware

Computers is de verzameling van fysieke elementen die een computersysteem omvatten.

 

Computer Netwerk

Computer Network is een verzameling van computers en andere hardware met elkaar verbonden door communicatie kanalen die delen van middelen en informatie mogelijk te maken.

 

Computer Programmeren

Computer Programming, ook bekend als het programmeren of codering, het proces van het ontwerpen, schrijven, testen, debuggen en onderhouden van de broncode van computerprogramma’s.

Computer Software

Computer Software is ook bekend als software.

 

Computer Taal

Computer Taal is ook bekend als programmeertaal.

 

Computerprogramma

Computerprogramma, is ook bekend als software, of programma, is een opeenvolging van instructies, geschreven naar een bepaalde taak uit te voeren met een computer.

 

Computertechnologie

Computer Science is de wetenschappelijke en praktische benadering van berekening en haar toepassingen.

 

Content (Inhoud)

“Woorden, beelden, video’s of geluiden (of een combinatie daarvan) die informatie overbrengen die is bedoeld om te worden gedistribueerd naar en geconsumeerd door een publiek.

Een van de twee belangrijkste Google ranking factoren (samen met links). Zoekmachines willen de inhoud die nuttig, informatief, waardevol, geloofwaardig, uniek is te belonen, en het aangaan met een betere verkeers-en zichtbaarheid.”


 

Content Farm

Een Content Farm is een bedrijf bij wie grote aantallen freelance schrijvers werken om grote hoeveelheden tekstuele inhoud die specifiek is ontworpen om algoritmen voor maximale opbrengste te generen door het geautomatiseerde zoekmachines te genereren. Hun belangrijkste doel is om de reclame-inkomsten te genereren door middel van het aantrekken bekeken reader pagina als in het kader van maatschappelijk spam eerst blootgesteld.

 

Content is King (Inhoud is Koning)

“Een uitdrukking vaak gebruikt door sprekers op conferenties en schrijvers op populaire SEO (en digitale marketing) publicaties. In deze context, “content is king” meestal betekent dat de inhoud is essentieel voor u om een ​​SEO, digitale marketing of zakelijk succes te hebben.

Deze zin dateert eigenlijk terug naar een Bill Gates essay, “Content is King”, gepubliceerd 3 januari 1996.

Aanbevolen lectuur:

Content is King (Wayback Machine)”

Content Management Framework

Content Management Framework (CMF) is een systeem dat het gebruik van herbruikbare componenten of aangepaste software voor het beheren van web content mogelijk maakt. Het deelt aspecten van een web applicatie framework en een content management systeem (CMS).

 

Content Management Systeem (Cms)

Een applicatie waarmee marketing teams website-content kunnen schrijven, bewerken en publiceren zonder code, voorbeeld  is WordPress of Joomla.

 

Content Marketing

Content Marketing is een paraplu die alle marketing formaten die het creëren en delen van content te betrekken aan te trekken, te verwerven en zich duidelijk omschreven en begrepen huidige en potentiële consumenten bases met de doelstelling van het rijden winstgevende klant actie.

 

Content Marketing

Marketingstrategie gericht op het creëren van content die belangrijke bedrijfsboodschappen versterkt en klanten aantrekt. Contentmarketing kan blogs, video’s, posts op sociale media, eBooks, whitepapers en meer omvatten.

 

Content Onderhandelen

Content Onderhandelen is een mechanisme gedefinieerd in de HTTP-specificatie die het mogelijk om verschillende versies van een document op hetzelfde URI dienen maakt, zodat de user agents kunt aangeven welke versie van hun capaciteiten het beste past.

 

Content Spam

Content Spam is een vorm van spamdexing, Content spam techniek betreft het veranderen van de logische weergave die een zoekmachine heeft meer dan de inhoud van de pagina’s. Ze zijn allemaal gericht op varianten van de vector ruimte model voor het ophalen van informatie over de tekst collecties. Content spamtechnieken technieken kunnen worden ingedeeld in zes klassen: keyword stuffing, verborgen tekst, meta-tag stuffing, doorway pagina, schraper site, en artikel spinnen.

 

Content Syndication

Content Syndication, is ook bekend als web syndication, is een vorm van syndicatie in welke inhoud materiaal beschikbaar is voor meerdere andere content bronnen wordt gemaakt.

 

Contentmanagement Systeem

Content Management Systeem (CMS) is een computer programma waarmee het publiceren, het bewerken en aanpassen van de inhoud en het onderhoud van een centrale interface. Dergelijke systemen content management procedures om de workflow te beheren in een collaboratieve omgeving. Deze procedures kunnen handmatige stappen of een geautomatiseerde cascade.

 

Contextueel Adverteren

Contextueel adverteren is een vorm van gerichte reclame voor advertenties verschijnen op websites of andere media, zoals inhoud die wordt weergegeven in mobiele browsers. Zoals Google AdSense is het grootste netwerk voor contextueel adverteren.

 

Conversie

Conversie is de handeling van het omzetten van een website bezoeker in een klant, of op zijn minst het nemen van die bezoeker een stap dichter bij het werven van klanten.

 

Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie, is ook bekend als succespercentage optimalisatie (CRO), is het proces van verhoging van het succespercentage van een website of een landing page.

 

Conversion (Conversie)

“Wanneer een gebruiker een gewenste actie op een website is voltooid. Voorbeelden van omzettingen omvatten:

Het invullen van een aankoop.

Items toevoegen aan een winkelwagentje.

Invullen van een formulier (bijvoorbeeld het aanvragen van een demonstratie, inschrijving voor een webinar / gebeurtenis).

Downloaden premium content (bijvoorbeeld boek, whitepaper).

Abonneren op een e-mail nieuwsbrief.

Video.

 

Conversion Rate

Succespercentage, is de verhouding van het aantal bezoekers die de website bezoekt die daadwerkelijk een gewenste actie doet. Dit op basis van subtiele of directe ‘aansturing’ van marketeers, adverteerders en content creators.

 

 

Conversion Rate (Conversie Ratio)

Het tarief (uitgedrukt in een percentage) waarop gebruikers van de website te voltooien een gewenste actie. Dit wordt berekend door het totale aantal conversies te delen door het verkeer, vervolgens met 100 te vermenigvuldigen.

 

Conversion Rate Optimization

Conversion Rate Optimization (CRO) is het proces van verhoging van het succespercentage van een website of een landing page. Sommige populaire CRO speelde onder meer het testen van veranderingen in website design, tekst, afbeeldingen, prijs, call-to-action en messaging.

 

Cookie

Cookie is ook bekend als koekje, web koekje, of browser cookie.

 

Cookie Dropping

Cookie Dropping is ook bekend als cookie-vulling.

 

Cookie Vulling

Cookie Vulling, is ook bekend als de cookie dropping, is een zwarte hoed online marketing techniek die gebruikt wordt om onwettige delen van inkomsten uit affiliate marketing te genereren.

 

 Correlation (Correlatie)

De mate waarin er een relatie tussen twee of meer elementen. Vaak gebruikt in SEO onderzoek af te leiden relaties tussen variabelen op zoek ranglijst als gevolg van de zwarte doos aard van algoritmen. Altijd onthouden, echter, dat correlatie ≠ oorzakelijk verband.

Cost Per Impression

Cost Per Impression (CPI) verwijst naar de kosten van internet marketing campagnes waarbij adverteerders betalen voor elke keer dat een advertentie wordt weergegeven, meestal in de vorm van een banner advertentie op een website, maar kan ook verwijzen naar advertenties in e-mail marketing.

 

Cost Per Lead

Cost per lead (CPL) is een online reclame-pricing model, waarbij adverteerders betalen voor elke geïnteresseerde lood.

 

Cpa

CPA is een acroniem voor Cost Per Action.

 

Cpc

CPC is een acroniem voor Cost Per Click.

 

Cpi

CPI is een acroniem voor Cost Per Impression.

 

Cpl

CPL is een acroniem voor kosten per lead.

 

Crawl Budget (crawl Budget)

Het totale aantal URL’s dat Zoekmachines kunnen en willen langsgaan op een website gedurende een bepaalde periode.

Crawl Error (crawlfouten)

“URL’s die een zoekmachine bot niet in staat is om te bezoeken.

Deze URL’s geven statuscode foutmelding (401, 300 etc etc)”

Crawler (crawler)

“Een programma dat zoekmachines gebruiken om het web te doorzoeken. Bots bezoeken webpagina’s voor het verzamelen van informatie en om deze toe te voegen of bij te werken aan hun zoekmachine index .

Ook bekend als: Bot, Spider, webcrawler”

 

Crawler-Based Search Engine

Crawler-based Search Engine is een zoekmachine die crawlers gebruikt om relevante zoekresultaten te genereren.

 

Crawling (Kruipen)

Het proces van het verzamelen van informatie, met behulp van een crawler, van de miljarden van de openbare webpagina’s te updaten, toe te voegen, en het organiseren van webpagina’s in de index van een zoekmachine.

 

Crawlsnelheid

Crawlsnelheid verwijst naar de snelheid van de verzoeken de zoekmachine crawler tijdens de crawlproces.

 

Creatieve Briefing

Document dat wordt gebruikt om de implementatie en uiteindelijke levering van een marketingcampagne aan de klant (opdrachtgever) te informeren. Creatieve briefings verbinden creatief werk met zakelijke doelen.

 

Crm

CRM is een acroniem voor Customer Relationship Management.

 

Cro

CRO is een acroniem voor Conversion Rate Optimization.

 

 

CSS (CSS)

Cascading Style Sheets beschrijven hoe HTML-elementen (zoals kleur, fonts) moeten op webpagina’s verschijnen en aan te passen wanneer bekeken op verschillende apparaten.

 

Ctr

CTR is een acroniem voor Klikfrequentie.

 

 

Customer Acquisition Cost

Customer Acquisition Cost (CAC) wordt berekend door de totale aankoopkosten van de totale nieuwe klanten gedurende een bepaalde periode.

 

Customer Journey (Traject van de klant)

Al het mogelijke momenten (of touchpoints) waarop een prospect is blootgesteld aan of grijpt met een merk. Al deze interacties zijn ontworpen om uiteindelijk te overtuigen, beïnvloeden en zetten die prospect aan een klant, cliënt of abonnee wordt.

 

Hoewel de klant ritten sterk kan verschillen per type bedrijf en de industrie, in het bijzonder het is opgebouwd uit vier “stappen”:

Awareness> Behandeling> Besluit> Retention

Google’s Avinash Kaushik biedt een alternatief kader:

Zie> Think> Do> Care

Ook bekend als: koopproces, Consumer besluit Journey, de Customer Journey om online te kopen, marketing trechter, Path to Purchase, Purchase Funnel

 

Customer Relationship Management

Customer Relationship Management (CRM) is een algemeen toegepast model voor het beheer van de interactie van een bedrijf met klanten, klanten en prospects. Het gaat om het gebruik van technologie te organiseren, te automatiseren en synchroniseren bedrijfsprocessen – primair sales activiteiten, maar ook die voor marketing, klantenservice en technische ondersteuning.

 

Cybersquatting

Cybersquatting, is ook bekend als domein kraken, volgens de Verenigde Staten federale wet die bekend staat als de Wet Anticybersquatting consumentenbescherming, is het registreren, de handel in, of het gebruik van een domeinnaam te kwader trouw bedoeling om te profiteren van de goodwill van een merk van iemand anders.

 

D

De D uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

IE

IE is een acroniem voor Internet Explorer.

 

Data Analysis

Gegevensanalyse betrekking op een werkwijze voor het inspecteren, schoonmaken, transformeren en modelleren van data met als doel het markeren nuttige informatie, suggereert conclusies en ondersteunende besluitvorming.

Database

Database is een gestructureerde verzameling van gegevens, die doorgaans wordt georganiseerd om relevante aspecten van de werkelijkheid te modelleren, op een manier die ondersteunt processen die deze informatie.

 

Database Gestuurde Website

-Database gestuurde website is een website die is verbonden met een database en inhoud van webpagina’s is deels gebaseerd op gegevens uit die database.

 

Databasemanagementsysteem

Database Management System (DBMS) een set van computerprogramma’s die niet alleen kunt u op te slaan, te wijzigen en extract informatie uit een database, maar ook biedt gebruikers tools waarmee u toevoegen, verwijderen, te wijzigen, en gegevens die zijn opgeslagen in een te analyseren plaats.

 

Datalog

Datalog is echt een declaratieve logische programmeertaal die syntactisch is een subset van Prolog.

 

Dbms

DBMS is een acroniem voor Database Management System.

 

De-index (De-index)

Dit is wanneer Google een website of webpagina, tijdelijk of definitief, uit de zoekresultaten verwijdert, in het bijzonder haar zoekindex. Google biedt webmasters een URL’s verwijder functie aan in de Google Search Console (vrijwillig verwijderen). Echter, een website kan ook de-geïndexeerd worden als straf voor het overtreden van de richtlijnen voor webmasters van Google, in de vorm van een handmatige actie.

Ook bekend als: Delisting

 

Dead Link

Dead Link is ook bekend als gebroken link of bungelende link.

 

Dead-End Page (Dead-End Pagina)

Een webpagina die links naar geen enkele andere webpagina’s. Zo genoemd omdat zodra een gebruiker of bot komt op deze pagina, is er geen plaats om vooruit te komen.

 

Dedicated  Hosting: (Dedicated Hosting:)

Een website met een eigen IP-adres. Of gedeeld worden noch dedicated hosting zal u helpen beter te scoren; kan echter een dedicated IP-adres website snelheid te verhogen.

 

Deep Linking

Deep Linking verwijst naar de praktijk van het maken van een hyperlink die verwijst naar een specifieke pagina of afbeelding op een website, in plaats van de hoofd- of home page.

 

Digitale Marketing

Internet Gebaseerde marketing inspanningen, zoals zoekmachine marketing, social media marketing, e-mailmarketing en online display-advertenties. Lees er meer over

 

 

Directory (directory)

“Een lijst van websites, meestal gescheiden door verwante categorieën en onderhouden door menselijke redacteuren. Afhankelijk van de directory, zou opname gratis of betaald. In het verleden werden links van directories zeer gewilde (bijv DMOZ), wat leidt tot wijdverbreide misbruik en de algehele devaluatie van dit soort van link building.
Ook bekend als: Web Directory, Link Directory”

 

Disavow (afwijzen)

Als uw link profiel bevat een groot aantal spammy, kunstmatige, of lage kwaliteit inkomende links die kunnen schade aan uw rankings – en hebben niet de mogelijkheid laten verwijderen voor een legitieme reden om te krijgen (bijvoorbeeld de koppeling bestaat op een site je hebt geen controle over) – u kunt Google’s tool voor afwijzen tool gebruiken om Google te vertellen om die links te negeren.

 

Display Advertising

Display Advertising is een vorm van reclame die meestal bestaat uit tekst, logo’s, foto’s of andere afbeeldingen, heel eenvoudig, en dergelijke.

 

Display-Advertenties

Advertenties op websites van derden.

 

DKI

DKI is een acroniem voor dynamisch invoegen van zoekwoorden.

 

DMOZ

De Open Directory Project. Deze was een door mensen bewerkte index van websites. Gelanceerd op 5 juni 1998 en gesloten 17 maart 2017.

 

 

DNS

DNS is een acroniem voor Domain Name System.

 

Dns Hijacking

DNS Hijacking, is ook bekend als DNS-redirection, verwijst naar de praktijk van het ondermijnen van de resolutie van het Domain Name System (DNS) queries.

 

DNS Redirection

Redirection DNS Redirection wordt ook wel DNS kapen.

 

Do-follow (Volg me)

Een attribuut aan een link, In tegenstelling tot “nofollow” geef je zo aan je mag met deze link ‘linken’. Met andere woorden, een link maken

 

Document Object Model

Document Object Model (DOM) is een cross-platform en taalonafhankelijk conventie voor het representeren van en interactie met objecten in HTML, XHTML en XML-documenten.

 

Doelgroepsegmentering

Groep klanten die het meest waarschijnlijk gebruik zullen maken van het product of de dienst van een bedrijf. Marketing Teams richten hun inspanningen en berichten doorgaans op doelmarkten.

 

Doelmarkt

Groep klanten die het meest waarschijnlijk gebruik zullen maken van het product of de dienst van een bedrijf. Marketing Teams richten hun inspanningen en berichten doorgaans op doelmarkten.

 

DOM

DOM is een acroniem voor Document Object Model.

 

Domain (Domein)

Een website-adres – meestal eindigend in een extensie zoals .com, .org of .net. Bijvoorbeeld: www.AppelmanMarketingSupport.nl is het domein van deze website.

 

 Domain Authority (Domain Autoriteit (DA))

De totale “sterkte” van een website, opgebouwd na verloop van tijd, die kunnen helpen een nieuwe page rank goed snel, nog voordat die inhoud heeft verdiend koppelingen of engagement.

Een score tussen 0-100, SEO softwarebedrijf Moz gebruikt om het vermogen van een website rang in de zoekresultaten te voorspellen.
Aanbevolen lectuur:

De drie pijlers van SEO: Autoriteit, relevantie, en Trust

 

Domain Forwarding

Een website-adres – meestal eindigend in een extensie zoals .com, .org of .net. Bijvoorbeeld: www.AppelmanMarketingSupport.nl is het domein van deze website.

 

Domain Kraken

Domain Kraken is bekend als Cybersquatting.

 

Domain-Specific Language

Domain-Specific Language is een programmeertaal of specificatie taal gewijd aan een bepaald probleem domein, een bijzonder probleem vertegenwoordiging techniek, en / of een bepaalde oplossing techniek.

 

Domein Techniek

Domain Engineering, is ook bekend als productlijn engineering, is het hele proces van hergebruik van domeinkennis in de productie van nieuwe software systemen.

 

Domeinnaam

Domain Name is een identificatie-string die een rijk van bestuurlijke autonomie, gezag, of controle op het internet definieert.

 

Domeinnaam Systeem

Domain Name System (DNS) is een hiërarchische gedistribueerd naamgeving systeem voor computers, diensten of een andere bron aangesloten op het internet of een particulier netwerk.

 

Domeinomleiding

Domeinomleiding, is ook bekend als domein forwarding, verwijst naar dat alle pagina’s in een URL domein worden doorgestuurd naar een ander domein.

 

Door Gebruikers Gegenereerde

Inhoud User-Generated Content (UGC) is een reeks van media-inhoud beschikbaar in een waaier van moderne communicatietechnologieën.

 

 Doorway Page (doorway Pagina)

Webpagina’s die zijn gemaakt om rang in zoekmachines voor specifieke zoekwoorden alleen voor het doel van het omleiden van gebruikers die op die pagina naar een andere website.

 

 

Doorway Pagina

Doorway pagina, is ook bekend als brug pagina, portal pagina, sprong pagina, gateway pagina of startpagina, is een techniek die het creëren van webpagina’s voor spamdexing, dit, voor spam de index van een zoekmachine door het invoegen van de resultaten voor bepaalde zinnen met het doel van het verzenden van de bezoekers naar een andere pagina. Doorway pagina die redirect bezoekers zonder hun medeweten gebruik of andere vorm van cloaking. Doorway-pagina’s zijn meestal grote groepen van slechte kwaliteit waarin elke pagina is geoptimaliseerd voor een bepaald zoekwoord of zinsdeel.

 

Drupal

Drupal is een gratis en open source content management systeem (CMS) en content management framework (CMF) geschreven in PHP en verspreid onder de GNU General Public License.

 

 

DuckDuckGo (DuckDuckGo)

Een zoekmachine die werd opgericht op 28 september 2008. Het wordt vaak geprezen om zijn zware focus op de privacy van de gebruiker en een gebrek aan filter bellen (search personalisatie). DuckDuckGo is gebaseerd op meer dan 400 bronnen om de zoekresultaten te dienen, met inbegrip van verticale zoekmachines, zijn eigen crawler, DuckDuckBot, Bing, en Yandex. In 2016 werden 4 miljard zoekopdrachten uitgevoerd op DuckDuckGo.

 

 

Duplicate Content

Duplicate Content verwijst naar inhoud die op meer dan één webpagina of website weergegeven. De website dat de duplicate content bevat, kan worden bestraft of gestaakt weergeven in alle relevante zoekresultaten van de zoekmachines zoals Google.

 

Duplicate Content (Dubbele inhoud)

Wanneer een aanzienlijke hoeveelheid inhoud op een webpagina wedstrijden, of is ongelooflijk vergelijkbaar met, de inhoud die elders op dezelfde website of een compleet andere website bestaat.

 

 

Dwell Time (Stilstaan tijd)

De hoeveelheid tijd die verstrijkt tussen het moment waarop een gebruiker klikt op een zoekresultaat en keert dan terug naar de SERP van een website. Korte dwell ​​tijd (bijvoorbeeld minder dan 5 seconden) kan een indicator voor zoekmachines zijn dat de inhoud van lage kwaliteit is.

 

Dynamisch Invoegen Van Zoekwoorden

Dynamisch invoegen van zoekwoorden (DKI) is een functie die door Google AdWords, Bing Ads, en Yahoo! Search Marketing om dynamisch invoegen van een zoekwoord dat het meest relevant zijn voor de advertentie moet worden weergegeven.

 

Dynamische Webpagina

Dynamische webpagina is een webpagina die wordt gegenereerd op het moment van toegang door een gebruiker of verandering als gevolg van interactie met de gebruiker.

 

E

De E uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

E-Commerce

E-commerce is ook bekend als de elektronische handel of e-commerce.

 

E-Commerce

E-commerce is ook bekend als de elektronische handel of e-commerce.

 

E-Mail

E-mail is ook bekend als elektronische post, of e-mail.

 

E-Mail

E-mail, is ook bekend als elektronische post of e-mail, is een methode voor het uitwisselen van digitale berichten van een auteur om een ​​of meer ontvangers.

 

E-Mail Ctr

E-mail CTR is het aantal ontvangers die een of meer koppelingen in een e-mail heeft geklikt en landde op de afzender website, blog, of andere gewenste bestemming.

 

Ebook

E-boek oftwel ‘online boek’ wordt door online marketers gebruikt om kernboodschappen te versterken die relevant zijn voor hun klanten. eBooks kunnen worden gebruikt om in contact te komen met huidige klanten of om potentiële klanten aan te trekken door middel van content marketing inspanningen.

 

Ecmascript

ECMAScript is de scripttaal gestandaardiseerd door Ecma International in de ECMA-262-specificatie en ISO / IEC 16262. ECMAScript wordt veel gebruikt voor client-side scripts op het web, in de vorm van verscheidene bekende dialecten zoals JavaScript, JScript en ActionScript.

 

Editorial Link (Editorial Link)

Een link die door een website wordt gegeven aan een ander zonder dat de ontvanger er voor hoeft te betalen.
Ook bekend als: Natural Link.

 

Eigen Media

Marketing Content die een bedrijf maakt op kanalen die het bedrijf zelf bezit, zoals een blog of een social media-pagina.

 

Eigenwaarde Algorithm

Eigenwaarde algoritme is het ontwerpen van efficiënte en stabiele algoritmen voor het vinden van de eigenwaarden van een matrix.

 

Electronic Customer Relationship

Marketing Electronic Customer Relationship Marketing (EVRM) is bedrijven te gebruiken om de interne organisatie middelen en externe marketing strategieën te begrijpen en te voldoen aan hun behoeften van klanten te integreren.

 

Elektronische Handel

Electronic Commerce, beter bekend als e-commerce of e-commerce, is de aan- en verkoop van producten of diensten via elektronische systemen zoals het internet en andere computernetwerken.

 

Elektronische Post

Electronic Mail, is ook bekend als e-mail of e-mail.

 

Email Reclame

E-mail Marketing is direct marketing van een commerciële boodschap aan een groep van mensen met behulp van e-mail.

 

Email Reclame

Marketingmethode waarbij relevante reclameboodschappen via e-mail naar een gesegmenteerde groep prospects of klanten worden gestuurd.

 

Engagement Metrics (Engagement Metrics)

Methoden om te meten hoe gebruikers interactie met webpagina’s en content hebben. Voorbeelden van betrokkenheid indicatoren (metrics) zijn onder meer:

Door-klik % (Click-through rate)
Het succespercentage
bounce rate
Tijd op pagina / site
Nieuwe versus terugkerende bezoekers
Frequentie en geschiedenis
Pauze/wachttijd (Dwell time)

 

Entiteit

Google definieert dit als “”Een concept of ding dat uniek is, duidelijk omschreven, uniek en onderscheidbaar””. Het hoeft geen fysiek object te zijn. Het kan kleuren, datums, ideeën et cettera bevatten.

Entiteiten kunnen mensen, producten, plaatsen, bedrijven of zelfs abstracte concepten zijn. Ze zijn altijd onafhankelijk en onderscheiden zich van andere entiteiten of trefwoorden.

Door entiteiten boven trefwoorden te stellen, maakt Google de resultaten van de zoekmachines nauwkeuriger. De zoekmachines van Google zijn echter niet ‘paranormaal’ begaafd. Ze gebruiken meer informatie (context gerelateerd) om erachter te komen waar iemand naar op zoek is.

 

 

Entity-Based SEO

Op entiteiten gebaseerde SEO
01 mei 2021. Een nieuwe benadering van Google Zoeken. Naast het trefwoord gebruikt entiteit-gebaseerde SEO de context van het trefwoord om een gebruiker te helpen de informatie te vinden die hij zoekt, dus niet alleen trefwoorden.
Hoewel zoekwoorden een essentieel onderdeel zijn van uw SEO-strategie, geven ze niet volledig weer hoe een mens naar zijn informatie zoekt. Iemand die bijvoorbeeld zoekt naar “”Amsterdam””, zoekt mogelijk naar Amsterdam in Nederland of de stad Amsterdam in Montgomery County, Verenigde Staten). of de film Amsterdamed, of talloze andere mogelijkheden

 

Entry Pagina

Entry pagina is ook bekend als doorway pagina, brug pagina portal pagina, jump-pagina, of gateway pagina.

 

Entry Pagina

Entry pagina is ook bekend als doorway pagina, brug pagina portal pagina, jump-pagina, of gateway pagina.

 

Euler Diagram

Euler-diagram toont schematisch middel die reeksen en hun relaties.

 

Extensible Hypertext Markup Language

Extensible Hypertext Markup Language (XHTML) is een familie van XML markup-talen die spiegel of uit te breiden versies van de veelgebruikte Hypertext Markup Language (HTML), de taal waarin webpagina’s worden geschreven.

 

Extensible Markup Language (Xml) (Uitbreidbare Opmaaktaal)

Op tekst gebaseerde opmaaktaal die gegevens opslaat, transporteert en organiseert op een manier die leesbaar is voor mensen en machines.

 

Extensible Messaging And Presence Protocol

Extensible Messaging and Presence Protocol (XMPP) is een communicatieprotocol voor-bericht georiënteerde middleware gebaseerd op XML (Extensible Markup Language).

 

External Link (externe link)

Zie: Outbound Link

 

Externe Link

Externe Link is een hyperlink die een referentie of navigatie-element in een document naar een ander document buiten de dezelfde website of het domein van het internet. In het algemeen, een link die verwijst naar een pagina buiten hetzelfde domein is een externe link.

 

Sales Support

Verkoopondersteuning. Support ondersteunt, helpt, geeft advies of ontzorgt je volledig wat betreft jouw sales activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van: Agenda Planning, Adresbestanden,

 

Schraper

Schraper site is een vorm van inhoud spam techniek die alle kopieën van de inhoud van andere websites met behulp van web schrapen.

 

Script

Taal Script Taal is ook bekend als scripting-taal

 

Scripttaal

Scripttaal is een programmeertaal die ondersteunt het schrijven van scripts, programma’s geschreven voor een software-omgeving die automatiseren van de uitvoering van taken die als alternatief zou kunnen worden uitgevoerd, één voor één door een menselijke operator.

 

Search Box

Zoeken Box verwijst naar het vak waar je typt u uw zoekopdracht, of wat het ook is dat je zoekt.

 

Search Engine Indexer

Search Engine Indexer is een onderdeel van de zoekmachine systeem dat sorteert deze en slaat de inhoud van de volledige tekst van elke webpagina document die het ontvangt van de zoekmachine’s Web crawler.

 

Search Engine Indexeren

Search Engine indexeren verzamelt, ontleedt, en slaat gegevens op een snelle en accurate informatie opvragen.

 

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing (SEM) is een vorm van internet marketing dat de promotie van websites gaat door het verhogen van hun zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten pagina (SERP) door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) (zowel on-page optimalisatie en off-page optimalisatie) als maar ook door middel van reclame.

 

Search Engine Results Pagina

Zoekmachine resultaten pagina (SERP) is de aankondiging van de resultaten geretourneerd door een zoekmachine in reactie op een zoekwoord.

 

Search Engine Saturation

Zoekmachine Verzadiging verwijst naar het aantal pagina’s die zijn geïndexeerd in de zoekmachine.

 

Search Engine Spam

Search Engine Spam is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging.

 

Search Engine Vergiftiging

Search Engine Vergiftiging is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, zoekmachine spam, of web spam.

 

Segmentatie

Proces van het verdelen van een markt van klanten in groepen op basis van vergelijkbare kenmerken (bijv. Leeftijd of koopgedrag) zodat marketing teams hen kunnen bereiken met op maat gemaakte, relevante marketing content.

 

Sem

SEM is een afkorting voor Search Engine Marketing.

 

Semantiek

Semantiek is de tak van de taalkunde die zich bezighoudt met de systematische studie van betekenis.

 

Semantisch Web

Semantic Web is een gemeenschappelijk kader dat bekeerlingen ongestructureerde en semi-gestructureerde documenten op het World Wide Web in gestructureerde en semantische gegevens worden gedeeld en hergebruikt voor de toepassing, enterprise, en de gemeenschap grenzen.

 

Semantische Url

Semantische URL is een vorm van URL die direct en intuïtief zinvol zijn voor niet-experts.

 

Seo

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization.

 

Seo Process

SEO-proces bestaat meestal uit zes algemene fasen, met inbegrip van onderzoek, planning en strategie, implementatie, monitoring, (her) beoordeling, en onderhoud.

 

Seo Risk

SEO Risk is een maat voor de waarschijnlijkheid en verlies van een onbevredigende uitkomst die de SEO-project, SEO-proces, of product.

 

Seo Risk Management

SEO Risk Management is de praktijk van het beoordelen en beheersen van SEO risico dat de SEO-project, proces of product beïnvloedt.

 

Seo University

SEO University is een toonaangevende zoekmachine optimalisatie universiteit die biedt SEO tutorials, cursussen, oplossingen, diensten, software, gereedschappen, boeken en ebooks.

 

Seo Zie Zoekmachineoptimalisatie

Proces om de zichtbaarheid en positie van een website op de resultaten pagina’s van zoekmachines te vergroten om meer bezoekers te trekken. SEO kan het strategisch gebruik van trefwoorden in webteksten, het regelmatig creëren van hoogwaardige content, het verbeteren van de website-UX en meer omvatten.

 

Separation Of Concerns

Separation of Concerns (SoC) is een ontwerpprincipe dat de behandeling waarbij een computerprogramma in afzonderlijke functies overlappen functionaliteit zo min mogelijk omvat.

 

Serp

SERP is een afkorting voor Search Engine Results Page.

 

Server-Side

Aan serverzijde worden operaties die worden uitgevoerd door de server in een client-server relatie een computernetwerk.

 

Simple Mail Transfer Protocol

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) is een Internet-standaard voor elektronische post (e-mail) transmissie over Internet Protocol (IP) netwerken.

 

Simple Object Access Protocol

Simple Object Access Protocol (SOAP) is een protocol specificatie voor het uitwisselen van gestructureerde informatie in de implementatie van web services in computernetwerken.

 

Site Map

Site Map is een lijst van pagina’s van een website toegankelijk is voor crawlers of gebruikers.

 

Sitelink

Sitelink is een hyperlink naar de website van subpagina dat onder bepaalde zoekresultaten van Google in orde wordt weergegeven om gebruikers te helpen navigeren door de website.

 

Sitemap

Sitemap is een XML-bestand bevat de URL’s voor een site, samen met extra metadata over elke URL (het laatst is bijgewerkt, hoe vaak het gewoonlijk verandert, en hoe belangrijk het is, ten opzichte van andere URL’s in de site) zodat zoekmachines kan intelligenter kruipen de site.

 

Six-Discipline Model

Zes-Discipline Model is het model van de zes disciplines inculding voorzie, plan, het werk, te meten, te verbeteren en te ontdekken, die nodig zijn voor het beheer van SEO of andere projecten sucessesfully. Meer informatie op Six-Discipline Model.

 

Smartphone

Smartphone is een mobiele telefoon gebouwd op een mobiele besturingssysteem, met meer geavanceerde rekencapaciteit en connectiviteit dan een functie telefoon.

 

Smo

SMO is een acroniem voor Social Media Optimization.

 

Smtp

SMTP is een afkorting voor Simple Mail Transfer Protocol.

 

Soc

SoC is een acroniem voor Separation of Concerns.

 

Sociaal Netwerk

Social Network is een sociale structuur opgebouwd uit een reeks van actoren (zoals personen of organisaties) en de dyadische banden tussen deze actoren.

 

Social Bookmarking

Social bookmarking is een gecentraliseerd online dienst die internetgebruikers in staat stelt om online toe te voegen, annoteren, bewerken, organiseren, opslaan, beheren, zoeken en bladwijzers deel van de middelen.

 

Social Farm

Social Farm is ongewenste spam inhoud die op websites accepteren van user-generated content. Dit kan commerciële spam, bulk inzendingen, gebruikers ingezonden godslastering, beledigingen, bedreigingen, aanzetten tot haat, gelekte persoonsgegevens, of schadelijke koppelingen bevatten.

 

Social Media Optimization

Social Media Optimization (SMO) verwijst naar het proces van het gebruik van een aantal sociale media en gemeenschappen om publiciteit te genereren om het bewustzijn van een product, merk of evenement te verhogen. Meer informatie op Social Media Optimization.

 

Social Media Plan

“Document dat het werk definieert dat een marketingteam zal doen om hun doelen op het gebied van sociale media te bereiken. Plannen voor sociale media helpen organisaties om vast te stellen wat ze op sociale media moeten posten en wanneer.

 

Social Networking Dienst

Social Networking Service is een online service, platform, of site die zich richt op het bouwen van sociale netwerken en sociale relaties tussen mensen die, bijvoorbeeld, interesses delen, activiteiten, achtergronden, of real-life-verbindingen vergemakkelijken.

 

Social Relation

Sociale relatie heeft betrekking op een relatie tussen twee, drie of meer individuen. Het is afgeleid van individuele agency, en vormt de basis van de sociale structuur.

 

Sociale Media

Social Media verwijst naar de middelen van de interacties tussen mensen waarin ze maken, delen, uitwisselen en commentaar inhoud onderling in virtuele gemeenschappen en netwerken.

 

Sociale Media Marketing

Social Media Marketing is het proces van het verkrijgen van de website van het verkeer of de aandacht door middel van sociale media websites.

 

Sociale Media Marketing

Combinatie van organische en betaalde marketinginspanningen die worden gebruikt om potentiële klanten te bereiken en ermee te communiceren via sociale mediaplatforms.

 

Sociale Structuur

Sociale structuur is een sociale wetenschap om verwijst naar een patroon van sociale regelingen in de samenleving die zowel emergent van en deinant van de acties van de individuen zijn.

 

Sociale Wetenschappen

Social Science verwijst naar de betrokken met de samenleving en het menselijk gedrag academische disciplines.

 

Software Agent

Software Agent is een computer programma dat fungeert voor een gebruiker of een ander programma in een relatie van agentschap, dat is afgeleid van het Latijnse Agere (te maken): een overeenkomst op te treden namens iemands.

 

Software Hergebruik

Hergebruik van software is ook bekend als het hergebruik van code.

 

Spam

Spam is het gebruik van elektronisch berichtenverkeer systemen om ongevraagde berichten, in het bijzonder reclame te sturen, zonder onderscheid.

 

Spam

Spam is ook bekend als de inhoud spam.

 

Spamdexing

Spamdexing, is ook bekend als zoekmachine spam, zoekmachine spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging, is de doelbewuste manipulatie van de zoekmachine indexeert. Spamdexing technieken kan worden ingedeeld in twee grote categorieën: inhoud spam (of spam) en koppeling spam.

 

Spammer

Spammer verwijst naar de mensen die proberen om de resultaten van zoekmachines te manipuleren in strijd met de richtlijnen van zoekmachines.

 

Specificatie

De specificatie is een expliciete set van eisen waaraan moet worden voldaan door een materiaal, product of service.

 

Split Testing

Split Testing is ook bekend als A / B-testen.

 

Stappenplan Voor Marketing

Een marketing roadmap is de tijdlijn die de bedrijfsstrategie weergeeft en het marketing werk laat zien dat nodig is om deze te bereiken. Het is een visualisatie van hoe uw activiteiten aan een reeks zakelijke doelstellingen zullen voldoen.

 

Statistisch Model

Statistische model is een geformaliseerd verbanden tussen variabelen in de vorm van wiskundige vergelijkingen.

 

Stemming

Stemming betrekking op de werkwijze voor het verminderen verbogen (of soms afgeleid) woorden aan hun stam, base of wortelvorm.

 

Structurele Metadata

Structurele Metadata is een soort metagegevens verhoudingen binnen en tussen objecten met elementen zoals koppelingen naar andere componenten beschrijft.

 

Stylesheet

Stylesheet is een computer taal die de presentatie van gestructureerde documenten uitdrukt. Zoals Cascading Style Sheets (CSS), die wordt gebruikt om de stijl geschreven documenten in HTML, XHTML, SVG, XUL, en andere markup talen.

 

Succesverhalen

content die beschrijft hoe klanten doelen bereiken en echte voordelen behalen door het product of de dienst van een bedrijf te gebruiken. Succesverhalen kunnen een sociaal bewijs zijn voor potentiële kopers.

 

Swf

SWF is een vector graphics formaat van Adobe gebruikt om animaties en interactieve toepassingen publiceren op het World Wide Web.

 

Sybil Attack

Sybil Attack is een aanval waarbij een reputatie systeem wordt ondermijnd door smeden identiteiten in peer-to-peer computernetwerken.

F

De F uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Facebook

Facebook is een social networking dienst die is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Facebook, Inc.

 

FCF

FCF is een acroniem voor First Click Free.

 

Featured Snippet (Aanbevolen Snippet)

Voor bepaalde vragen, (dat wil zeggen, wie / wat / wanneer / wanneer / waarom / hoe), geeft Google soms een speciaal blok boven de organische zoekresultaten.
Dit blok bevat een samenvatting (in de vorm van paragraaf, lijst, tafel, of video), evenals de datum van publicatie, pagina titel, link naar de webpagina van waaruit het antwoord afkomstig is, en URL.
Ook bekend als: Positie Nul

 

Ffa

FFA is een acroniem voor Free-For-All.

 

Ffa Pagina

FFA pagina, is ook bekend als link boerderij, is een pagina met veel uitgaande links naar niet-gerelateerde websites, die weinig of geen unieke content.

 

Ffa Site

FFA Site is ook bekend als link boerderij, is een site met veel uitgaande links naar niet-gerelateerde websites, die weinig of geen unieke content.

 

Findability (vindbaarheid)

Hoe gemakkelijk de inhoud van een website kan worden ontdekt, zowel intern (door de gebruiker) als extern (door zoekmachines).

 

First Click Free

First Click Free is een manier voor uitgevers om de zoekmachine alleen abonnement hun of beperkte inhoud, maar geen toegang tot anderen, zodat zoekmachine kan doorzoeken en indexeren van het abonnement-only of beperkte inhoud succes.

 

Flickr

Flickr is een afbeelding hosting en video hosting website, web services suite, en online community die eigendom is van Yahoo !.

 

Florida Bijwerken

Florida Update is een update om de zoekmachine ranking algoritmes van Google. Het is vergelijkbaar met een onderzoek naar de Big Daddy-update.

 

Footer Link (Voettekstlink)

Links die in het onderste deel (of “voettekst) verschijnen van een website.
Zie: Website Navigatie

 

 Footer Navigation (Onderste rijd Navigatie)

Normaal gesproken is dit bevat links naar pagina’s die belangrijke informatiebronnen over een merk of bedrijf bevatten. Deze pagina’s zijn meestal niet van belang voor de rangschikking doeleinden. Bijvoorbeeld, Amsu’s voet navigatie links naar onze pagina Over ons, privacy beleid, en onze verschillende sociale profielen.

Related Links: Dit gebied wordt meestal weergegeven in de rechter rail of onder content. Het kan worden genoemd “Most Popular”, “Meest gelezen,” of “Trending Now.”

 

Formulier

Velden op een webpagina waar bezoekers hun informatie kunnen indienen, vaak in ruil voor een aanbieding (bijvoorbeeld een proefversie of een stukje content).

 

Forum Handtekening Linking

Forum Handtekening Koppelen is een zoekmachine optimalisatie techniek die gebruikt wordt om te bouwen backlinks naar een website.

 

 Functioneel Programmeren

Functioneel Programmeren is een programmeertaal paradigma dat behandelt berekening als de evaluatie van wiskundige functies en vermijdt staat en veranderlijk data. Hij benadrukt de toepassing van functies, in tegenstelling tot de imperatief programmeren stijl, die veranderingen in de toestand benadrukt.

 

Funnel Marketing (Trechter Marketing)

Concept dat de interacties rangschikt die een koper heeft met een bedrijf of het marketingmateriaal van het bedrijf voordat hij een aankoop doet. De plaats van een koper in de trechter bepaalt de juiste bericht strategie voor hem.

 

G

De G uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

UIGateway Pagina

Gateway pagina is ook bekend als doorway pagina, brug pagina portal pagina, jump-pagina, of startpagina.

 

Geautomatiseerde Aanleveren

Geautomatiseerde Aanleveren is het gebruik van geautomatiseerde software om uw webpagina’s of websites te leggen aan de zoekmachines. De zoekmachines frons op deze praktijk.

 

Gebruiker Intent

Gebruiker Intent is een tekenreeks uitgewisseld tussen een webbrowser of een web-robot en een webserver die identificeert de bron van het bezoek aan de website.

 

Gebruikers Gegenereerde Content (Ggc)

(User Generated Content) Content over een bedrijf gemaakt door de klanten van het bedrijf. UGC kan worden gedeeld op sociale media of op de kanalen van een bedrijf.

 

Gebruikersomgeving

User Interface (UI), in het industriële ontwerp gebied van mens-machine-interactie, is de ruimte waar de interactie tussen mens en machine optreedt.

 

Gedragsdoeling

Behavioral Targeting verwijst naar een scala aan technologieën en technieken die worden gebruikt door online website uitgevers en adverteerders die hen in staat stelt om de effectiviteit van hun campagnes te verhogen door het vastleggen van gegevens die worden gegenereerd door de website en landing page bezoekers.

 

Geïntegreerde Ontwikkelomgeving

Integrated Development Environment (IDE) is een software applicatie die uitgebreide faciliteiten biedt aan programmeurs voor software-ontwikkeling. Een IDE bestaat normaal gesproken uit een broncode-editor, build automation tools, en een debugger.

 

Gekwalificeerde Lead

Contactpersoon of prospect die ervoor heeft gekozen om meer informatie te ontvangen van een organisatie en past bij het profiel van een ideale klant.

 

General-Purpose Programmeertaal

General-Purpose programmeertaal is een programmeertaal ontworpen om te worden gebruikt voor het schrijven van software in een breed scala van toepassingsgebieden.

 

Geotargeting

Geotargeting is de methode van deining de geolocatie van een bezoeker van de website en het leveren van andere inhoud dan die bezoeker gebaseerd op zijn of haar locatie, zoals land, regio / staat, stad, metro code / postcode, organisatie, IP-adres, ISP of andere criteria.

 

Gerichte Reclame

Gerichte Reclame is een vorm van reclame waarbij advertenties om zo te bereiken de consument op basis van verschillende kenmerken, zoals demografie, psychografische, gedragsvariabelen, firmographic variabelen en meer worden geplaatst.

 

Gmail

Gmail is een gratis, reclame-ondersteunde e-mailservice van Google

 

Go-To-Market-Strategie

Marketingstrategie gericht op hoe een bedrijf nieuwe producten of diensten aan gebruikers zal brengen.

 

Google

Google is een Amerikaanse multinational internet onderneming die voorziet in de bekende zoekmachine (Google Search), software, cloud computing en andere Internet-gerelateerde producten en diensten, met inbegrip van YouTube, Gmail, Google+, Google AdSense, Google AdWords, Google Analytics, Google Maps, Google Earth en nog veel meer.

 

Google (Google)

De zoekmachine opgericht door Larry Page en Sergey Brin in september 1998 Google betekende een radicaal afscheid van menselijke bewerkt web directories, met een beroep op webcrawling technologie en een complex algoritme om hyperlinking patronen analyseren om rang websites. Google is de meest gebruikte zoekmachine in bijna elk land in de wereld.

 

Google Adsense

Google AdSense is een programma van Google waarmee uitgevers in het Google-netwerk van content sites automatisch tekst, beeld, video en rich media advertenties die zijn gericht op de inhoud van de site en het publiek te dienen.

 

Google Adwords

Google AdWords is een online reclame-product dat wordt aangeboden door Google op dit moment naar de kosten per klik (CPC) reclame, de kosten per mille (CPM) reclame, en het terrein gerichte reclame voor tekst, banner, en rich media advertenties.

 

Google Analytics

Google Analytics is een analytics tool en service van Google die gedetailleerde statistieken over het bezoek aan een website genereert. Webanalyse Tool dat websiteverkeer volgt en rapporteert. Marketeers gebruiken Google Analytics om de effectiviteit van marketinginspanningen, zoals digitale advertenties, bij te houden.

 

Google Analytics (Google Analytics)

Een gratis web analytics programma dat kan worden gebruikt om het publiek gedrag, traffic acquisition bronnen, content prestaties, en nog veel meer volgen.
Bezoek: Google Analytics

 

Google Bomb

Een praktijk die bedoeld is om een ​​website nummer één te zetten voor een controversieel zoekzin. Dit werd bereikt door het hebben van een groot aantal websites te koppelen aan een bepaalde webpagina met specifieke anchor tekst om het te helpen rang voor die term.
Bijvoorbeeld, in 2003 werd president George W. Bush’s biografie nummer één op een bepaalde zoekopdracht: “miserable failure.”
Het is een zwarte hoed SEO techniek (vaak zoekwoorden die totaal niet met het onderwerp zelf te maken hebbenniets of off topic trefwoorden)

 

Google Bowling

Google Bowling is een zwarte hoed SEO techniek die punten een groot aantal twijfelachtige links van lage kwaliteit sites op de website van een concurrent aan concurrenten knock down in, of uit, de zoekmachine resultaten.

 

Google Chrome

Google Chrome is een webbrowser ontwikkeld door Google, dat de WebKit layout engine gebruikt.

 

Google Dance

Een term die sinds 2002 wordt gebruikt voor de ‘vluchtige’ periode gedurende welke Google haar zoekindex bijwerkt, meestal ongeveer elke maand.

 

Google Earth

Google Earth is een virtuele globe, kaart en geografische informatie programma van Google

 

 Google Hummingbird

Een zoekalgoritme van Google, dat officieel werd aangekondigd in september 2013 nadat het in gebruik is voor een maand was geweest. Het doel van Hummingbird was om beter inzicht in de volledige context van queries (dat wil zeggen, semantisch zoeken), in plaats van bepaalde zoekwoorden, om betere resultaten te leveren.
Aanbevolen lectuur:
Hoe de Google Hummingbird Gewijzigde Zoeken

 

Google Maps

Google Maps, voorheen Google Local, is een web mapping service applicatie en technologie van Google

 

Google Pagerank

Google PageRank is een link analyse algoritme dat wordt gebruikt door de zoekmachine van Google, dat rechtverkrijgenden een numerieke weging aan elk element van een hyperlink set van documenten, zoals het WWW, met het doel van “meten” het relatieve belang in de set. Meer informatie op Google PageRank.

 

Google Panda

Google Panda is een zoekmachine van Google algoritme update die voor het eerst werd aangekondigd in februari 2011 en is gericht op het verminderen van de zoekmachine rankings van lage kwaliteit sites of dun sites, en de terugkeer van hogere kwaliteit plaatsen in de buurt van de top van de zoekresultaten.

 

Google Panda Algorithm

Een belangrijke Google algoritme update die in eerste instantie uitgerold in februari 2011 werd gevolgd door tal van latere updates. Het doel van Google Panda was om de zichtbaarheid van geringe waarde inhoud, vaak door “content boerderijen te verminderen. In 2016 werd Panda een deel van de kern ranking algoritme van Google.
Aanbevolen lectuur:
Een complete gids voor de Google Panda update

 

Google Penalty

Google Penalty verwijst naar een negatieve impact op een website van de zoekmachine ranking op basis van updates voor zoekmachine algoritmes van Google. De straf kan een ongelukkige bijproduct, of een opzettelijke benadeling van de verschillende zwarte hoed SEO-technieken.

 

Google Penguin

Google Penguin is een zoekmachine van Google algoritme update die voor het eerst werd aangekondigd op 24 april 2012, en is gericht op het verminderen van de zoekmachine rankings van de websites die de richtlijnen voor webmasters van Google schenden door het gebruik van nu uitgeroepen zwarte hoed SEO-technieken, zoals keyword stuffing, cloaking, deelnemen aan uitwisselingsprogramma’s, bewust creëren van duplicate content, en anderen.

 

Google Persoonlijk

Personalized Search verwijst naar ervaringen die specifiek zijn toegesneden op de belangen van een individu door het opnemen van informatie over de afzonderlijke voorbij specifieke zoekopdracht voorzien doorzoeken.

 

 Google Pigeon Update

De naam (gegeven door de SEO-industrie, niet Google) van een significante Google local search-update gelanceerd op 24 juli 2014. Het doel van Pigeon was om de juistheid en de relevantie van de lokale zoekopdrachten te verbeteren door gebruik te maken van meer traditionele Google ranking signalen en het verbeteren van de afstand en lokaliseren rangschikking parameters.
Aanbevolen lectuur:
Hoe de Google Pigeon Gewijzigde Local Search Results

 

Google RankBrain

Een belangrijke Google-algoritme verandering officieel geïntroduceerd in oktober 2015, hoewel het in het testen voor maanden voordat deze was geweest. Met RankBrain, Google machine learning toegevoegd aan haar algoritme en is de derde belangrijkste ranking signaal genoemd. In juni 2016 werd bekend dat RankBrain is betrokken geweest bij elke vraag en heeft een invloed op de rankings.
Aanbevolen lectuur:
Een complete gids voor de Google RankBrain Algorithm

 

 

Google Sandbox

Een theorie en besproken (maar nooit bevestigd door Google) “wachttijd” die voorkomt dat nieuwe websites van het zien van het volledige voordeel van hun optimalisatie inspanningen. Doorgaans wordt dit effect het vaakst gezien met nieuwe sites die zich richten op concurrerende zoekwoorden en kan alleen overwonnen worden wanneer de site genoeg gezag krijgt.

 

Google Search Console

Google Search Console biedt verschillende handige functies, zoals de mogelijkheid om sites voor het indexeren van fouten en de site snelheid te controleren. Deze pagina’s worden ook gebruikt om handmatige actie meldingen te communiceren.

 

Google Trends

Een website waar u gegevens visualisaties op de nieuwste zoektrends, verhalen en onderwerpen kunnen verkennen.

 

Google Webmaster Guidelines (Google-richtlijnen voor webmasters)

Google’s richtlijnen voor goede website optimalisatie praktijken, evenals “illegale” praktijken die kunnen resulteren in een handmatige actie. gewoon:

Maak unieke, waardevolle en boeiende websites en webpagina’s voor gebruikers, niet zoekmachines.
Vermijd trucs en technieken die gebruikers te misleiden en zijn alleen bedoeld om zoekmachine rankings te verbeteren.

 

 

Google Zoeken

Google Search is een zoekmachine die eigendom zijn van Google

 

Google-Richtlijnen Voor Webmasters

Google Webmaster Guidelines is de beste praktijken en richtsnoeren om te helpen Google vinden, kruipen en indexeren van uw site.

 

Google+

Google+ was een sociaalnetwerk website van Google die in 2011 startte. De lancering werd door verschillende experts gezien als een poging om de dominante positie van Facebook aan te vallen, maar dat heeft Google nooit bevestigd.

 

Googlebot

Googlebot is de zoekmachine bot (programma) dat Google gebruikt om het web te doorzoeken om zijn index voor Google Search te samen te stellen.

 

Grafentheorie

Graph Theory is de studie van grafieken worden mathematische structuren gebruikt voor paarsgewijze betrekkingen tussen objecten modelleren van een bepaalde verzameling zijn.

 

Grafische Gebruikersinterface

Graphical User Interface (GUI) is een vorm van user interface die gebruikers in staat stelt om te communiceren met elektronische apparaten met behulp van afbeeldingen in plaats van tekst commando’s.

 

Gratis Voor Iedereen

Gratis voor iedereen (Free-For-All) is een vorm van Linkbuilding dat verwijst naar de websites waar jouw website gratis mee kan linken. Deze vorm van linkbuilding wordt gebruikt om hoger te komen in zoekmachine Google. Google waarschuwt om dit niet te doen.

 

 Gray Hat (grijze hoed)

Een zogenaamde “grijze” gebied tussen technieken die zich te houden aan de richtlijnen voor webmasters van Google, maar voeg dan een element dat buigt de regels een beetje.

 

Greylist

Greylist een basisaansluiting controlemechanisme dat tijdelijk geblokkeerd of tijdelijk toegestaan. Een greylist is een combinatie van een zwarte lijst en een witte lijst.

 

Grijze Hoed

Gray Hat is een combinatie van een zwarte hoed en een witte hoed.

 

Guerrilla Marketing

Guerrilla Marketing is een reclame-strategie waarbij low-cost onconventionele middelen (graffiti, sticker bombardementen, flash mobs) worden gebruikt, vaak in een gelokaliseerde mode of groot netwerk van individuele cellen, over te brengen of bevorderen van een product of een idee.

 

Guest Blogging (Gast Schrijven)

Een populaire link building tactiek die het ontwikkelen van content voor andere websites in ruil voor een backlink wijzend op uw eigen pagina’s met zich meebrengt.

Ook bekend als: Gast Posting.

 

GUI

GUI is een acroniem voor Graphical User Interface.

 

 H .htaccess File (H .htaccess bestand)

Een serverconfiguratiebestand die kunnen worden gebruikt om te herschrijven en redirect URL.

 

Facebook

Facebook is een social networking dienst die is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Facebook, Inc.

 

FCF

FCF is een acroniem voor First Click Free.

 

Featured Snippet (Aanbevolen Snippet)

Voor bepaalde vragen, (dat wil zeggen, wie / wat / wanneer / wanneer / waarom / hoe), geeft Google soms een speciaal blok boven de organische zoekresultaten.
Dit blok bevat een samenvatting (in de vorm van paragraaf, lijst, tafel, of video), evenals de datum van publicatie, pagina titel, link naar de webpagina van waaruit het antwoord afkomstig is, en URL.
Ook bekend als: Positie Nul

 

Ffa

FFA is een acroniem voor Free-For-All.

 

Ffa Pagina

FFA pagina, is ook bekend als link boerderij, is een pagina met veel uitgaande links naar niet-gerelateerde websites, die weinig of geen unieke content.

 

Ffa Site

FFA Site is ook bekend als link boerderij, is een site met veel uitgaande links naar niet-gerelateerde websites, die weinig of geen unieke content.

 

Findability (vindbaarheid)

Hoe gemakkelijk de inhoud van een website kan worden ontdekt, zowel intern (door de gebruiker) als extern (door zoekmachines).

 

First Click Free

First Click Free is een manier voor uitgevers om de zoekmachine alleen abonnement hun of beperkte inhoud, maar geen toegang tot anderen, zodat zoekmachine kan doorzoeken en indexeren van het abonnement-only of beperkte inhoud succes.

 

Flickr

Flickr is een afbeelding hosting en video hosting website, web services suite, en online community die eigendom is van Yahoo !.

 

Florida Bijwerken

Florida Update is een update om de zoekmachine ranking algoritmes van Google. Het is vergelijkbaar met een onderzoek naar de Big Daddy-update.

 

Footer Link (Voettekstlink)

Links die in het onderste deel (of “voettekst) verschijnen van een website.
Zie: Website Navigatie

 

 Footer Navigation (Onderste rijd Navigatie)

Normaal gesproken is dit bevat links naar pagina’s die belangrijke informatiebronnen over een merk of bedrijf bevatten. Deze pagina’s zijn meestal niet van belang voor de rangschikking doeleinden. Bijvoorbeeld, Amsu’s voet navigatie links naar onze pagina Over ons, privacy beleid, en onze verschillende sociale profielen.

Related Links: Dit gebied wordt meestal weergegeven in de rechter rail of onder content. Het kan worden genoemd “Most Popular”, “Meest gelezen,” of “Trending Now.”

 

Formulier

Velden op een webpagina waar bezoekers hun informatie kunnen indienen, vaak in ruil voor een aanbieding (bijvoorbeeld een proefversie of een stukje content).

 

Forum Handtekening Linking

Forum Handtekening Koppelen is een zoekmachine optimalisatie techniek die gebruikt wordt om te bouwen backlinks naar een website.

 

Functioneel Programmeren

Functioneel Programmeren is een programmeertaal paradigma dat behandelt berekening als de evaluatie van wiskundige functies en vermijdt staat en veranderlijk data. Hij benadrukt de toepassing van functies, in tegenstelling tot de imperatief programmeren stijl, die veranderingen in de toestand benadrukt.

 

H

De H uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Hal Pagina

Hal pagina wordt gebruikt voor het indexeren van een groep van pagina’s die u zou willen dat de spiders van zoekmachines te vinden. Zodra een zoekmachine spider indexeert de gang pagina, moet ook alle links volgen op die gang pagina en op zijn beurt index die pagina’s ook.

Hand Phone

Hand Phone is ook bekend als mobiele telefoon, mobiele telefoon, of een mobiele telefoon.

 

Handtekening Vak

Signature Block is een stukje tekst automatisch toegevoegd aan de onderkant van een e-mail bericht, Usenet artikel, forum of in een blogbericht.

 

Hashtag (#)

Gebruikt op sociale media om individuele berichten op onderwerp aan grotere groepen te koppelen. Hashtags worden gevormd door de # -toets in te typen, gevolgd door trefwoorden of woordgroepen – zonder spaties of interpunctie. Marketeers kunnen hashtags gebruiken om gesprekken op sociale media te volgen en eraan deel te nemen.

 

Head Term (Populairste zoekwoord)

Populaire zoekwoorden met een hoog zoekvolume dat is meestal moeilijk te rangschikken voor.
Ook bekend als: Head Keyword, Short-Tail

 

Heading (Rubrieken)

Rubriekmarkeringen (H1-H6) gescheiden inhoud in secties, op basis van gewicht, met H1 als belangrijkste H6 en het minst belangrijk. Headline tags moeten natuurlijk worden gebruikt en moet, indien relevant uw doelgroep zoekwoorden op te nemen, want dit kan een klein SEO voordeel te verschaffen.

 

Headline (opschrift)

Een H1 tag.

Het

IT is een acroniem voor Information Technology.

 

 Hidden Text (verborgen tekst)

Elke tekst die niet kan worden gezien door een gebruiker die is bedoeld om rankings te manipuleren door het laden van webpagina’s met content-rijke zoekwoorden en kopiëren. Deze techniek is in strijd met de richtlijnen voor webmasters van Google en kan resulteren in een handmatige actie. Bijvoorbeeld, het toevoegen van tekst dat wil zeggen:

Te klein om te lezen.
Dezelfde kleur als de achtergrond.
Met behulp van CSS om de tekst buiten het scherm te duwen.

 

Hilltop Algorithm

Onder invloed van de HITS algoritme, en toegevoegd aan het algoritme van Google in 2003, Hilltop toegewezen “expert” status aan bepaalde websites of webpagina’s gepubliceerd over een specifiek onderwerp, die ook verwijzen naar niet-gelieerde pagina’s over dat onderwerp.

 

Hits Algoritme

Hyperlink-Induced Topic Search is een link analyse algoritme dat een waarde niet alleen op basis van inhoud en inkomende links (overheid) beoordeelt, maar ook de uitgaande links (hubs).

 

Homepage (Startpagina)

De standaard, begin of inleidende webpagina van een website.

 

Hoofdlettergevoeligheid

Hoofdlettergevoeligheid verwijst naar die woorden kunnen verschillen betekenis gebaseerd op verschillende gebruik van hoofdletters en kleine letters.

 

Hotlinken

Hotlinken, ook bekend als hotlinking, uitloging, meeliften, direct linken, externe beeld grijpers of bandbreedte diefstal, betrekking op de praktijk van het gebruik van een gekoppeld object, vaak aan een, van de ene plaats door een webpagina die tot een tweede plaats.

 

Html

HTML is een acroniem voor Hypertext Markup Language.

 

HTML (HTML)

Staat voor Hypertext Markup Language. HTML-tags zijn specifieke code elementen die kunnen worden gebruikt om de effectiviteit van SEO voor webpagina’s en websites te verbeteren.

 

 Html (Hypertext Markup Language)

Code die wordt gebruikt om verschillende soorten webcontent te markeren (bijv. Tekst, afbeeldingen of video’s) zodat een webbrowser deze correct kan weergeven.

 

Html5

HTML5 is een acroniem voor Hypertext Markup Language 5.

 

Http

HTTP is een acroniem voor Hypertext Transfer Protocol.

 

HTTP (HTTP)

De Hypertext Transfer Protocol is de manier waarop data wordt overgedragen van een computer server naar een web browser.

 

 

Http Status Codes

HTTP Status Codes zijn numerieke codes die informatie over de stand van een HTTP-verzoek. Meer informatie op HTTP Status Codes.

 

HTTPS (HTTPS)

Hypertext Transfer Protocol Secure maakt gebruik van een Secure Sockets Layer (SSL) voor het versleutelen van gegevens overgedragen tussen een website en web browser. HTTPS is een kleine Google ranking factor.

 

 Hub Page (Centrale Pagina)

Een gezaghebbende centrale bron (bijvoorbeeld, pagina of artikel), gewijd aan een specifiek onderwerp (trefwoord), die voortdurend wordt bijgewerkt en gekoppeld aan, en ook links naar lokaal relevante webpagina’s.

 

Hybrid Search Engine

Hybrid Search Engine is een soort zoekmachine die de eenwording van een verscheidenheid van de resultaten met inbegrip van organische spidered resultaten, directory resultaten, nieuws resultaten en product resultaten te gebruiken.

 

Hyperlink

Hyperlink, ook bekend als koppeling is een verwijzing naar gegevens die de lezer direct volgen, of die automatisch gevolgd. Een hyperlink verwijst naar gehele document of een specifiek element in een document. Hypertext is tekst met hyperlinks. Een software-systeem voor het bekijken en het creëren hypertext is een hypertext systeem, en het creëren van een hyperlink is om hyperlink (of gewoon om link). Een gebruiker volgende hyperlinks wordt gezegd om te navigeren of browse de hypertext.

 

Hyperlink-Induced Topic Search Algorithm

Hyperlink-Induced Topic Search Algorithm (HITS algoritme) is een link analyse algoritme dat de tarieven webpagina’s, ontwikkeld door Jon Kleinberg. Het een voorloper van PageRank. Het idee achter hubs en autoriteiten vloeide voort uit een bepaald inzicht in het creëren van webpagina’s toen het internet werd oorspronkelijk gevormd; dat wil zeggen, bepaalde webpagina’s, die bekend staat als hubs, diende als grote directories die niet echt in de informatie die zij gehouden werden gezaghebbende, maar werden gebruikt als compilaties van een brede catalogus van de informatie die leidde gebruikers rechtstreeks naar andere gezaghebbende pagina’s. Met andere woorden, een goede hub vertegenwoordigde een pagina die wees op vele andere pagina’s, en een goede gezag vertegenwoordigde een pagina die is toegevoegd door verschillende hubs. De regeling kent dus twee scores voor elke pagina: de autoriteit, die de waarde van de inhoud van de pagina schat, en de hub waarde, die de waarde van zijn links naar andere pagina’s schat.

 

Hypertext

Hypertext tekst weergegeven op een computer of ander elektronisch apparaat met verwijzingen (hyperlinks) naar andere tekst die de lezer kan direct toegang, gewoonlijk door een muisklik, toetsaanslag sequentie of door het aanraken van het scherm. Afgezien van de lopende tekst, kan hypertext tabellen, afbeeldingen en andere presentatie apparaten bevatten. Hypertext is het achterliggende concept bepaling van de structuur van het World Wide Web. Het is een makkelijk te gebruiken en flexibel formaat om informatie te delen via het internet.

 

Hypertext Markup Language

Hypertext Markup Language (HTML) is de belangrijkste opmaaktaal voor het weergeven van webpagina’s en andere informatie die in een webbrowser kunnen worden weergegeven.

 

Hypertext Markup Language (Html)

Code die wordt gebruikt om verschillende soorten webcontent te markeren (bijv. Tekst, afbeeldingen of video’s) zodat een webbrowser deze correct kan weergeven.

 

Hypertext Markup Language 5

Hypertext Markup Language 5 (HTML5) is de vijfde herziening van de HTML-standaard. HTML5 is een opmaaktaal voor het structureren en presenteren van content voor het World Wide Web en een core technologie van het internet.

 

Hypertext System

Hypertext System is een software systeem voor het bekijken en het creëren van hypertext.

 

Hypertext Transfer Protocol

Hypertext Transfer Protocol (HTTP) is een toepassingsprotocol voor gedistribueerde, samenwerkende, hypermedia informatiesystemen. HTTP is de basis van datacommunicatie voor de World Wide Web.

Facebook

Facebook is een social networking dienst die is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Facebook, Inc.

 

FCF

FCF is een acroniem voor First Click Free.

 

Featured Snippet (Aanbevolen Snippet)

Voor bepaalde vragen, (dat wil zeggen, wie / wat / wanneer / wanneer / waarom / hoe), geeft Google soms een speciaal blok boven de organische zoekresultaten.
Dit blok bevat een samenvatting (in de vorm van paragraaf, lijst, tafel, of video), evenals de datum van publicatie, pagina titel, link naar de webpagina van waaruit het antwoord afkomstig is, en URL.
Ook bekend als: Positie Nul

 

Ffa

FFA is een acroniem voor Free-For-All.

 

Ffa Pagina

FFA pagina, is ook bekend als link boerderij, is een pagina met veel uitgaande links naar niet-gerelateerde websites, die weinig of geen unieke content.

 

Ffa Site

FFA Site is ook bekend als link boerderij, is een site met veel uitgaande links naar niet-gerelateerde websites, die weinig of geen unieke content.

 

Findability (vindbaarheid)

Hoe gemakkelijk de inhoud van een website kan worden ontdekt, zowel intern (door de gebruiker) als extern (door zoekmachines).

 

First Click Free

First Click Free is een manier voor uitgevers om de zoekmachine alleen abonnement hun of beperkte inhoud, maar geen toegang tot anderen, zodat zoekmachine kan doorzoeken en indexeren van het abonnement-only of beperkte inhoud succes.

 

Flickr

Flickr is een afbeelding hosting en video hosting website, web services suite, en online community die eigendom is van Yahoo !.

 

Florida Bijwerken

Florida Update is een update om de zoekmachine ranking algoritmes van Google. Het is vergelijkbaar met een onderzoek naar de Big Daddy-update.

 

Footer Link (Voettekstlink)

Links die in het onderste deel (of “voettekst) verschijnen van een website.
Zie: Website Navigatie

 

 Footer Navigation (Onderste rijd Navigatie)

Normaal gesproken is dit bevat links naar pagina’s die belangrijke informatiebronnen over een merk of bedrijf bevatten. Deze pagina’s zijn meestal niet van belang voor de rangschikking doeleinden. Bijvoorbeeld, Amsu’s voet navigatie links naar onze pagina Over ons, privacy beleid, en onze verschillende sociale profielen.

Related Links: Dit gebied wordt meestal weergegeven in de rechter rail of onder content. Het kan worden genoemd “Most Popular”, “Meest gelezen,” of “Trending Now.”

 

Formulier

Velden op een webpagina waar bezoekers hun informatie kunnen indienen, vaak in ruil voor een aanbieding (bijvoorbeeld een proefversie of een stukje content).

 

Forum Handtekening Linking

Forum Handtekening Koppelen is een zoekmachine optimalisatie techniek die gebruikt wordt om te bouwen backlinks naar een website.

 

Functioneel Programmeren

Functioneel Programmeren is een programmeertaal paradigma dat behandelt berekening als de evaluatie van wiskundige functies en vermijdt staat en veranderlijk data. Hij benadrukt de toepassing van functies, in tegenstelling tot de imperatief programmeren stijl, die veranderingen in de toestand benadrukt.

 

I

De I uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Iab

IAB is een acroniem voor het Interactive Advertising Bureau.

 

Ide

IDE is een acroniem voor Integrated Development Environment.

 

If-Modified-Since Http-Header

If-Modified-Since HTTP-header van een user agent (browser / bot) naar de webserver met het oog wordt gestuurd om te weten of heeft de opgevraagde pagina is veranderd sinds de laatste bezoek.

 

IP

IP is een afkorting voor Internet Protocol.

 

IM

IM is een acroniem voor Instant Messaging.

 

Imperatief Programmeren

Imperatief programmeren is een programmeertaal paradigma dat berekening beschrijft in ‘s uitspraken dat een programma status te wijzigen. In vrijwel dezelfde manier dat de gebiedende wijs in natuurlijke taal uitdrukt commando’s om actie te ondernemen, noodzakelijk programma’s te omschrijven sequenties van commando’s voor de computer uit te voeren.

 

 Impression (Indruk)

Wanneer een advertentie of andere vorm van digitale marketing wordt weergegeven op het scherm van een gebruiker.

 

Inbound Link (ingaande Link)

Inbound Link is ook bekend als Backlink. Een link naar een webpagina die afkomstig is van een externe website. Bijvoorbeeld, als Appelman Marketing Support zou link naar Google, dat zou tellen als een inkomende link aan de kant van Google; Als Google zou verwijzen naar Appelman Marketing Support, zou dat een inkomende link aan de kant Amsu te zijn.

 

 

Index (Inhoudsopgave)

De database die zoekmachines gebruiken. De informatie is verzameld tijdens het crawl (kruip) proces

 

Index Sequential Access Mode

Index sequentiële toegang modus is een methode voor het indexeren van gegevens voor het snel ophalen.

 

Indexability (indexeerbaarheid)

Geeft aan hoe gemakkelijk een zoekmachine bot een webpagina kan begrijpen en toevoegen aan zijn index.

 

Indexed Page (geïndexeerde pagina)

Een webpagina die is ontdekt door een crawler, is toegevoegd aan een zoekmachine index, en komt in aanmerking om te verschijnen in de zoekresultaten voor relevante zoekopdrachten.

 

Indruk

Wanneer een advertentie of andere vorm van digitale marketing wordt weergegeven op het scherm van een gebruiker.

 

Informatie Technologie

Informatietechnologie (IT) houdt zich bezig met de ontwikkeling, het beheer en het gebruik van de computer gebaseerde informatiesystemen.

 

Informatie-Architectuur

Informatie Architectuur is de kunst en wetenschap van het organiseren en labelen van websites, intranetten, online communities en software te ondersteunen bruikbaarheid.

 

Information Retrieval

Information Retrieval (IR) is de activiteit van het verkrijgen van informatie middelen om een ​​informatie-behoefte van een verzameling van informatie bronnen relevant.

 

Inkomende Link

Inkomende Link is ook bekend als Backlink.

 

Inkomende Marketing

Code die wordt gebruikt om verschillende soorten webcontent te markeren (bijv. Tekst, afbeeldingen of video’s) zodat een webbrowser deze correct kan weergeven.
Inkomende marketing Marketingactiviteiten Die Erop Gericht Zijn Klanten Binnen Te Halen (Bijv. Content Of Sociale Media) In Plaats Van Externe Reclameboodschappen (Bijv. Commercials) Te Pushen.
Inlink Inlink is ook bekend als Backlink.

 

Instant Messaging

Instant Messaging (IM) is een vorm van communicatie over het internet, dat biedt een snelle overdracht van tekst gebaseerde berichten van zender naar ontvanger.

 

Intellectueel leiderschap

Content Marketing Tactiek Waarin Marketing Teams Werken Om Expertise En Geloofwaardigheid Op Te Bouwen Binnen Een Bepaalde Branche Of Specifiek Onderwerp. Marketing Teams Kunnen Innovatief Leiderschap Opbouwen Met Bloggen, Sociale Media Of Lange Content Zoals Ebooks.

 

Intellectueel Leiderschap

Content Marketing Tactiek waarin marketing teams werken om expertise en geloofwaardigheid op te bouwen binnen een bepaalde branche of specifiek onderwerp. Marketing Teams kunnen innovatief leiderschap opbouwen met bloggen, sociale media of lange content zoals eBooks.

 

Interactive Advertising Bureau

Interactive Advertising Bureau (IAB) is een reclame-business organisatie die de industrie standaarden ontwikkelt, doet onderzoek en geeft juridische ondersteuning voor de online reclame-industrie.

 

Interlinking

Interlinking is een linkstructuur van verschillende webpagina’s binnen een site die gebruikers helpt en crawlers navigeren de inhoud ervan.

 

Interne Link

Interne Link is een hyperlink die een referentie of navigatie-elementen van een document naar een ander deel van hetzelfde document of naar een ander document die kunnen worden op of deel uitmaken van dezelfde website of het domein van het internet. In het algemeen, een link die verwijst naar een pagina binnen hetzelfde domein is een interne link.

 

Internet

Internet is een wereldwijd systeem van onderling verbonden computernetwerken die de standaard Internet Protocol Suite (vaak genoemd TCP / IP, hoewel niet alle toepassingen gebruiken TCP) om miljarden gebruikers wereldwijd te bedienen.

 

Internet Explorer

Internet Explorer (IE) is een webbrowser ontwikkeld door Microsoft en opgenomen als een onderdeel van het Microsoft Windows besturingssysteem.

 

Internet Forum

Internet Forum is een online discussie site waar mensen gesprekken in de vorm van geplaatste berichten kan bevatten.

 

Internet Marketing

Internet Marketing, is ook bekend als web marketing, online marketing, webvertising of e-marketing, wordt aangeduid als de marketing (algemeen promotie) van producten of diensten via het internet.

 

Internet Protocol

Internet Protocol (IP) is het belangrijkste communicatie protocol dat wordt gebruikt voor het doorgeven van datagrammen (is ook wel bekend als netwerkpakketten) over een internetwerk met behulp van het Internet Protocol Suite verantwoordelijk voor het routeren van pakketten tussen netwerken. Het is de primaire protocol dat het internet vaststelt.

 

Internet Protocol Suite

Internet Protocol Suite, beter bekend als TCP / IP, is de verzameling van communicatie-protocol dat wordt gebruikt voor het internet en soortgelijke netwerken, en in het algemeen de meest populaire protocol stack voor wide area networks.

 

Internet Service Provider

Internet Service Provider (ISP) is een organisatie die de toegang tot het internet biedt.

 

Inward Link

Inward Link is ook bekend als Backlink.

 

Ios

iOS, voorheen iPhone OS, is een mobiele besturingssysteem ontwikkeld en verspreid door Apple Inc. Oorspronkelijk uitgebracht in 2007 voor de iPhone en iPod Touch, is het uitgebreid naar andere Apple-apparaten zoals de iPad en Apple TV te ondersteunen.

Ipad

iPad is een lijn van tablet computers ontworpen en verkocht door Apple Inc en loopt iOS mobiele besturingssysteem op de markt gebracht.

Iphone

iPhone is een lijn van smartphones ontworpen en verkocht door Apple Inc en loopt iOS mobiele besturingssysteem op de markt gebracht.

 

Ipod Touch

iPod Touch is een draagbare mediaspeler, personal digital assistant, draagbare spelcomputer, en Wi-Fi mobiele apparaat ontworpen en verkocht door Apple Inc en loopt iOS mobiele besturingssysteem op de markt gebracht.

 

Ir

IR is een acroniem voor Information Retrieval.

 

Isam

ISAM is een acroniem voor Index Sequential Access Mode.

 

Isp

ISP is een afkorting voor Internet Service Provider.

J

De J uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Jaar Na Jaar (Yoy)

Vergelijking van de gegevens van één jaar met de gegevens van het voorgaande jaar. Marketing Teams kunnen YoY-gegevens gebruiken om een ​​groei in marktaandeel, marktverzadiging of betrokkenheid bij sociale media te laten zien.

 

Jabber.Org

Jabber.org is het publiek, gratis instant messaging en presence dienstverlening op basis van het XMPP-protocol.

 

 

Javascript

JavaScript (soms afgekort JS) is een prototype gebaseerde scripttaal die is dynamisch, zwak getypt en heeft eerste klasse functies. Het is een multi-paradigma taal ondersteunt objectgeoriënteerde dwingende en functionele programmeerstijlen. JavaScript werd geformaliseerd in de ECMAScript taal standaard en wordt voornamelijk gebruikt in de vorm van client-side JavaScript, uitgevoerd als onderdeel van een web browser om een ​​verbeterde user interfaces en dynamische websites te maken. Dit maakt programmatische toegang tot computational objecten in een nieuwe omgeving.

 

Javascript

Programmeertaal die wordt gebruikt om dynamische website-content te maken en te beheren (bijv. Alles dat op een scherm beweegt of vernieuwt).

 

JavaScript (JS)

Een programmeertaal die het potentieel moeilijk maak voor zoekmachine bots om webpagina’s te doorzoeken en te indexeren. Dit kan voor gebruikers zorgen dat het langer duurt dat de webpagina laad .

 

Javascript Object Notation

JavaScript Object Notation (JSON) is een op tekst gebaseerde open standaard ontwikkeld voor mensen leesbare data interchange. Het is afgeleid van de JavaScript scripttaal voor het representeren eenvoudige datastructuren en associatieve arrays, objecten genoemd. Ondanks haar relatie tot JavaScript, is taalonafhankelijk, met parsers beschikbaar voor vele programmeertalen paradigma.

 

Joomla

Joomla is een gratis en open source content management systeem (CMS) voor het publiceren van content op het World Wide Web en intranetten en een model-view-controller (MVC) web applicatie framework (WAF) die kan ook onafhankelijk worden gebruikt. Joomla is geschreven in de programmeertaal PHP en maakt gebruik van een backend-database (zoals MySQL).
Js JS is een acroniem voor JavaScript.

 

Jscript

JScript is Microsoft’s dialect van de ECMAScript-standaard die wordt gebruikt in Microsoft’s Internet Explorer. JScript is geïmplementeerd als een Windows Script-engine. Dit betekent dat het kan worden “aangesloten” naar elke toepassing die ondersteunt Windows Script, zoals Internet Explorer, Active Server Pages en Windows Script Host. Het is ook betekent dat elke applicatie ondersteuning van Windows Script meerdere talen (JScript, VBScript, Perl, en anderen) kunnen gebruiken.

 

Json

JSON is een acroniem voor JavaScript Object Notation.

 

Jump

Pagina Jump pagina is ook bekend als doorway pagina, brug pagina portal pagina, gateway pagina of startpagina.

K

De K uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Kei

KEI is een acroniem voor Keyword Effectiveness Index.

 

Kennis

Kennis is informatie en kennis over een onderwerp dat een persoon heeft, of die alle mensen hebben.

 

Kennisrepresentatie

Kennisrepresentatie (KR) is een gebied van kunstmatige intelligentie onderzoek om die kennis symbolen vergemakkelijken inferencing van die kennis elementen, het creëren van nieuwe elementen van kennis.

 

Key Performance Indicator

Key Performance Indicator (KPI) is een industrie jargon voor een soort van prestatiemeting die vaak wordt gebruikt door een organisatie voor het succes of het succes van een bepaalde activiteit, waarin het betrokken is te evalueren.

 

Key Performance Indicator (Kpi)

Metriek die wordt gebruikt om het succes van een marketingcampagne te evalueren of de algehele voortgang op weg naar marketingdoelen bij te houden. KPI’s kunnen websiteverkeer, conversies of betrokkenheid op sociale media omvatten.

 

Keyword (Steutelwoord)

In feite het woord, woorden, of de zinsdeel die zoekmachnine gebruikers intypen op zoek zijn naar een bepaalde dienst of product. Deze woorden, gebruikt een SEO professional of marketeer op webpagina’s om zoekmachines te helpen bij het bepalen welke pagina’s het meest relevant is als zoek resultatenlijst. Sleutelwoorden zijn meestal onderwerpen, ideeën of vragen.
Ook bekend als: keyphrase. Gebruikt voor organische zoekresultaten.

ofwel: Trefwoord is een woord of een zin die u typt op een toetsenbord van de computer om informatie over een bepaald onderwerp, of een zoekmachine gebruiker zou kunnen gebruiken om relevante webpagina’s te vinden.

 

Keyword

Trefwoord is een woord of een zin die u typt op een toetsenbord van de computer om informatie over een bepaald onderwerp, of een zoekmachine gebruiker zou kunnen gebruiken om relevante webpagina’s te vinden.

 

Keyword Effectiveness Index

Keyword Effectiveness Index (KEI) is een wiskundige voorstelling van het aantal zoekopdrachten voor een zoekwoord in vergelijking met het aantal zoekresultaten. Hoe hoger de KEI, hoe populairder de zoekwoorden zijn, en hoe minder concurrentie hebben. Dat betekent dat u een betere kans van de zoekwoorden ranking op de eerste pagina van de zoekresultaten zou kunnen hebben.

 

Keyword Kannibalisatie

Keyword kannibalisatie verwijst naar de buitensporige hergebruik van dezelfde zoekwoorden op te veel webpagina’s binnen dezelfde website.

 

Keyword Populariteit

Link populariteit is een algemene voorstelling van het totale aantal zoekopdrachten voor een bepaald zoekwoord gedurende een periode van tijd.

 

Keyword Prominence

Keyword Prominence verwijst naar de prominente plaatsing van trefwoorden of zinnen binnen een webpagina.

 

Keyword Proximity

Keyword Proximity verwijst naar hoe dicht twee of meer zoekwoorden zijn aan elkaar in pagina te kopiëren. Het wordt gebruikt door zoekmachines om de relevantie van een bepaalde pagina te meten aan de zoekopdracht.

 

Keyword Research (trefwoord Onderzoek)

Het proces van het ontdekken van alle relevante thema’s, onderwerpen en termen zoekers treedt in zoekmachines, evenals het volume en de concurrentie niveau van die termen. Deze praktijk wordt mogelijk gemaakt door een verscheidenheid aan gratis en betaalde gereedschappen.

 

 

Keyword Research (trefwoord Onderzoek)

Het proces van het ontdekken van alle relevante thema’s, onderwerpen en termen zoekers treedt in zoekmachines, evenals het volume en de concurrentie niveau van die termen. Deze praktijk wordt mogelijk gemaakt door een verscheidenheid aan gratis en betaalde gereedschappen.

 

Keyword Stemming

Zoekwoord Keren betrekking op de werkwijze voor het verminderen verbogen (of soms afgeleide) sleutelwoorden aan hun stam, base of wortelvorm. Het wordt gebruikt door zoekmachines om verschillende pluraliteit en tijden van een zoekwoord te begrijpen.

 

Keyword Stuffing

Keyword stuffing verwijst naar de praktijk van het laden van een webpagina met zoekwoorden of nummers in een poging om een ​​plaats in de rangschikking in een zoekmachine resultaten pagina te manipuleren.

 

 Keyword Stuffing (volstoppen met sleutelwoorden)

Het toevoegen van irrelevante zoekwoorden of het herhalen van trefwoorden verder dan wat natuurlijk is, naar een webpagina in de hoop van het verhogen zoek ranglijst. Deze spam tactiek is in strijd met de richtlijnen voor webmasters van Google en kan resulteren in een handmatige actie.

 

 

Klasse

In object-georiënteerd programmeren, een klasse is een constructie die wordt gebruikt om instanties uit zichzelf – genoemd klasseninstanties, klasseobjecten, bijvoorbeeld objecten of gewoon voorwerpen. Een klasse definieert van samenstellende elementen die zijn gevallen in staat tot staat en gedrag.

 

Klik Door

Clickthrough is de handeling van een gebruiker te klikken op een bepaalde advertentie of SERP.

 

Klik Frequentie (Ctr)

Percentage mensen dat op een link op een website of in een marketing bericht klikt.

 

Klikfrequentie

Klikfrequentie (CTR) verwijst naar het percentage van het aantal klikken op een advertentie vergelijking met het aantal keren dat de advertentie wordt weergegeven (vertoningen).

 

Knowledge Graph (Kennis grafiek)

Een entiteit databank die Google gebruikt om het oppervlak feiten en informatie over de mensen, plaatsen en dingen (alias, entiteiten) – en hun verbindingen – in een Knowledge Panel of een carrousel aan de top van de zoekresultaten op relevante zoekopdrachten.

 

 

Knowledge Panel (kennis Panel)

Een doos die aan de bovenkant van verschijnt, of op de rechter rail (alleen desktop), van Pagina 1 van de zoekresultaten van Google voor relevante zoekopdrachten. Dit paneel bevat feiten en informatie over de mensen, plaatsen en dingen, maar ook links naar gerelateerde websites of Google-zoekopdrachten.

 

Koekje

Cookie, is ook bekend als cookie, web koekje, of de browser cookies, is meestal een klein stukje data verzonden vanaf een website en opgeslagen in van een gebruiker webbrowser terwijl een gebruiker een website bekijkt. Wanneer de gebruiker dezelfde website grasduint in de toekomst, kan het in de cookie opgeslagen gegevens worden opgehaald door de website op de website van eerdere activiteit van de gebruiker op de hoogte.

 

Koper Persona

Koper persona of buyer persona’s is een gedetailleerd profiel dat een ideale klant vertegenwoordigt, inclusief belangrijke kenmerken zoals behoeften, voorkeuren, antipathieën en uitdagingen. Buyer persona’s helpen marketing teams om relevante marketing campagnes en content te leveren. Lees meer over buyer persona’s.

 

Koppeling

Link is ook bekend als hyperlink.

 

Kosteloze Strategie

Marketingtactiek die geen kosten heeft om uit te voeren. Sommige mond-tot-mondreclame-inspanningen zijn kosteloos.

 

Kosten Per Actie

Cost Per Action (CPA) is een online reclame model, waarbij adverteerders betalen voor elke opgegeven actie (een aankoop, een formulier indienen, enzovoort) gekoppeld aan de advertentie.

 

Kosten Per Klik

Cost Per Click (CPC) is een online reclame-model gebruikt om verkeer naar websites, waarbij adverteerders betalen de uitgever (meestal een website eigenaar) wanneer de advertentie wordt geklikt.

 

Kosten Per Lead

Bedrag dat het kost om een ​​prospect te verwerven.

 

Kosten voor Klant werving (Cac)

CAC is een acroniem voor klantenwerving Cost.

 

Kpi

KPI is een acroniem voor Key Performance Indicator.

 

Kr

KR is een acroniem voor Kennisrepresentatie.

 

Kunstmatige Intelligentie

Artificial Intelligence (AI) is de wetenschappelijke studie van de capaciteit van de machines te simuleren intelligent menselijk gedrag, zoals de mogelijkheid om taal te begrijpen, foto’s herkennen, problemen op te lossen en te leren.
Kwaadaardig Malware, is kort voor kwaadaardige software.

 

Kwaadaardige Software

Schadelijke software wordt software gebruikt of ontstaan ​​op de computer werking verstoren, gevoelige informatie, of toegang te krijgen tot private computersystemen te verzamelen.

 

Facebook

Facebook is een social networking dienst die is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Facebook, Inc.

 

FCF

FCF is een acroniem voor First Click Free.

 

Featured Snippet (Aanbevolen Snippet)

Voor bepaalde vragen, (dat wil zeggen, wie / wat / wanneer / wanneer / waarom / hoe), geeft Google soms een speciaal blok boven de organische zoekresultaten.
Dit blok bevat een samenvatting (in de vorm van paragraaf, lijst, tafel, of video), evenals de datum van publicatie, pagina titel, link naar de webpagina van waaruit het antwoord afkomstig is, en URL.
Ook bekend als: Positie Nul

 

Ffa

FFA is een acroniem voor Free-For-All.

 

Ffa Pagina

FFA pagina, is ook bekend als link boerderij, is een pagina met veel uitgaande links naar niet-gerelateerde websites, die weinig of geen unieke content.

 

Ffa Site

FFA Site is ook bekend als link boerderij, is een site met veel uitgaande links naar niet-gerelateerde websites, die weinig of geen unieke content.

 

Findability (vindbaarheid)

Hoe gemakkelijk de inhoud van een website kan worden ontdekt, zowel intern (door de gebruiker) als extern (door zoekmachines).

 

First Click Free

First Click Free is een manier voor uitgevers om de zoekmachine alleen abonnement hun of beperkte inhoud, maar geen toegang tot anderen, zodat zoekmachine kan doorzoeken en indexeren van het abonnement-only of beperkte inhoud succes.

 

Flickr

Flickr is een afbeelding hosting en video hosting website, web services suite, en online community die eigendom is van Yahoo !.

 

Florida Bijwerken

Florida Update is een update om de zoekmachine ranking algoritmes van Google. Het is vergelijkbaar met een onderzoek naar de Big Daddy-update.

 

Footer Link (Voettekstlink)

Links die in het onderste deel (of “voettekst) verschijnen van een website.
Zie: Website Navigatie

 

 Footer Navigation (Onderste rijd Navigatie)

Normaal gesproken is dit bevat links naar pagina’s die belangrijke informatiebronnen over een merk of bedrijf bevatten. Deze pagina’s zijn meestal niet van belang voor de rangschikking doeleinden. Bijvoorbeeld, Amsu’s voet navigatie links naar onze pagina Over ons, privacy beleid, en onze verschillende sociale profielen.

Related Links: Dit gebied wordt meestal weergegeven in de rechter rail of onder content. Het kan worden genoemd “Most Popular”, “Meest gelezen,” of “Trending Now.”

 

Formulier

Velden op een webpagina waar bezoekers hun informatie kunnen indienen, vaak in ruil voor een aanbieding (bijvoorbeeld een proefversie of een stukje content).

 

Forum Handtekening Linking

Forum Handtekening Koppelen is een zoekmachine optimalisatie techniek die gebruikt wordt om te bouwen backlinks naar een website.

 

Functioneel Programmeren

Functioneel Programmeren is een programmeertaal paradigma dat behandelt berekening als de evaluatie van wiskundige functies en vermijdt staat en veranderlijk data. Hij benadrukt de toepassing van functies, in tegenstelling tot de imperatief programmeren stijl, die veranderingen in de toestand benadrukt.

 

L

De L uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Lanceringsplan

Marketing introductie plan dat alle functieoverschrijdende activiteiten omvat die nodig zijn om een ​​nieuw product of nieuwe release te ondersteunen, inclusief marketing, verkoop en ondersteuning.

 

Landing Page (Aankomst Pagina)

Elke webpagina die een bezoeker kan navigeren.

Een standalone webpagina die is ontworpen om capture leads of conversies genereren.

Landing Page Optimization

Landing Page Optimization (LPO) is het proces van invloed zijn op de zichtbaarheid van een landing page in een organisch zoekresultaat, en het verbeteren van het percentage bezoekers dat de verkoop leads en klanten.

 

Landing Pagina

Landing Pagina is één webpagina die verschijnt in reactie op klikken op een organisch zoekresultaat of een online advertentie.

 

Latent Semantic Analysis

Latent Semantic Analysis (LSA) is een techniek natuurlijke taalverwerking, met name in vectorial semantiek, analyseren relatie tussen een set documenten en is zij bevatten produceren een aantal concepten met betrekking tot de documenten en s.

 

Latent Semantic Indexing (LSI) (Latent Semantic Indexing (LSI))

Een information retrieval methode ontworpen om te helpen zoekmachines identificeren van de juiste context van een woord. LSI niet een nuttige rol spelen in SEO vandaag.

 

Layout Engine

Layout engine is ook bekend als web browser engine of rendering engine.

 

Layout-Engine

Layout-engine, is ook bekend als layout engine of rendering engine, is een software component die neemt gemarkeerde inhoud en opmaken van informatie en geeft de opgemaakte inhoud op het scherm.

 

Lead (Geinteresseerde)

Een persoon die al dan niet geïnteresseerd in uw product (en) en / of dienst (en). Een lead deelt graag hun e-mailadres (en meestal andere persoonlijke of contactgegevens) in ruil voor iets wat ze achten van de waarde van de website.

Levenslange Waarde (Ltv)

Schatting van de inkomsten van een klant gedurende hun hele relatie met het bedrijf.

 

Link (Koppeling)

Een verbinding tussen twee websites gebouwd met behulp van HTML-code. Een koppeling stelt gebruikers in staat om te navigeren naar websites, sociale netwerken, en apps. Links spelen een cruciale rol in de manier waarop zoekmachines evalueren en rang websites.

Ook bekend als: Backlink.

 

Link Analyse

Linkanalyse een data analysetechniek gebruikt om relaties (verbindingen) tussen knooppunten evalueren.

 

Link Bait

Link Bait is enige inhoud of functie, binnen een website, speciaal ontworpen om aandacht te krijgen of anderen aan te moedigen link naar de website. Meer informatie op Link Bait.

 

Link Bait (Link Bait)

Opzettelijk provocerende inhoud die is bedoeld om de aandacht te grijpen mensen en het aantrekken van links van andere websites.

 

Link Breaking

Link Breaking is ook bekend als schakel rot, linkrot, of een link dood.

 

Link Building (website connecties opbouwen)

Een proces dat is ontwikkeld andere te krijgen vertrouwde en relevante websites een link naar uw website te helpen verbeteren van uw organische zoekresultaten rang en zichtbaarheid. Link gebouw kan worden gedaan door:

Het uitvoeren van hulpverlening aan media, bloggers, beïnvloeders, en webmasters.

Het aantrekken van redactionele koppelingen natuurlijk, door de publicatie van verschillende soorten van hoge-kwaliteit of sensationele inhoud.

Betalen voor hen. Zo kunt u links via gesponsorde inhoud, betaald recensies, of het betalen voor een specifiek type koppeling op een andere website te verschijnen verkrijgen.

Het aangaan van partnerschappen.

Handmatig. Bijvoorbeeld, aan elkaar te koppelen u verschillende eigenschappen die u beheren of eigen, of voeg uw site om online directories of review sites.

Link Death

Link De dood is ook bekend als schakel rot, linkrot, of een link te breken.

 

Link Doping

Link Doping verwijst naar de praktijk en de gevolgen van het inbedden van een groot aantal hyperlinks op een website in ruil voor terugkeer schakels, met name wanneer het wordt gebruikt om de schijnbare populariteit van de website op te blazen.

 

Link Equity

Link Equity verwijst naar maatstaf voor de waarde van een webpagina op basis van de kwaliteit en kwantiteit van de inkomende links naar de pagina van de zoekmachine.

 

Link Equity (Link Equity)

De waarde van de inkomende links, in termen van relevantie, gezag en vertrouwen.

Link Exchange

Link Exchange is een confederatie van websites die op dezelfde manier werkt om een ​​webring.

 

Link Farm

Op het World Wide Web, een link boerderij is een groep van websites die alle hyperlink naar elke andere plaats in de groep. Hoewel sommige link boerderijen kan worden met de hand gemaakt, de meeste zijn gemaakt door middel van geautomatiseerde programma’s en diensten. Een link boerderij is een vorm van spam de index van een zoekmachine (soms spamdexing of spamexing).

 

Link Farm (Link Farm)

Wanneer een groep van websites aan elkaar te koppelen, meestal met behulp van geautomatiseerde programma’s, in de hoop van het kunstmatig verhogen van search rankings. Een spam tactiek.

Ook bekend als: Link Network, Blog Network, Private Blog Network

 

Link Juice

Link Juice verwijst naar de macht die aan een website kan worden gegeven door het verkrijgen van de kwaliteit backlinks.

 

Link Juice (Link Juice)

Een term die moet je nooit gebruiken in het openbaar of online.

Bedoelde u …: Authority of PageRank

  

Link Populariteit

Link populariteit is een zoekmachine optimalisatie inology dat de populariteit waarde van een bepaalde website, waar de meting is gebaseerd op de hoeveelheid en de kwaliteit van de sites die verwijzen naar het beschrijft. Meer informatie op de link populariteit.

 

Link Profile (Link Profiel)

Elk type van de link die verwijst naar een bepaalde website. De kwaliteit van een website koppeling profiel kan sterk variëren, afhankelijk van hoe ze zijn verworven en de anchor tekst gebruikt.

 

Link Rot

Link Rot is ook bekend als linkrot, schakel de dood, of een link te breken.

 

Link Spam

Link Spam is schakels tussen de pagina’s die aanwezig zijn voor andere doeleinden dan verdienste redenen. Link spam maakt gebruik van-koppeling op basis van ranking algoritmen (zoals HITS algoritme), welke websites een hogere ranking hoe meer andere hoog aangeschreven websites links naar het geeft.

 

Link Velocity (Link snelheid)

Hoe snel (of langzaam) een website accumuleert schakels. Een plotselinge toename van de koppeling snelheid zou kunnen een teken zijn van spam zijn, of zou kunnen zijn als gevolg van virale marketing of het doen van iets nieuwswaardig (opzettelijk of onopzettelijk).

Linked Data

Linked Data is een methode van gestructureerde gegevens te publiceren, zodat het kan worden verbonden en meer bruikbaar. Het bouwt voort op standaard webtechnologieën HTTP en URI zoals, maar in plaats van ze te gebruiken om webpagina’s voor menselijke lezers dienen, het strekt zich uit hen om informatie te delen op een manier die automatisch door computers kan worden gelezen.

 

Linkedin

LinkedIn is een social networking website voor mensen in vrije beroepen.

 

Linkrot

Linkrot is ook bekend als schakel rot, schakel de dood, of een link te breken.

 

Linux

Linux is een Unix-achtig besturingssysteem van de computer gemonteerd volgens het model van vrije en open source software ontwikkeling en distributie.

 

Log File (Log bestand)

Een bestand dat informatie gegevens van gebruikers, zoals IP-adressen, het type browser, Internet Service Provider (ISP), datum / tijd-stempel, verwijzend / exit-pagina’s, en het aantal kliks.

 

Log File Analysis (Logbestandsanalyse)

Het proces van het verkennen van de gegevens in een logbestand om trends te identificeren, beheren van de site, track gebruiker verkeer rond de site, demografische informatie te verzamelen, en te begrijpen hoe zoekrobots kruipen de website.

Logic Programming

Logisch Programmeren is een van de vier belangrijkste programmering paradigma’s. De theorie van berekeningen is gebaseerd op eerste orde logica. Programmeertalen zoals Prolog en Datalog uit te voeren.

 

Long-Tail Keyword (Long-Tail Sleutelwoord)

Zeer specifieke meerdere woorden termen die vaak aantonen hogere koopintentie.

 

Lpo

LPO is een acroniem voor Landing Page Optimization.

 

Lsa

LSA staat voor Latent Semantic Analysis.

 

 

 

M

De M uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Machine Learning (machine Leren)

Een subset van Artificial Intelligence, waarin een systeem maakt gebruik van gegevens om te leren en aan te passen een complex proces, zonder menselijke tussenkomst.

 

Manual Action (handmatige acties)

term Google voor een boete. Google zal handmatige actie op een website na een mens reviewer (dat wil zeggen, een medewerker van Google) handmatig reviews van een website om te bevestigen of zij heeft voldaan aan de richtlijnen van Google Webmaster. Bestraft websites kan zowel worden gedegradeerd of geheel verwijderd uit de zoekresultaten. Handmatige acties kunnen worden getoetst aan de gehele website of alleen bepaalde webpagina’s.

 

 Marketing

Marketing verwijst naar het proces van het communiceren van de waarde van een product of service aan klanten. 

 

Marketing

Marketing heeft traditioneel betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen. Van oudsher werd marketing gezien als het geheel van alle activiteiten die erop gericht zijn om, samen met de afdeling verkoop de ruil van producten of diensten te bevorderen.

 

Marketing Support

Marketing Support ondersteunt, helpt, geeft advies of ontzorgt je volledig wat betreft jouw marketingactiviteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van: Off- & Online marketingstrategie en -uitvoering; optimaliseren of maken van de marketingstrategie. Vaak icm Sales &.

 

Marketingplan

Een marketingplan sjablonen is een vooraf gemaakt voorbeeldplan dat marketing teams kunnen hergebruiken en aanpassen. Veel marketing teams gebruiken één sjabloon om consistentie te creëren tussen verschillende soorten werk. 

 

Marketingplan Sjabloon

Een marketingplan sjablonen voor is een vooraf gemaakt voorbeeldplan dat marketing teams kunnen hergebruiken en aanpassen. Veel marketing teams gebruiken één sjabloon om consistentie te creëren tussen verschillende soorten werk.

 

Marketingstrategie

Marketingstrategie definieert van de marketingdoelen, doelstellingen en tactieken om concurrentievoordeel te behalen. Er wordt een marketingstrategie opgesteld voordat er werk is voltooid.

 

Markov Chain

Markov Chain is een wiskundig systeem ondergaat overgangen van de ene toestand naar de andere, tussen een eindig of telbaar aantal mogelijke toestanden.

 

Marktaandeel

Marktaandeel is het percentage van de markt dat wordt gecontroleerd door een specifiek bedrijf.

 

Marktonderzoek

Marktonderzoek is het proces van het verzamelen van informatie over doelgroepen, trends in de branche of concurrenten. Marktonderzoek wordt gebruikt om de levensvatbaarheid van nieuwe producten of diensten te bepalen en marketingcampagnes te informeren.

 

 

Markup Language

Markup Language is een modern systeem voor het annoteren van een document op een manier die syntactisch te onderscheiden van de tekst. Sommige markup talen, zoals HTML, hebben vooraf gedefinieerde presentatie semantiek, wat betekent dat de specificatie voorschrijft hoe de gestructureerde gegevens moeten worden gepresenteerd; anderen, zoals XML, niet doen.

 

Martech

Martech, Afkorting van “marketing technologie”, martech verwijst in grote lijnen naar elke technologie die is ontworpen om marketeers te helpen bij het uitvoeren van hun marketingstrategieën.

 

Matrix

Matrix is ​​een rechthoekige matrix van getallen, symbolen en uitdrukkingen, die in rijen en kolommen.

 

Mcf

MCF is een acroniem voor Meta Content Framework.

 

Mda

MDA is een acroniem voor Model Driven Architecture.

 

Mde

MDE is een acroniem voor Model-Driven Engineering.

 

Mediawiki

MediaWiki is een gratis online software applicatie ontwikkeld door de Wikimedia Foundation en geschreven in de programmeertaal PHP en maakt gebruik van een backend database.

 

Merkmanagement

Merkmanagement verwijst naar het proces van het creëren van een emotionele band tussen de producten, bedrijven en hun klanten en kiezers.

 

Meta Content Framework

Meta Content Framework (MCF) is een specificatie van een format voor het structureren van metadata over websites en andere gegevens.

 

Meta Description (Meta omschrijving)

Een tag die aan de “head sectie van een HTML-document kan worden toegevoegd. Het fungeert als een beschrijving van de inhoud van een webpagina. Deze inhoud wordt niet gebruikt in ranking algoritmen, maar wordt vaak weergegeven als “fragment dat verschijnt in de zoekresultaten. Accurate en boeiende beschrijvingen kunnen verhogen organische click-through rate.

 

Meta Description Tag

Meta Description Tag is een HTML of XHTML meta element gebruikt om een ​​beknopte uitleg van de inhoud van een bepaalde webpagina te bieden. Het geeft zoekmachines een samenvatting van wat de pagina over gaat.

 

Meta Element

Meta Element is een HTML of XHTML element gebruikt om gestructureerde metadata over een webpagina te bieden.

 

Meta Keywords (meta Trefwoorden)

Een tag die aan de “head sectie van een HTML-document kan worden toegevoegd. een bos van trefwoorden toe te voegen hier zal je niet helpen rang – zoekmachine algoritmen hebben deze tag genegeerd voor de rangschikking van doeleinden voor de komende jaren als gevolg van misbruik (in de vorm van keyword stuffing).

 

Meta Omschrijving

Een Meta Omschrijving is een HTML-tag die een korte samenvatting geeft van een webpagina of media.

 

Meta Refresh

Meta Refresh is een erfenis methode voor het instrueren van een webbrowser om automatisch de huidige webpagina of frame te vernieuwen na een bepaalde tijd interval, met een HTML meta element met het http-equiv parameter op “refresh” en een content parameter geeft het tijdsinterval in seconden.

 

Meta Search Engine

Meta Search Engine, is ook bekend als meta-zoekmachine, is een zoekmachine die meerdere zoekrobots van zoekmachines of databases gebruikt om relevante zoekresultaten te genereren, waardoor de kwaliteit van de zoekresultaten te verbeteren.

 

Meta Tag

Meta Tag is ook bekend als Meta Element.

 

Meta Tags (Meta-tags)

Informatie die in de HTML-broncode van een webpagina lijkt om de inhoud te beschrijven voor zoekmachines. De titel tag en meta description zijn de meest gebruikte vormen van meta-tags in SEO.

 

Meta-Zoekmachine

Meta-zoekmachine is ook bekend als Meta Search Engine.

 

Metacontent

Metacontent is ook bekend als metagegevens.

 

Metadata

Metadata, is ook bekend als metacontent, is de gegevens verstrekken van informatie over een of meer aspecten van de gegevens, zoals middel van de schepping van de gegevens, het doel van de gegevens, tijd en datum van de schepping, de maker of auteur van data, locatie op een computernetwerk waar de gegevens werd gemaakt, en gebruikte standaarden.

 

Metadata Syntax

Metadata Syntaxis verwijst naar de regels die op het gebied of elementen van metadata structuur.

 

Metric (Metriek)

Een manier om de activiteiten en prestaties meten om beoordeelt het succes (of het gebrek daaraan) van een SEO initiatief.

 

Microblogging

Microblogging is een uitzending medium in de vorm van bloggen. Een microblog (zoals Twitter) verschilt van een traditionele blog in dat de inhoud ervan is meestal kleiner in zowel de werkelijke en de totale bestand siz.

Microdata

Microdata is een WHATWG HTML-specificatie gebruikt voor de semantiek binnen de bestaande inhoud van webpagina’s. zoekmachines, web crawlers en webbrowsers kunnen Microdata van een webpagina halen en verwerken en gebruiken om gebruikers een betere browse-ervaring te geven.

 

Microformat

Microformat is een web-based benadering van semantische data dat gericht is op het hergebruik van bestaande HTML / XHTML tags. Dit om metadata en andere attributen te brengen in webpagina’s en andere contexten die ondersteuning HTML / XHTML, zoals RSS. Deze aanpak maakt het mogelijk software te verwerken informatie bestemd voor de eindgebruikers (zoals contactgegevens, geografische coördinaten, agenda-items, en dergelijke) automatisch. Microformats maken codering en extractie van evenementen, contactinformatie, sociale relaties en dergelijke.

 

Microsoft

Microsoft Corporation is een Amerikaanse multinational die zich ontwikkelt, produceert, licenties en ondersteunt een breed scala aan producten en diensten met betrekking tot het berekenen.

 

Midden In De Trechter

Midden In De Trechter (funnel) geeft een fase in de marketing ‘trechter’ weer. Een potentiële klant gaat die ‘binnen’ nadat hij voor zichzelf een probleem heeft geïdentificeerd. De oplossing is het eind van de trechter, nadat hij verschillende oplossingen voor dat probleem heeft onderzocht.

 

Mobiele Marketing

Mobile Marketing is marketing op of met een mobiel apparaat.

 

Mobile Optimalisation

Mobile Optimalisation (Optimalisatie voor mobiele apparaten) is het proces van het ontwerpen en opmaken van een website zodat deze gemakkelijk te lezen en te gebruiken is op een mobiel apparaat.

 

Mobieltje

Mobiele telefoon is ook bekend als mobiele telefoon, mobiele telefoon, of met de hand telefoon.

 

Mobile Advertising

Mobile Advertising is een vorm van reclame via mobiele apparaten. Het is een subset van mobile marketing.

 

Mobile Device

Mobiel apparaat, ook bekend als een handheld-apparaat, handheld computer, of eenvoudig handheld, is een kleine, draagbare rekeninrichting.

 

Mobile Operating System

Mobile Operating System is het besturingssysteem dat op een smartphone, tablet, PDA, of andere digitale mobiele apparaten actief is.

 

Model Driven Architecture

Model Driven Architecture (MDA) is een model-driven domein engineering software ontwerp aanpak voor de ontwikkeling van software systemen. Het werd gelanceerd door de Object Management Group in 2001. Meer informatie op Model Driven Architecture.

 

Model-Driven Engineering

Model-Driven Engineering (MDE) is een methode van software ontwikkelen die zich richt op het creëren en benutten van domein modellen in plaats van op het uitrekenen/berekenen van ideeen/concepten.

 

Model-View-Controller

Model-View-Controller (MVC) is een architectuur die de weergave van informatie van de gebruiker interactie met het scheidt. Het kernbegrip is hergebruik van code en scheiding van bekommernissen.

 

Mond-Tot-Mond Reclame

Marketingtactiek waarbij organisaties klanten motiveren om hun producten of diensten positief te bespreken met collega’s of anderen in hun netwerk.

 

Monetization

Online inkomsten genereren. Het verwijst naar het proces van het slim converteren/omzetten van een idee naar geld.

 

Mousetrapping

Mousetrapping is een techniek die gebruikt wordt door sommige websites (meestal porno georiënteerde websites), waarin in een web browser de “Terug” en “Einde / Stop” knoppen van een bezoeker’s zijn uitgeschakeld. Pogingen om de website te verlaten worden omgeleid naar de specifieke pagina’s op de zelfde website of de andere websites. Dit tegen de wil van de bezoeker. Een manier om de cyclus van mousetrapping einde kan zijn om sneltoetsen (zoals Alt + F4 in Windows) te gebruiken in plaats van de muis om de vensters te sluiten, of druk op “Ctrl + Alt + Del” om de taak te beëindigen, of herstart de computer als dat niet lukt.

 

Mozilla

Mozilla is een gratis software gemeenschap het best bekend voor het produceren van de webbrowser Mozilla Firefox.

 

Mozilla Corporation

Mozilla Corporation is een non-profit organisatie die bestaat om te ondersteunen en leiden de open source Mozilla-project.

 

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox is een gratis en open source webbrowser ontwikkeld voor Microsoft Windows, OS X en Linux, gecoördineerd door Mozilla Corporation en de Mozilla Foundation.

 

Mozilla Foundation

Mozilla Foundation is een non-profit organisatie die bestaat om te ondersteunen en leiden de open source Mozilla-project.

 

 

Mvc

MVC staat voor model-view-controller.

 

Mysql

MySQL is het meest gebruikte open source relationele database management systeem in de wereld (RDBMS) vanaf 2008. Deze is geinstalleerd op een server. De MySQL ontwikkelingsproject heeft de broncode beschikbaar van de GNU General Public License gemaakt. MySQL is eigendom van en wordt gesponsord door Oracle Corporation.

N

De N uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Slug

Slug is een onderdeel van de URL die een pagina. Bezoekers zien dit als leesbare onderdeel van de url en is vaak ook gelijk een zoekwoord.

 

 N “(not provided)” (N “(niet aanwezig)”)

Na zoekmachines om veilig zoeken verhuisde in 2011, werd trefwoord data verwijderd uit Google Analytics, vervangen door “(niet meegeleverd)” – waardoor het onmogelijk om te weten welke zoekopdrachten verantwoordelijk waren voor de bezoekers vinden van een website.

Native Advertising

Online Reclame in de vorm van de website waarop deze zich bevindt. Native advertising is ontworpen om op te gaan in de omringende content en minder op een advertentie te lijken.

 

Natural Link (Natuurlijke Link)

Zie: Editorial Link

 

Natuurlijke Taalverwerking

Natural Language Processing (NLP) is een gebied van de informatica, kunstmatige intelligentie, en zich bezighouden met de interacties tussen computers en menselijke (natuurlijke) talen taalkunde.

 

Negative SEO (negatieve SEO)

Een zeldzame maar kwaadaardige praktijk waarbij webspam technieken worden gebruikt om de zoektocht rankings van een andere website, meestal een concurrent schaden.

Net Promoter-Score (Nps)

Metriek voor het definiëren van klanttevredenheid en loyaliteit. NPS meet specifiek hoe bereid de klanten van een bedrijf zijn om zijn product of dienst aan anderen te promoten.

 

Niche Market

Niche Market is de deel van een grotere markt waarop een bedrijf zich met een specifiek product richt.

 

Niche Marketing

Niche Marketing is een vorm van marketing gericht op segmenten van de market, zoals locatie, demografie, sexe, leeftijd, toepassing etc.

 

Nlp

NLP is een acroniem voor Natural Language Processing.

 

Noarchive Tag (Niet archive Tag)

Een meta tag die zoekmachines vertelt om niet een ​​kopie in de cache van uw pagina op te slaan.

Nofollow Attribute (nofollow Attribute)

Een meta tag die zoekmachines vertelt niet aan één specifieke uitgaande link te volgen. Dit wordt gedaan in gevallen wanneer een website niet wil gezag overgaan naar een andere webpagina of omdat het een betaalde link. De nofollow attribuut ziet er als volgt uit:

<a href=””http://www.example.com/”” rel=””nofollow””> Anchor tekst gaat hier </a>

Noindex Tag (noindex Tag)

Een meta tag die vertelt zoekmachines niet te indexeren een bepaalde webpagina in de index.

 

Nosnippet Tag (nosnippet Tag)

Een meta tag die zoekmachines vertelt niet om aan te tonen een beschrijving met uw vermelding.

 

Nulmeting Onderzoek (Nmo)

Het moment waarop een klant voor het eerst onderzoek doet naar een product. NMO is vaak de eerste interactie van een klant met een bedrijf en kan de perceptie van de klant van dat bedrijf in de toekomst sterk beïnvloeden.

 

O

De O uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Object Georiënteerd Programmeren

Object-Oriented Programming (OOP) is een programmeertaal paradigma met behulp van “objecten” – meestal instanties van een klasse – bestaande uit velden en methodes, samen met hun interacties – om applicaties en computerprogramma’s te ontwerpen. OOP technieken kunnen omvatten functies zoals gegevensabstractie, inkapseling, messaging, modulariteit, polymorfisme en overerving.

 

Object Management Groep

Object Management Group (OMG) is een internationale open lidmaatschap, not-for-profit computer industriestandaarden consortium.

 

Off-Page SEO (Off-pagina SEO)

Eis generatie en naamsbekendheid activiteiten die plaatsvinden buiten een website te nemen. Naast link building, kan promotie tactiek zijn onder andere social media marketing, content marketing, e-mail marketing, beïnvloeder marketing, en zelfs offline marketing kanalen (bijv., TV, radio, billboards).

 

Off-Pagina Seo

Off-pagina SEO verwijst het SEO-proces die u uitvoert om uw website populariteit, rang, en meer verkeer via de off-page factoren die van invloed zijn op uw website of een webpagina notering in de natuurlijke zoekresultaten. Meer informatie op off-page SEO.

 

Omg

OMG is een acroniem voor Object Management Group.

 

Omrekeningskoers

Percentage mensen dat het gewenste resultaat van een marketing bericht heeft voltooid (bijvoorbeeld aangemeld voor een proefperiode of een formulier heeft ingevuld).

 

On-Page SEO (Zoekmachine optimalisatie op pagina)

Deze activiteiten vinden allemaal plaats binnen een website. Naast het publiceren van relevante inhoud van hoge kwaliteit, on-pagina SEO omvat het optimaliseren van HTML-code (zoals title-tags, meta-tags), informatie-architectuur, website navigatie en URL-structuur.

 

On-Pagina Factor

On-pagina Factor wordt verwezen naar de criteria van een webpagina die worden bepaald door de inhoud van een webpagina zelf.

 

On-Pagina Seo

On-pagina SEO verwijst het SEO-proces die u op de website pagina’s en bestanden om ze te laten zoekmachine geoptimaliseerd en toe te passen om hulp te zoeken crawlers indexeren efficiënter, wat op zijn beurt geeft deze weer in een hogere positie op de pagina’s met zoekresultaten. Meer informatie op de pagina SEO.

 

Onderkant Van De Trechter

Laatste fase van de marketing trechter. In dit stadium hebben kopers een probleem geïdentificeerd, oplossingen onderzocht en vergeleken, en staan ​​ze op het punt om een ​​definitieve aankoopbeslissing te nemen.

 

Online Advertentie

Online Advertising is een vorm van promotie die het Internet en het World Wide Web gebruikt om de marketing van berichten om klanten te trekken te leveren.

 

Online Content Syndication

Online Content Syndication is een systeem of werkwijze waarbij online uitgevers publiceren artikelen, nieuwsberichten, persberichten, blog posts, video’s, of enige andere vorm van origineel materiaal via verschillende social media en internet marketing kanalen. Meer informatie op Online Content Syndication.

 

Onnatuurlijke Link

Onnatuurlijke Link is een link die puur is gebouwd om de zoekmachine rankings van een website te verhogen.

 

Ontologie

Ontologie de tak van de filosofie dat kennis als een reeks begrippen binnen een domein, en de relaties tussen begrippenparen vertegenwoordigt.

 

Onzichtbare On-Page Factoren

Onzichtbare On-page factoren zijn de on-page factoren die onzichtbaar zijn voor het vistors zijn. Meer informatie op Invisible On-page factoren.

 

Oop

OOP is een acroniem voor Object-Oriented Programming.

 

Open Directory Project

Open Directory Project is de grootste, meest uitgebreide menselijke bewerkte index van het World Wide Web. Het is gebouwd en onderhouden door een grote, wereldwijde gemeenschap van vrijwillige redacteuren.

 

Open Ratio

Open Rate verwijst naar het aantal mensen die daadwerkelijk de e-mail verzonden aan hen, waardoor het bedrijf inzicht geopend in om hoe effectief de e-mail marketing campagne was.

 

Open Source

Open Source is een filosofie, of een pragmatische methodologie die gratis herverdeling en de toegang tot een eindproduct van het ontwerp en de implementatie details bevordert.

 

Oproep Tot Actie

Kort marketing bericht waarin de gebruiker wordt gevraagd om actie te ondernemen (bijvoorbeeld aanmelden voor een proefversie of een stukje content downloaden).

 

Optimaliteitstheorie

Optimaliteitstheorie (OT) is een taalkundig model voorgesteld dat de waargenomen taalvormen voortkomen uit de wisselwerking tussen conflicterende beperkingen.

 

Organic Search (organische zoektocht)

De natuurlijke, of onbetaald, aanbiedingen die op een SERP verschijnen. Organische zoekresultaten, die worden geanalyseerd en de volgorde van algoritmen, zijn ontworpen om gebruikers de meest relevante resultaat op basis van hun zoekopdracht te geven.

 

Organic Search Result

Organic Search Result is een bedrijf op zoekmachine resultaten pagina (SERP), die wordt weergegeven omdat het van belang om de zoekopdracht s, in tegenstelling tot zijn wezen advertenties. Daarentegen kunnen niet-organische zoekresultaten van pay-per-click advertising.

 

Organisch Sociaal

Elke activiteit op sociale media die geen betaalde promotie is.

 

Organische Zoektocht

Resultaten van een zoekopdracht in een zoekmachine voor een trefwoord. Marketeers kunnen relevante trefwoorden gebruiken om webcontent te schrijven op een manier die hun positie in organische zoekresultaten verhoogt.

 

Orphan Page (Orphan Pagina)

Elke webpagina die niet is gekoppeld aan door een andere pagina’s op die website.

  

Os

OS is een acroniem voor Operating System.

Os X

OS X, oorspronkelijk Mac OS X, is een serie van Unix-gebaseerde grafische interface besturingssystemen ontwikkeld, op de markt gebracht en verkocht door Apple Inc.

 

Ot

OT staat voor Optimaliteitstheorie.

 

Outbound Link (outbound Link)

Een link die bezoekers leidt naar een pagina op een andere website dan degene die ze op dit moment op.

 

Overname Marketing

Marketingstrategie gericht op het werven van nieuwe klanten in plaats van op communicatie met huidige klanten.

P

De P uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

P2P

P2P is een acroniem voor peer-to-peer.

 

Page Speed (Pagina snelheid)

De hoeveelheid tijd die het duurt voor een webpagina volledig is geladen. Page Speed ​​ranking factor.

Pagejacking

Pagejacking is een vorm van spamdexing dat creats een schurkenstaat kopie van een populaire website die shows inhoud vergelijkbaar met het origineel naar een webcrawler, maar redirects web surfers te scheiden, niet-gerelateerde of schadelijke websites.

 

PageRank (Paginabeoordeling)

Volgens Google: “PageRank is de maat van het belang van een pagina op basis van de inkomende links van andere pagina’s. In eenvoudige termen, elke link naar een pagina op uw site vanaf een andere site draagt ​​bij aan de PageRank van uw site. Niet alle links zijn gelijk.” Het algoritme is vernoemd naar Google mede-oprichter Larry Page.

 

Pageview (Paginaweergave)

Een webpagina wordt geladen in een browser.

Pagina Klikfrequentie

Pagina Klikfrequentie (CTR) is het aantal klikken op advertenties gedeeld door het aantal bekeken pagina’s.

 

 

Pagina Met Zoekresultaten Van Zoekmachines (Serp)

Webpagina die een zoekmachine weergeeft nadat een gebruiker een zoekopdracht heeft uitgevoerd.

 

Paginabeoordeling

PageRank is een link analyse-algoritme, genoemd naar Larry Page en gebruikt door de Google-zoekmachine op internet, dat rechtverkrijgenden een numerieke weging aan elk element van een hyperlink set van documenten, zoals het World Wide Web, met het doel van “meten” zijn relatieve belang binnen de set. Meer informatie op Google PageRank.

 

Paid Search (Betaalde zoekopdracht)

Pay-per-click advertenties die boven (en vaak zie onderaan) de organische resultaten op zoekmachines.

 

Palmtop Computer

Palmtop computer is ook bekend als een persoonlijke digitale assistent of persoonlijke gegevens assistent.

PBN (PBN)

Staat voor Private Blog Network.

Zie: Link Farm.

Pda

PDA is een acroniem voor Personal Digital Assistant.

PDF (PDF)

Staat voor Portable Document Format-bestand. PDF-bestanden kunnen tekst, afbeeldingen, links, video’s en andere elementen bevatten.

 

Peer Naar Peer

Peer-to-peer (P2P) computernetwerk is er een waarin elke computer in het netwerk kan fungeren als een client of server voor de andere computers in het netwerk, waardoor gedeelde toegang tot verschillende bronnen zoals bestanden, randapparatuur en sensoren zonder de nodig heeft voor een centrale server.

 

Penalty (boete)

Zie ook: handmatige acties

Performance Based Advertising

-Performance Based Advertising is een vorm van reclame zijn, waarbij de koper betaalt alleen wanneer er meetbare resultaten.

 

Perifeer

Randapparaat is een apparaat dat is verbonden met een gastheercomputer, maar geen deel ervan.

 

Persona (Persona)

Een fictieve voorstelling van een ideale website bezoeker of de klant – hun demografie, gedrag, behoeften, motivaties en doelen – allemaal gebaseerd op feitelijke gegevens.

Ook bekend als: Buyer Persona, Marketing Persona

 

Personal Data Assistant

Personal Data Assistant is ook bekend als een persoonlijke digitale assistent of palmtop computer.

 

Personalization (personalisatie)

Wanneer zoekmachines gebruiken zoekgeschiedenis, web browsing geschiedenis, locatie en relaties om een ​​reeks zoekresultaten afgestemd op een specifieke gebruiker te creëren.

 

Persoonlijke Digitale Assistent

Personal Digital Assistant, is ook bekend als een palmtop computer of persoonlijke gegevens assistent, is een mobiel apparaat dat werkt als een personal information manager.

 

Php

PHP is een general-purpose server-side scripttaal die oorspronkelijk is ontworpen voor Web ontwikkeling tot productie van dynamische webpagina’s.

 

PHP (PHP)

Hypertext Preprocessor is een scripttaal gebruikt om dynamische content op webpagina’s te creëren.

Pingback

Pingback is een van de drie types van linkback methoden voor Web auteurs op het verzoek van notificatie wanneer iemand links naar één van hun documenten.

 

Piracy (Gebruikers ervaring)

Zoekmachines hebben tot doel de organische zoekresultaten rankings van inhoud te verminderen die inbreuk maakt op het auteursrecht. Google introduceerde een filter in 2012 dat de zichtbaarheid van de sites gemeld voor tal van DMCA-gerelateerde takedown verzoeken vermindert.

 

Pogo-sticking (Pogo-sticking)

Toen, na het invoeren van een query, een zoeker stuitert heen en weer tussen een SERP en het in die zoekresultaten genoemde pagina.

Portable Operating System Interface

Portable Operating System Interface (POSIX) is een familie van normen door de IEEE opgegeven voor de compatibiliteit tussen besturingssystemen.

 

Portal Pagina

Portal pagina is ook bekend als doorway pagina, brug pagina, sprong pagina, gateway pagina of startpagina.

 

Position (Positie)

Zie: Rank

Positionering

Positionering is de intern gerichte concept waarbij organisaties ontwikkelen om het unieke voordeel van hun product of dienst onder woorden te brengen en waarom hun oplossing beter is dan die van de concurrenten. Positionering informeert berichten, maar dicteert niet de woorden die marketing teams gebruiken in externe communicatie.

 

Posix

POSIX is een acroniem voor Portable Operating System Interface.

 

Postgresql

PostgreSQL is een open source object-relationele database management systeem (RDBMS) beschikbaar voor een groot aantal besturingssystemen zoals Linux, FreeBSD, Solaris, Microsoft Windows en OS X.

 

PPC (Pay Per Click) (PPC (Pay Per Click))

Een vorm van reclame waarbij adverteerders betalen een bepaald bedrag (meestal bepaald door bod, relevantie, met de geschiedenis en de concurrentie) telkens wanneer een gebruiker op de advertentie klikt. Het combineren van PPC en SEO kan resulteren in meer SERP vastgoed, klikken en conversies. Ook kan PPC de gegevens van uw SEO-strategie te informeren, en het omgekeerde is ook waar.

 

Preferred Domain

Preferred Domain, soms aangeduid als de canonieke domein, is het domein dat de webmaster zou gebruiken voor het indexeren pagina’s van de site.

 

Prestatiemeting

Performance Measurement is een proces voor het verzamelen van informatie en de rapportage over de prestaties van een individu, groep of organisatie.

 

Prikbord

Message Board is ook bekend als Internet Forum.

 

Product Line Techniek

Product Line Techniek is ook bekend als Domain Engineering.

 

Product Marketing

Product marketing is het proces van het communiceren van de waarde van een product van een organisatie aan potentiële kopers en interne teams. Product Marketing vereist een diepgaand begrip van zowel het product als de potentiële kopers.

 

Programmatisch Adverteren

Geautomatiseerde manier van bieden voor online advertentieruimte op basis van de doel sites en doelgroepen van de organisatie.

 

Programmeertaal

Programmeertaal is een kunstmatige taal ontworpen om instructies aan een machine, in het bijzonder een computer.

 

Programmering Paradigm

Programmering Paradigm is een fundamentele stijl van het programmeren van computers. Er zijn vier belangrijke paradigma: object-georiënteerd noodzakelijk, functioneel en logisch programmeren.

 

Proloog

Prolog is een general-purpose programmataal geassocieerd met kunstmatige intelligentie en computationele taalkunde.

 

Protocol

Protocol is een systeem van digitale boodschap en de regels voor het uitwisselen van deze berichten in of tussen computersystemen en in de telecommunicatie.

 

Publieke Relaties (PR)

Proces voor het beheren van de verspreiding van informatie van de organisatie naar het publiek. Het doel van public relations is om een ​​positief publiek imago te behouden door de informatie die uit de organisatie stroomt te beheersen.

 

Publieke Relaties

Proces voor het beheren van de verspreiding van informatie van de organisatie naar het publiek. Het doel van public relations is om een ​​positief publiek imago te behouden door de informatie die uit de organisatie stroomt te beheersen.

 

Q

De Q uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

QDF (QDF)

Stands voor de zoekopdracht verdient versheid, waarbij een zoekmachine zou kunnen besluiten om nieuwere webpagina’s in de zoekresultaten weer te geven (in plaats van oudere pagina) indien een bepaalde zoekterm is trending, misschien omdat een nieuws gebeurtenis heeft geresulteerd in een stijging van de zoekopdrachten over dat onderwerp.

 

Qr Algorithm

QR algoritme is een eigenwaarde algoritme dat een procedure om de eigenwaarden en eigenvectoren van een matrix te berekenen. 

 

Qr Decomposition

QR Ontleding van een matrix is ​​een decompositie van een matrix A in alle A = QR van een orthogonale matrix Q en een bovenste driehoekige matrix R. QR decompositie wordt vaak gebruikt om de lineaire kleinste kwadraten probleem en vormt de basis voor een bepaalde eigenwaarde algoritme, de QR-algoritme.

 

 

Quality Content (Kwaliteits inhoud)

Content die je helpt om succes te bereiken zakelijke of marketing doelstellingen (bijvoorbeeld, rijden organisch verkeer of sociale aandelen, het verdienen van top search rankings, het genereren van leads / sales).

 

Quality Link (Kwaliteits link)

Een inkomende link die afkomstig is van een gezaghebbende, relevant, of vertrouwde website

 

Query (vraag)

Het woord, woorden, of de zin die een gebruiker invoert in een zoekmachine.

Ook bekend als: Een zoektocht.

 

R

De R uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Rampenplan

Contingency Plan is een plan bedacht voor een andere dan de gebruikelijke (verwachte) van plan uitkomst.

 

Rank (Rang)

Wanneer een webpagina wordt weergegeven in de organische zoekresultaten voor een bepaalde zoekopdracht.

 

Ranking Factor (Factor die belangrijkheid bepaalt)

Een individuele component die bijdraagt ​​aan een complexe reeks algoritmen die bepalen waar webpagina’s moet worden weergegeven met de organische zoekresultaten voor een bepaalde zoekopdracht. Al jaren is Google zei dat zijn algoritmen “rekenen op meer dan 200 unieke signalen” om gebruikers te helpen de meest relevante webpagina of antwoord.

Ook bekend als: Ranking Signal.

Rdbms

RDBMS is een acroniem voor relationele database management systeem.

 

Rdf

RDF is een acroniem voor Resource Description Framework.

 

Reciprocal Links (wederzijdse Links)

Wanneer twee websites instemmen met uitwisseling van links aan elkaar.

 

Rdf Schema

RDF Schema verwijst naar een set klassen met RDF uitbreidbare kennisrepresentatie taal verschaffen basiselementen voor het beschrijven van ontologieën, ter constructie RDF middelen.

 

Rdfa

RDFa is een acroniem voor Resource Description Framework in attributen.

 

Reciprocal Links (wederzijdse Links)

Wanneer twee websites instemmen met uitwisseling van links aan elkaar.

 

Redactionele Kalender

Plan dat marketing teams gebruiken om het type content te definiëren dat moet worden gemaakt, de belangrijkste onderwerpen die moeten worden behandeld en wanneer elk stuk zal worden gepubliceerd.

Redirect (redirect)

Een techniek die een gebruiker stuurt (of zoekmachine) die op een webpagina gevraagd een andere (maar even relevant) webpagina. Er zijn twee soorten redirects:

301: Permanent

302: Tijdelijke

Refback

Refback is een van de drie types van linkback methoden voor Web auteurs op het verzoek van notificatie wanneer iemand links naar één van hun documenten.

 

Referrer (verwijzer)

URL gegevens die identificeert de bron van webpagina verzoek van een gebruiker.

Reinclusion (heropnameverzoek)

Het proces van het stellen van een zoekmachine naar een website of webpagina (s) terug te keren naar haar zoekindex na de-indexeren.

Reis (Of Koperservaring)

De koper ervaring zijn de stappen die een klant neemt bij het doen van een aankoop bij een bedrijf. In tegenstelling tot de marketing trechter is deze reis vanuit het oogpunt van de gebruiker.

 

Relatieve Link

Relatieve Link, in tegenstelling tot een absolute koppeling, is een link die specificeert de locatie van een webpagina ten opzichte van uw huidige locatie.

 

Relationeel Databasebeheersysteem

Relational Database Management System (RDBMS) is een database management systeem (DBMS), die is gebaseerd op het relationele model zoals ingevoerd door E. F. Codd in San Jose Research Laboratory van IBM. Meest populaire databases die momenteel in gebruik zijn gebaseerd op het relationele database model.

 

Relevance (Relevantie)

Een manier waarop zoekmachines te meten hoe nauw verbonden de inhoud van een webpagina is afgestemd op de context van een zoekopdracht aan te passen.

Relevantie

Relevant is het vermogen (om een ​​zoeksysteem) materiaal op te halen die voldoet aan de behoeften van de gebruiker.

 

Relevantie

Relevantie is het meten van de theoretische afstand tussen twee overeenkomstige onderdelen met betrekking tot relatie.

 

Remarketing

Digitale advertenties gericht op klanten die al op de een of andere manier contact hebben gehad met het bedrijf (bijvoorbeeld de website hebben bezocht of een formulier hebben ingevuld).

 

Rendement Op Investering (Roi)

Metriek die wordt gebruikt om de winstgevendheid van een investering te bepalen. In marketing kan ROI worden berekend voor alle marketinguitgaven.

 

Rendering Engine

Rendering Engine is ook bekend als web browser engine of layout engine.

 

Reputatiemarketing

Proces voor het verzamelen en promoten van positieve online beoordelingen om de koopbeslissingen van potentiële klanten te beïnvloeden.

 

Reputation Management (Reputatie management)

De praktijk van het bewerken van een positieve online beleving van een merk of persoon – ook in zoekresultaten en op social media – door het minimaliseren van de zichtbaarheid van de negatieve noemt.

Ook bekend als: Online Reputation Management, Public Relations

Resource Description Framework

Resource Description Framework (RDF) is een familie van World Wide Web Consortium (W3C) specificaties oorspronkelijk ontworpen als een metadata datamodel. Het is gekomen om te worden gebruikt als een algemene methode voor conceptuele beschrijving of modellering van de informatie die in web middelen, zijn met behulp van een verscheidenheid aan syntax formaten.

 

Resource Description Framework In Attributen

Resource Description Framework in attributen (RDFa) is een W3C aanbeveling dat een set van attribuut-niveau uitbreidingen van HTML, XHTML en verschillende XML-gebaseerde document types voegt voor het inbedden van rijke metadata (of rich snippets) binnen Web-documenten.

 

Responsive Website (Responsive Website)

Een website ontworpen om automatisch aan de schermgrootte van de gebruiker, of het wordt bekeken op een desktop of mobiel apparaat.

 

Return on Investment (ROI) (Return on Investment (ROI))

Een manier om de prestaties van SEO-activiteiten te meten. Dit wordt berekend door hoeveel inkomsten die u verdiend via organische zoekresultaten door de kosten van de totale investering, vervolgens te vermenigvuldigen met 100.

 

Rewrite Engine

Rewrite Engine is software gelegen in een web applicatie framework die draait op een webserver die wijzigt van een web-URL uiterlijk. 

 

Rich Snippet (Riik stukje informatie)

Gestructureerde gegevens kunnen worden toegevoegd aan de HTML-code van een website om contextuele informatie bij de zoekmachines bieden tijdens kruipen. Deze informatie kan vervolgens worden weergegeven in de SERPs, wat resulteert in een verbeterde bedrijf, bekend als een rijke fragment.

 

Rich Snippets

Rich Snippets zijn een nieuwe presentatie van snippets die algoritmen zoekmachine van Google is van toepassing op hoogtepunt gestructureerde gegevens ingesloten in webpagina’s.

 

Robot Exclusion Protocol

Robot Exclusion Protocol is ook bekend als Robot Exclusion Standard.

 

robots.txt (robots.txt)

De Robots Exclusion Protocol (of Standard) is een tekstbestand, te bereiken op de wortel van een website, die vertelt crawlers van zoekmachines welke delen van een website moeten worden genegeerd.

 

Robot Exclusion Standard

Robot Exclusion Standard, ook bekend als robot exclusion protocol of robots.txt protocol is een conventie voorkomen samenwerkende Webcrawlers en andere Web robots toegang geheel of gedeeltelijk een website die overigens iedereen zichtbaar.

 

Robots.Txt Protocol

Robots.txt protocol is ook bekend als Robot Exclusion Standard.

 

Run-Time System

Run-Time System, is ook bekend als runtime-omgeving, runtime-systeem, of runtime, is een software-onderdeel dat de uitvoering van computerprogramma’s geschreven in sommige computer taal te ondersteunen.

 

Runtime

Runtime is ook bekend als runtimesysteem, draaitijdomgeving of looptijdsysteem.

 

Runtime Environment

Runtime Environment is ook bekend als runtimesysteem, runtimesysteem of runtime.

 

Runtime System

Runtime systeem is ook bekend als runtimesysteem, draaitijdomgeving of runtime.

S

De S uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Sales Support

Verkoopondersteuning. Support ondersteunt, helpt, geeft advies of ontzorgt je volledig wat betreft jouw sales activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van: Agenda Planning, Adresbestanden,

 

 Schema (Schema)

Een vorm van microdata die, wanneer toegevoegd aan een webpagina, zorgt voor een verbeterde beschrijving (algemeen bekend als een rich snippet), die in de zoekresultaten verschijnt.

 

Schraper

Schraper site is een vorm van inhoud spam techniek die alle kopieën van de inhoud van andere websites met behulp van web schrapen.

 

Scrape (Schrapen)

Een techniek die gebruikt wordt om te kopiëren de inhoud van websites of informatie met behulp van een computerprogramma of script. Zoekmachines, zoals Google, schrapen gegevens om een ​​doorzoekbare index van websites te bouwen.
Ook bekend als: Web schrapen.

 

Script

Taal Script Taal is ook bekend als scripting-taal

 

Scripttaal

Scripttaal is een programmeertaal die ondersteunt het schrijven van scripts, programma’s geschreven voor een software-omgeving die automatiseren van de uitvoering van taken die als alternatief zou kunnen worden uitgevoerd, één voor één door een menselijke operator.

 

Search Box

Zoeken Box verwijst naar het vak waar je typt u uw zoekopdracht, of wat het ook is dat je zoekt.

 

 

Search Engine (Zoekmachine)

Een computerprogramma dat gebruikers in staat stelt om een ​​vraag in te voeren om informatie (bv, bestanden, websites, webpagina’s) uit de index van dat programma op te halen (dat wil zeggen, een zoekmachine, zoals Google, indexen websites, webpagina’s, en bestanden te vinden op de World Wide Web). Een zoekindex is gebouwd en bijgewerkt met behulp van een crawler, met items die worden geanalyseerd en gerangschikt door een reeks van algoritmen.
zie ook: Baidu, Bing, DuckDuckGo, Google, Yahoo, Yandex

 

Search Engine Indexer

Search Engine Indexer is een onderdeel van de zoekmachine systeem dat sorteert deze en slaat de inhoud van de volledige tekst van elke webpagina document die het ontvangt van de zoekmachine’s Web crawler.

 

Search Engine Indexeren

Search Engine indexeren verzamelt, ontleedt, en slaat gegevens op een snelle en accurate informatie opvragen.

 

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing (SEM) is een vorm van internet marketing dat de promotie van websites gaat door het verhogen van hun zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten pagina (SERP) door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) (zowel on-page optimalisatie en off-page optimalisatie) als maar ook door middel van reclame.

 

Search Engine Marketing (SEM) (Zoek machine Marketing)

Een overkoepelende term voor het vergroten van de zichtbaarheid van een website in de zoekmachine resultaten pagina’s, die zowel betaalde en organische activiteiten.

 

Search Engine Optimization (SEO) (Zoek machine Optimalisatie)

Het proces van het optimaliseren van een website – evenals alle content op die website – dus het zal verschijnen in prominente posities in de organische resultaten van de zoekmachines. SEO vereist een goed begrip van hoe zoekmachines werken, waar mensen naar zoeken (dat wil zeggen, trefwoorden en omschrijvingen), en waarom mensen zoeken (intentie). Succesvolle SEO maakt een site aantrekkelijk voor gebruikers en zoekmachines. Het is een combinatie van technische (on-page SEO) en marketing (off-page SEO).
Zie: On-pagina SEO, Off-pagina SEO

 

 

Search Engine Results Page (SERP) (Zoek machine Resultaten Pagina)

De pagina die zoekmachines weer te geven voor gebruikers na het uitvoeren van een zoekopdracht. Typisch, zoekmachines tonen ongeveer 10 organische zoekresultaten, gesorteerd op relevantie. Afhankelijk van de vraag, kunnen andere zoekfuncties worden getoond, waaronder:

AdWords-advertenties (boven en onder de organische zoekresultaten), Aanbevolen snippets (alias, nulstand)
Afbeeldingen, Kennis panelen, Lokaal pakket (met kaart), Nieuws, vragen, verwante zoekopdrachten
Het winkelen resultaten, Sitelinks, tweets, video’s,
Ook bekend als: SERPs, wanneer wordt verwezen naar meerdere zoekmachine resultaten pagina’s.

 

 

Search Engine Results Pagina

Zoekmachine resultaten pagina (SERP) is de aankondiging van de resultaten geretourneerd door een zoekmachine in reactie op een zoekwoord.

 

Search Engine Saturation

Zoekmachine Verzadiging verwijst naar het aantal pagina’s die zijn geïndexeerd in de zoekmachine.

 

Search Engine Spam

Search Engine Spam is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging.

 

Search Engine Vergiftiging

Search Engine Vergiftiging is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, zoekmachine spam, of web spam.

 

Search History

Search engines track every search users conduct (text and voice), every webpage visited, and every ad clicked on. Search engines may use this data to personalize the results for signed in users.
Also known as: Web Browsing History.” Search History (Zoek geschiedenis) “Zoekmachines volgen elke gebruikers van de zoekmachine gedrag (tekst en spraak), elke webpagina bezocht, en elke advertentie geklikt. Zoekmachines kunnen deze gegevens gebruiken om de resultaten voor ingelogde gebruikers personaliseren.
Ook bekend als: Web Browsing History.

 

 Segmentatie

Proces van het verdelen van een markt van klanten in groepen op basis van vergelijkbare kenmerken (bijv. Leeftijd of koopgedrag) zodat marketing teams hen kunnen bereiken met op maat gemaakte, relevante marketing content.

 

Sem

SEM is een afkorting voor Search Engine Marketing.

 

Semantiek

Semantiek is de tak van de taalkunde die zich bezighoudt met de systematische studie van betekenis.

 

Semantisch Web

Semantic Web is een gemeenschappelijk kader dat bekeerlingen ongestructureerde en semi-gestructureerde documenten op het World Wide Web in gestructureerde en semantische gegevens worden gedeeld en hergebruikt voor de toepassing, enterprise, en de gemeenschap grenzen.

 

Semantische Url

Semantische URL is een vorm van URL die direct en intuïtief zinvol zijn voor niet-experts.

 

Seo

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization.

 

Seo Process

SEO-proces bestaat meestal uit zes algemene fasen, met inbegrip van onderzoek, planning en strategie, implementatie, monitoring, (her) beoordeling, en onderhoud.

 

Seo Risk

SEO Risk is een maat voor de waarschijnlijkheid en verlies van een onbevredigende uitkomst die de SEO-project, SEO-proces, of product.

 

Seo Risk Management

SEO Risk Management is de praktijk van het beoordelen en beheersen van SEO risico dat de SEO-project, proces of product beïnvloedt.

 

Seo University

SEO University is een toonaangevende zoekmachine optimalisatie universiteit die biedt SEO tutorials, cursussen, oplossingen, diensten, software, gereedschappen, boeken en ebooks.

 

Seo Zie Zoekmachineoptimalisatie

Proces om de zichtbaarheid en positie van een website op de resultaten pagina’s van zoekmachines te vergroten om meer bezoekers te trekken. SEO kan het strategisch gebruik van trefwoorden in webteksten, het regelmatig creëren van hoogwaardige content, het verbeteren van de website-UX en meer omvatten.

 

Separation Of Concerns

Separation of Concerns (SoC) is een ontwerpprincipe dat de behandeling waarbij een computerprogramma in afzonderlijke functies overlappen functionaliteit zo min mogelijk omvat.

 

Serp

SERP is een afkorting voor Search Engine Results Page.

 

Server-Side

Aan serverzijde worden operaties die worden uitgevoerd door de server in een client-server relatie een computernetwerk.

 

Share of Voice (Aandeel van vertoningen)

Hoeveel vertoningen een merk ontvangt in de SERPs voor zoektermen in vergelijking met het totale aantal vertoningen dat de concurrenten van het merk ontvangen op dezelfde zoektermen.

 

 

Shared Hosting: (Gedeelde website Hosten)

Tal van websites delen een adres binnen één server of een groep servers (alias, virtual hosting). Of gedeeld worden noch dedicated hosting zal u helpen beter te scoren; kan echter een dedicated IP-adres website snelheid te verhogen.

 

 

Simple Mail Transfer Protocol

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) is een Internet-standaard voor elektronische post (e-mail) transmissie over Internet Protocol (IP) netwerken.

 

Simple Object Access Protocol

Simple Object Access Protocol (SOAP) is een protocol specificatie voor het uitwisselen van gestructureerde informatie in de implementatie van web services in computernetwerken.

 

Site Map

Site Map is een lijst van pagina’s van een website toegankelijk is voor crawlers of gebruikers.

 

Sitelink

Sitelink is een hyperlink naar de website van subpagina dat onder bepaalde zoekresultaten van Google in orde wordt weergegeven om gebruikers te helpen navigeren door de website.

 

Sitelinks (website linkjes)

Tot zes algoritmisch gekozen links die onder de lijst voor dezelfde website van een verschijnen top-ranked organische zoekresultaat. Pagina’s kunnen worden geblokkeerd verschijnen als sitelinks binnen de Search Console of Bing Webmaster Tools.
Ook bekend als: Deep Links (Bing).

 

Sitemap

Sitemap is een XML-bestand bevat de URL’s voor een site, samen met extra metadata over elke URL (het laatst is bijgewerkt, hoe vaak het gewoonlijk verandert, en hoe belangrijk het is, ten opzichte van andere URL’s in de site) zodat zoekmachines kan intelligenter kruipen de site.

 

 

Sitemap (WebSite indeling)

Een lijst van pagina’s op een website. Er zijn twee soorten sitemaps: HTML: Dit type sitemap, meestal georganiseerd door onderwerpen, helpt gebruikers van de site te navigeren een website.
XML: Dit type sitemap biedt crawlers met een lijst van webpagina’s op een website.
Sitewide Links
Een link die op elke pagina van een website verschijnt, meestal in een zijbalk of voettekst van blogs of websites die gebruik maken templates.

 

 

Six-Discipline Model

Zes-Discipline Model is het model van de zes disciplines inculding voorzie, plan, het werk, te meten, te verbeteren en te ontdekken, die nodig zijn voor het beheer van SEO of andere projecten sucessesfully. Meer informatie op Six-Discipline Model.

 

Smartphone

Smartphone is een mobiele telefoon gebouwd op een mobiele besturingssysteem, met meer geavanceerde rekencapaciteit en connectiviteit dan een functie telefoon.

 

Smo

SMO is een acroniem voor Social Media Optimization.

 

Smtp

SMTP is een afkorting voor Simple Mail Transfer Protocol.

 

Soc

SoC is een acroniem voor Separation of Concerns.

 

Sociaal Netwerk

Social Network is een sociale structuur opgebouwd uit een reeks van actoren (zoals personen of organisaties) en de dyadische banden tussen deze actoren.

 

Social Bookmarking

Social bookmarking is een gecentraliseerd online dienst die internetgebruikers in staat stelt om online toe te voegen, annoteren, bewerken, organiseren, opslaan, beheren, zoeken en bladwijzers deel van de middelen.

 

Social Farm

Social Farm is ongewenste spam inhoud die op websites accepteren van user-generated content. Dit kan commerciële spam, bulk inzendingen, gebruikers ingezonden godslastering, beledigingen, bedreigingen, aanzetten tot haat, gelekte persoonsgegevens, of schadelijke koppelingen bevatten.

 

Social Media Optimization

Social Media Optimization (SMO) verwijst naar het proces van het gebruik van een aantal sociale media en gemeenschappen om publiciteit te genereren om het bewustzijn van een product, merk of evenement te verhogen. Meer informatie op Social Media Optimization.

 

Social Media Plan

“Document dat het werk definieert dat een marketingteam zal doen om hun doelen op het gebied van sociale media te bereiken. Plannen voor sociale media helpen organisaties om vast te stellen wat ze op sociale media moeten posten en wanneer.

 

Social Networking Dienst

Social Networking Service is een online service, platform, of site die zich richt op het bouwen van sociale netwerken en sociale relaties tussen mensen die, bijvoorbeeld, interesses delen, activiteiten, achtergronden, of real-life-verbindingen vergemakkelijken.

 

Social Relation

Sociale relatie heeft betrekking op een relatie tussen twee, drie of meer individuen. Het is afgeleid van individuele agency, en vormt de basis van de sociale structuur.

 

 

Social Signal (sociaal Signaal)

Factoren die gezag en invloed op populaire social networking websites te tonen. Bijvoorbeeld, de sociale autoriteit van een gebruiker op Twitter.

Hoewel veel correlatie studies hebben aangetoond dat socials signalen invloed rankings (bijv., Het aantal Likes / deelt een stuk van de inhoud ontvangt), Google heeft publiekelijk verklaard dat socialsignals zijn geen directe ranking factor. Populaire sites die een veel sociale media betrokkenheid hebben de neiging om rang goed om andere redenen hebben.

Hoewel veel correlatie studies hebben aangetoond dat socials signalen invloed rankings (bijv., Het aantal Likes / deelt een stuk van de inhoud ontvangt), Google heeft publiekelijk verklaard dat de sociale signalen niet een directe ranking factor. Populaire sites die een veel sociale media betrokkenheid hebben de neiging om rang goed om andere redenen hebben.

 

Sociale Media

Social Media verwijst naar de middelen van de interacties tussen mensen waarin ze maken, delen, uitwisselen en commentaar inhoud onderling in virtuele gemeenschappen en netwerken.

 

Sociale Media Marketing

Combinatie van organische en betaalde marketinginspanningen die worden gebruikt om potentiële klanten te communiceren via sociale mediaplatforms zoals Facebook en Linkeding

 

Sociale Media Marketing

Combinatie van organische en betaalde marketinginspanningen die worden gebruikt om potentiële klanten te bereiken en ermee te communiceren via sociale mediaplatforms.

 

Sociale Structuur

Sociale structuur is een sociale wetenschap om verwijst naar een patroon van sociale regelingen in de samenleving die zowel emergent van en deinant van de acties van de individuen zijn.

 

Sociale Wetenschappen

Social Science verwijst naar de betrokken met de samenleving en het menselijk gedrag academische disciplines.

 

Software Agent

Software Agent is een computer programma dat fungeert voor een gebruiker of een ander programma in een relatie van agentschap, dat is afgeleid van het Latijnse Agere (te maken): een overeenkomst op te treden namens iemands.

 

Software Hergebruik

Hergebruik van software is ook bekend als het hergebruik van code.

 

Spam

Spam is het gebruik van elektronisch berichtenverkeer systemen om ongevraagde berichten, in het bijzonder reclame te sturen, zonder onderscheid.

 

Spam (Spam)

Zie: Webspam

 

Spam

Spam is ook bekend als de inhoud spam.

 

Spamdexing

Spamdexing, is ook bekend als zoekmachine spam, zoekmachine spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging, is de doelbewuste manipulatie van de zoekmachine indexeert. Spamdexing technieken kan worden ingedeeld in twee grote categorieën: inhoud spam (of spam) en koppeling spam.

 

Spammer

Spammer verwijst naar de mensen die proberen om de resultaten van zoekmachines te manipuleren in strijd met de richtlijnen van zoekmachines.

 

Specificatie

De specificatie is een expliciete set van eisen waaraan moet worden voldaan door een materiaal, product of service.

 

Spider (Spin)

Zie: Bot

 

Split Testing

Split Testing is ook bekend als A / B-testen.

 

Split Testing (Variabelen Testen op pagina’s)

Een gecontroleerd experiment gebruikt om ten minste twee pagina’s te vergelijken met het effect van een andere variabele op conversies meten. Nadat de pagina’s worden getoond voor een voldoende lange periode van tijd om bezoekers van de site om een ​​voldoende hoeveelheid gegevens over de prestaties, een “winnaar” te verzamelen kan worden verklaard. Ook bekend als: A / B-testen.

 

SSL Certificate (SSL-certificaat)

Een digitaal certificaat wordt gebruikt voor website-identiteit authenticatie en versleutelen informatie verzonden naar de server met behulp van Secure Sockets Layer-technologie.

 

Stappenplan Voor Marketing

Een marketing roadmap is de tijdlijn die de bedrijfsstrategie weergeeft en het marketing werk laat zien dat nodig is om deze te bereiken. Het is een visualisatie van hoe uw activiteiten aan een reeks zakelijke doelstellingen zullen voldoen.

 

Statistisch Model

Statistische model is een geformaliseerd verbanden tussen variabelen in de vorm van wiskundige vergelijkingen.

 

 Status Codes (Statuscodes)

De response codes verzonden door een server wanneer een link wordt geklikt, wordt een webpagina of bestand aangevraagd, of een formulier wordt ingediend. Common HTTP-statuscodes belangrijk om SEO: 200 (OK)
404 Niet Gevonden)
410 (Weg)
500 (Interne Dienst Error)
503 Service niet beschikbaar)

 

Stemming

Stemming betrekking op de werkwijze voor het verminderen verbogen (of soms afgeleid) woorden aan hun stam, base of wortelvorm.

 

Stop Word (stop Word)

Een veelgebruikt woord. Bijvoorbeeld: een bij voor is, of, op de. Zoekmachines hebben, in het verleden, negeerde deze woorden tot tijd / middelen te besparen bij het indexeren. Zoekmachines zijn sterk geëvolueerd sinds de begindagen, en stopwoorden soms zinvol, dus dit is niet iets om zorgen te maken veel over voor SEO doeleinden.

 

Structurele Metadata

Structurele Metadata is een soort metagegevens verhoudingen binnen en tussen objecten met elementen zoals koppelingen naar andere componenten beschrijft.

 

Stylesheet

Stylesheet is een computer taal die de presentatie van gestructureerde documenten uitdrukt. Zoals Cascading Style Sheets (CSS), die wordt gebruikt om de stijl geschreven documenten in HTML, XHTML, SVG, XUL, en andere markup talen.

 

Subdomain (subdomein)

In een apart gedeelte dat binnen een hoofddomein bestaat. Bijvoorbeeld: http://jobs.AppelmanMarketingSupport.nl/ is een subdomein dat er binnen het hoofddomein van https://www.AppelmanMarketingSupport.nl/ bestaat

 

Succesverhalen

content die beschrijft hoe klanten doelen bereiken en echte voordelen behalen door het product of de dienst van een bedrijf te gebruiken. Succesverhalen kunnen een sociaal bewijs zijn voor potentiële kopers.

 

Swf

SWF is een vector graphics formaat van Adobe gebruikt om animaties en interactieve toepassingen publiceren op het World Wide Web.

 

Sybil Attack

Sybil Attack is een aanval waarbij een reputatie systeem wordt ondermijnd door smeden identiteiten in peer-to-peer computernetwerken.

Sales Support

Verkoopondersteuning. Support ondersteunt, helpt, geeft advies of ontzorgt je volledig wat betreft jouw sales activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van: Agenda Planning, Adresbestanden,

 

Schraper

Schraper site is een vorm van inhoud spam techniek die alle kopieën van de inhoud van andere websites met behulp van web schrapen.

 

Script

Taal Script Taal is ook bekend als scripting-taal

 

Scripttaal

Scripttaal is een programmeertaal die ondersteunt het schrijven van scripts, programma’s geschreven voor een software-omgeving die automatiseren van de uitvoering van taken die als alternatief zou kunnen worden uitgevoerd, één voor één door een menselijke operator.

 

Search Box

Zoeken Box verwijst naar het vak waar je typt u uw zoekopdracht, of wat het ook is dat je zoekt.

 

Search Engine Indexer

Search Engine Indexer is een onderdeel van de zoekmachine systeem dat sorteert deze en slaat de inhoud van de volledige tekst van elke webpagina document die het ontvangt van de zoekmachine’s Web crawler.

 

Search Engine Indexeren

Search Engine indexeren verzamelt, ontleedt, en slaat gegevens op een snelle en accurate informatie opvragen.

 

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing (SEM) is een vorm van internet marketing dat de promotie van websites gaat door het verhogen van hun zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten pagina (SERP) door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) (zowel on-page optimalisatie en off-page optimalisatie) als maar ook door middel van reclame.

 

Search Engine Results Pagina

Zoekmachine resultaten pagina (SERP) is de aankondiging van de resultaten geretourneerd door een zoekmachine in reactie op een zoekwoord.

 

Search Engine Saturation

Zoekmachine Verzadiging verwijst naar het aantal pagina’s die zijn geïndexeerd in de zoekmachine.

 

Search Engine Spam

Search Engine Spam is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging.

 

Search Engine Vergiftiging

Search Engine Vergiftiging is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, zoekmachine spam, of web spam.

 

Segmentatie

Proces van het verdelen van een markt van klanten in groepen op basis van vergelijkbare kenmerken (bijv. Leeftijd of koopgedrag) zodat marketing teams hen kunnen bereiken met op maat gemaakte, relevante marketing content.

 

Sem

SEM is een afkorting voor Search Engine Marketing.

 

Semantiek

Semantiek is de tak van de taalkunde die zich bezighoudt met de systematische studie van betekenis.

 

Semantisch Web

Semantic Web is een gemeenschappelijk kader dat bekeerlingen ongestructureerde en semi-gestructureerde documenten op het World Wide Web in gestructureerde en semantische gegevens worden gedeeld en hergebruikt voor de toepassing, enterprise, en de gemeenschap grenzen.

 

Semantische Url

Semantische URL is een vorm van URL die direct en intuïtief zinvol zijn voor niet-experts.

 

Seo

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization.

 

Seo Process

SEO-proces bestaat meestal uit zes algemene fasen, met inbegrip van onderzoek, planning en strategie, implementatie, monitoring, (her) beoordeling, en onderhoud.

 

Seo Risk

SEO Risk is een maat voor de waarschijnlijkheid en verlies van een onbevredigende uitkomst die de SEO-project, SEO-proces, of product.

 

Seo Risk Management

SEO Risk Management is de praktijk van het beoordelen en beheersen van SEO risico dat de SEO-project, proces of product beïnvloedt.

 

Seo University

SEO University is een toonaangevende zoekmachine optimalisatie universiteit die biedt SEO tutorials, cursussen, oplossingen, diensten, software, gereedschappen, boeken en ebooks.

 

Seo Zie Zoekmachineoptimalisatie

Proces om de zichtbaarheid en positie van een website op de resultaten pagina’s van zoekmachines te vergroten om meer bezoekers te trekken. SEO kan het strategisch gebruik van trefwoorden in webteksten, het regelmatig creëren van hoogwaardige content, het verbeteren van de website-UX en meer omvatten.

 

Separation Of Concerns

Separation of Concerns (SoC) is een ontwerpprincipe dat de behandeling waarbij een computerprogramma in afzonderlijke functies overlappen functionaliteit zo min mogelijk omvat.

 

Serp

SERP is een afkorting voor Search Engine Results Page.

 

Server-Side

Aan serverzijde worden operaties die worden uitgevoerd door de server in een client-server relatie een computernetwerk.

 

Simple Mail Transfer Protocol

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) is een Internet-standaard voor elektronische post (e-mail) transmissie over Internet Protocol (IP) netwerken.

 

Simple Object Access Protocol

Simple Object Access Protocol (SOAP) is een protocol specificatie voor het uitwisselen van gestructureerde informatie in de implementatie van web services in computernetwerken.

 

Site Map

Site Map is een lijst van pagina’s van een website toegankelijk is voor crawlers of gebruikers.

 

Sitelink

Sitelink is een hyperlink naar de website van subpagina dat onder bepaalde zoekresultaten van Google in orde wordt weergegeven om gebruikers te helpen navigeren door de website.

 

Sitemap

Sitemap is een XML-bestand bevat de URL’s voor een site, samen met extra metadata over elke URL (het laatst is bijgewerkt, hoe vaak het gewoonlijk verandert, en hoe belangrijk het is, ten opzichte van andere URL’s in de site) zodat zoekmachines kan intelligenter kruipen de site.

 

Six-Discipline Model

Zes-Discipline Model is het model van de zes disciplines inculding voorzie, plan, het werk, te meten, te verbeteren en te ontdekken, die nodig zijn voor het beheer van SEO of andere projecten sucessesfully. Meer informatie op Six-Discipline Model.

 

Smartphone

Smartphone is een mobiele telefoon gebouwd op een mobiele besturingssysteem, met meer geavanceerde rekencapaciteit en connectiviteit dan een functie telefoon.

 

Smo

SMO is een acroniem voor Social Media Optimization.

 

Smtp

SMTP is een afkorting voor Simple Mail Transfer Protocol.

 

Soc

SoC is een acroniem voor Separation of Concerns.

 

Sociaal Netwerk

Social Network is een sociale structuur opgebouwd uit een reeks van actoren (zoals personen of organisaties) en de dyadische banden tussen deze actoren.

 

Social Bookmarking

Social bookmarking is een gecentraliseerd online dienst die internetgebruikers in staat stelt om online toe te voegen, annoteren, bewerken, organiseren, opslaan, beheren, zoeken en bladwijzers deel van de middelen.

 

Social Farm

Social Farm is ongewenste spam inhoud die op websites accepteren van user-generated content. Dit kan commerciële spam, bulk inzendingen, gebruikers ingezonden godslastering, beledigingen, bedreigingen, aanzetten tot haat, gelekte persoonsgegevens, of schadelijke koppelingen bevatten.

 

Social Media Optimization

Social Media Optimization (SMO) verwijst naar het proces van het gebruik van een aantal sociale media en gemeenschappen om publiciteit te genereren om het bewustzijn van een product, merk of evenement te verhogen. Meer informatie op Social Media Optimization.

 

Social Media Plan

“Document dat het werk definieert dat een marketingteam zal doen om hun doelen op het gebied van sociale media te bereiken. Plannen voor sociale media helpen organisaties om vast te stellen wat ze op sociale media moeten posten en wanneer.

 

Social Networking Dienst

Social Networking Service is een online service, platform, of site die zich richt op het bouwen van sociale netwerken en sociale relaties tussen mensen die, bijvoorbeeld, interesses delen, activiteiten, achtergronden, of real-life-verbindingen vergemakkelijken.

 

Social Relation

Sociale relatie heeft betrekking op een relatie tussen twee, drie of meer individuen. Het is afgeleid van individuele agency, en vormt de basis van de sociale structuur.

 

Sociale Media

Social Media verwijst naar de middelen van de interacties tussen mensen waarin ze maken, delen, uitwisselen en commentaar inhoud onderling in virtuele gemeenschappen en netwerken.

 

Sociale Media Marketing

Social Media Marketing is het proces van het verkrijgen van de website van het verkeer of de aandacht door middel van sociale media websites.

 

Sociale Media Marketing

Combinatie van organische en betaalde marketinginspanningen die worden gebruikt om potentiële klanten te bereiken en ermee te communiceren via sociale mediaplatforms.

 

Sociale Structuur

Sociale structuur is een sociale wetenschap om verwijst naar een patroon van sociale regelingen in de samenleving die zowel emergent van en deinant van de acties van de individuen zijn.

 

Sociale Wetenschappen

Social Science verwijst naar de betrokken met de samenleving en het menselijk gedrag academische disciplines.

 

Software Agent

Software Agent is een computer programma dat fungeert voor een gebruiker of een ander programma in een relatie van agentschap, dat is afgeleid van het Latijnse Agere (te maken): een overeenkomst op te treden namens iemands.

 

Software Hergebruik

Hergebruik van software is ook bekend als het hergebruik van code.

 

Spam

Spam is het gebruik van elektronisch berichtenverkeer systemen om ongevraagde berichten, in het bijzonder reclame te sturen, zonder onderscheid.

 

Spam

Spam is ook bekend als de inhoud spam.

 

Spamdexing

Spamdexing, is ook bekend als zoekmachine spam, zoekmachine spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging, is de doelbewuste manipulatie van de zoekmachine indexeert. Spamdexing technieken kan worden ingedeeld in twee grote categorieën: inhoud spam (of spam) en koppeling spam.

 

Spammer

Spammer verwijst naar de mensen die proberen om de resultaten van zoekmachines te manipuleren in strijd met de richtlijnen van zoekmachines.

 

Specificatie

De specificatie is een expliciete set van eisen waaraan moet worden voldaan door een materiaal, product of service.

 

Split Testing

Split Testing is ook bekend als A / B-testen.

 

Stappenplan Voor Marketing

Een marketing roadmap is de tijdlijn die de bedrijfsstrategie weergeeft en het marketing werk laat zien dat nodig is om deze te bereiken. Het is een visualisatie van hoe uw activiteiten aan een reeks zakelijke doelstellingen zullen voldoen.

 

Statistisch Model

Statistische model is een geformaliseerd verbanden tussen variabelen in de vorm van wiskundige vergelijkingen.

 

Stemming

Stemming betrekking op de werkwijze voor het verminderen verbogen (of soms afgeleid) woorden aan hun stam, base of wortelvorm.

 

Structurele Metadata

Structurele Metadata is een soort metagegevens verhoudingen binnen en tussen objecten met elementen zoals koppelingen naar andere componenten beschrijft.

 

Stylesheet

Stylesheet is een computer taal die de presentatie van gestructureerde documenten uitdrukt. Zoals Cascading Style Sheets (CSS), die wordt gebruikt om de stijl geschreven documenten in HTML, XHTML, SVG, XUL, en andere markup talen.

 

Succesverhalen

content die beschrijft hoe klanten doelen bereiken en echte voordelen behalen door het product of de dienst van een bedrijf te gebruiken. Succesverhalen kunnen een sociaal bewijs zijn voor potentiële kopers.

 

Swf

SWF is een vector graphics formaat van Adobe gebruikt om animaties en interactieve toepassingen publiceren op het World Wide Web.

 

Sybil Attack

Sybil Attack is een aanval waarbij een reputatie systeem wordt ondermijnd door smeden identiteiten in peer-to-peer computernetwerken.

Sales Support

Verkoopondersteuning. Support ondersteunt, helpt, geeft advies of ontzorgt je volledig wat betreft jouw sales activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van: Agenda Planning, Adresbestanden,

 

Schraper

Schraper site is een vorm van inhoud spam techniek die alle kopieën van de inhoud van andere websites met behulp van web schrapen.

 

Script

Taal Script Taal is ook bekend als scripting-taal

 

Scripttaal

Scripttaal is een programmeertaal die ondersteunt het schrijven van scripts, programma’s geschreven voor een software-omgeving die automatiseren van de uitvoering van taken die als alternatief zou kunnen worden uitgevoerd, één voor één door een menselijke operator.

 

Search Box

Zoeken Box verwijst naar het vak waar je typt u uw zoekopdracht, of wat het ook is dat je zoekt.

 

Search Engine Indexer

Search Engine Indexer is een onderdeel van de zoekmachine systeem dat sorteert deze en slaat de inhoud van de volledige tekst van elke webpagina document die het ontvangt van de zoekmachine’s Web crawler.

 

Search Engine Indexeren

Search Engine indexeren verzamelt, ontleedt, en slaat gegevens op een snelle en accurate informatie opvragen.

 

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing (SEM) is een vorm van internet marketing dat de promotie van websites gaat door het verhogen van hun zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten pagina (SERP) door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) (zowel on-page optimalisatie en off-page optimalisatie) als maar ook door middel van reclame.

 

Search Engine Results Pagina

Zoekmachine resultaten pagina (SERP) is de aankondiging van de resultaten geretourneerd door een zoekmachine in reactie op een zoekwoord.

 

Search Engine Saturation

Zoekmachine Verzadiging verwijst naar het aantal pagina’s die zijn geïndexeerd in de zoekmachine.

 

Search Engine Spam

Search Engine Spam is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging.

 

Search Engine Vergiftiging

Search Engine Vergiftiging is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, zoekmachine spam, of web spam.

 

Segmentatie

Proces van het verdelen van een markt van klanten in groepen op basis van vergelijkbare kenmerken (bijv. Leeftijd of koopgedrag) zodat marketing teams hen kunnen bereiken met op maat gemaakte, relevante marketing content.

 

Sem

SEM is een afkorting voor Search Engine Marketing.

 

Semantiek

Semantiek is de tak van de taalkunde die zich bezighoudt met de systematische studie van betekenis.

 

Semantisch Web

Semantic Web is een gemeenschappelijk kader dat bekeerlingen ongestructureerde en semi-gestructureerde documenten op het World Wide Web in gestructureerde en semantische gegevens worden gedeeld en hergebruikt voor de toepassing, enterprise, en de gemeenschap grenzen.

 

Semantische Url

Semantische URL is een vorm van URL die direct en intuïtief zinvol zijn voor niet-experts.

 

Seo

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization.

 

Seo Process

SEO-proces bestaat meestal uit zes algemene fasen, met inbegrip van onderzoek, planning en strategie, implementatie, monitoring, (her) beoordeling, en onderhoud.

 

Seo Risk

SEO Risk is een maat voor de waarschijnlijkheid en verlies van een onbevredigende uitkomst die de SEO-project, SEO-proces, of product.

 

Seo Risk Management

SEO Risk Management is de praktijk van het beoordelen en beheersen van SEO risico dat de SEO-project, proces of product beïnvloedt.

 

Seo University

SEO University is een toonaangevende zoekmachine optimalisatie universiteit die biedt SEO tutorials, cursussen, oplossingen, diensten, software, gereedschappen, boeken en ebooks.

 

Seo Zie Zoekmachineoptimalisatie

Proces om de zichtbaarheid en positie van een website op de resultaten pagina’s van zoekmachines te vergroten om meer bezoekers te trekken. SEO kan het strategisch gebruik van trefwoorden in webteksten, het regelmatig creëren van hoogwaardige content, het verbeteren van de website-UX en meer omvatten.

 

Separation Of Concerns

Separation of Concerns (SoC) is een ontwerpprincipe dat de behandeling waarbij een computerprogramma in afzonderlijke functies overlappen functionaliteit zo min mogelijk omvat.

 

Serp

SERP is een afkorting voor Search Engine Results Page.

 

Server-Side

Aan serverzijde worden operaties die worden uitgevoerd door de server in een client-server relatie een computernetwerk.

 

Simple Mail Transfer Protocol

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) is een Internet-standaard voor elektronische post (e-mail) transmissie over Internet Protocol (IP) netwerken.

 

Simple Object Access Protocol

Simple Object Access Protocol (SOAP) is een protocol specificatie voor het uitwisselen van gestructureerde informatie in de implementatie van web services in computernetwerken.

 

Site Map

Site Map is een lijst van pagina’s van een website toegankelijk is voor crawlers of gebruikers.

 

Sitelink

Sitelink is een hyperlink naar de website van subpagina dat onder bepaalde zoekresultaten van Google in orde wordt weergegeven om gebruikers te helpen navigeren door de website.

 

Sitemap

Sitemap is een XML-bestand bevat de URL’s voor een site, samen met extra metadata over elke URL (het laatst is bijgewerkt, hoe vaak het gewoonlijk verandert, en hoe belangrijk het is, ten opzichte van andere URL’s in de site) zodat zoekmachines kan intelligenter kruipen de site.

 

Six-Discipline Model

Zes-Discipline Model is het model van de zes disciplines inculding voorzie, plan, het werk, te meten, te verbeteren en te ontdekken, die nodig zijn voor het beheer van SEO of andere projecten sucessesfully. Meer informatie op Six-Discipline Model.

 

Smartphone

Smartphone is een mobiele telefoon gebouwd op een mobiele besturingssysteem, met meer geavanceerde rekencapaciteit en connectiviteit dan een functie telefoon.

 

Smo

SMO is een acroniem voor Social Media Optimization.

 

Smtp

SMTP is een afkorting voor Simple Mail Transfer Protocol.

 

Soc

SoC is een acroniem voor Separation of Concerns.

 

Sociaal Netwerk

Social Network is een sociale structuur opgebouwd uit een reeks van actoren (zoals personen of organisaties) en de dyadische banden tussen deze actoren.

 

Social Bookmarking

Social bookmarking is een gecentraliseerd online dienst die internetgebruikers in staat stelt om online toe te voegen, annoteren, bewerken, organiseren, opslaan, beheren, zoeken en bladwijzers deel van de middelen.

 

Social Farm

Social Farm is ongewenste spam inhoud die op websites accepteren van user-generated content. Dit kan commerciële spam, bulk inzendingen, gebruikers ingezonden godslastering, beledigingen, bedreigingen, aanzetten tot haat, gelekte persoonsgegevens, of schadelijke koppelingen bevatten.

 

Social Media Optimization

Social Media Optimization (SMO) verwijst naar het proces van het gebruik van een aantal sociale media en gemeenschappen om publiciteit te genereren om het bewustzijn van een product, merk of evenement te verhogen. Meer informatie op Social Media Optimization.

 

Social Media Plan

“Document dat het werk definieert dat een marketingteam zal doen om hun doelen op het gebied van sociale media te bereiken. Plannen voor sociale media helpen organisaties om vast te stellen wat ze op sociale media moeten posten en wanneer.

 

Social Networking Dienst

Social Networking Service is een online service, platform, of site die zich richt op het bouwen van sociale netwerken en sociale relaties tussen mensen die, bijvoorbeeld, interesses delen, activiteiten, achtergronden, of real-life-verbindingen vergemakkelijken.

 

Social Relation

Sociale relatie heeft betrekking op een relatie tussen twee, drie of meer individuen. Het is afgeleid van individuele agency, en vormt de basis van de sociale structuur.

 

Sociale Media

Social Media verwijst naar de middelen van de interacties tussen mensen waarin ze maken, delen, uitwisselen en commentaar inhoud onderling in virtuele gemeenschappen en netwerken.

 

Sociale Media Marketing

Social Media Marketing is het proces van het verkrijgen van de website van het verkeer of de aandacht door middel van sociale media websites.

 

Sociale Media Marketing

Combinatie van organische en betaalde marketinginspanningen die worden gebruikt om potentiële klanten te bereiken en ermee te communiceren via sociale mediaplatforms.

 

Sociale Structuur

Sociale structuur is een sociale wetenschap om verwijst naar een patroon van sociale regelingen in de samenleving die zowel emergent van en deinant van de acties van de individuen zijn.

 

Sociale Wetenschappen

Social Science verwijst naar de betrokken met de samenleving en het menselijk gedrag academische disciplines.

 

Software Agent

Software Agent is een computer programma dat fungeert voor een gebruiker of een ander programma in een relatie van agentschap, dat is afgeleid van het Latijnse Agere (te maken): een overeenkomst op te treden namens iemands.

 

Software Hergebruik

Hergebruik van software is ook bekend als het hergebruik van code.

 

Spam

Spam is het gebruik van elektronisch berichtenverkeer systemen om ongevraagde berichten, in het bijzonder reclame te sturen, zonder onderscheid.

 

Spam

Spam is ook bekend als de inhoud spam.

 

Spamdexing

Spamdexing, is ook bekend als zoekmachine spam, zoekmachine spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging, is de doelbewuste manipulatie van de zoekmachine indexeert. Spamdexing technieken kan worden ingedeeld in twee grote categorieën: inhoud spam (of spam) en koppeling spam.

 

Spammer

Spammer verwijst naar de mensen die proberen om de resultaten van zoekmachines te manipuleren in strijd met de richtlijnen van zoekmachines.

 

Specificatie

De specificatie is een expliciete set van eisen waaraan moet worden voldaan door een materiaal, product of service.

 

Split Testing

Split Testing is ook bekend als A / B-testen.

 

Stappenplan Voor Marketing

Een marketing roadmap is de tijdlijn die de bedrijfsstrategie weergeeft en het marketing werk laat zien dat nodig is om deze te bereiken. Het is een visualisatie van hoe uw activiteiten aan een reeks zakelijke doelstellingen zullen voldoen.

 

Statistisch Model

Statistische model is een geformaliseerd verbanden tussen variabelen in de vorm van wiskundige vergelijkingen.

 

Stemming

Stemming betrekking op de werkwijze voor het verminderen verbogen (of soms afgeleid) woorden aan hun stam, base of wortelvorm.

 

Structurele Metadata

Structurele Metadata is een soort metagegevens verhoudingen binnen en tussen objecten met elementen zoals koppelingen naar andere componenten beschrijft.

 

Stylesheet

Stylesheet is een computer taal die de presentatie van gestructureerde documenten uitdrukt. Zoals Cascading Style Sheets (CSS), die wordt gebruikt om de stijl geschreven documenten in HTML, XHTML, SVG, XUL, en andere markup talen.

 

Succesverhalen

content die beschrijft hoe klanten doelen bereiken en echte voordelen behalen door het product of de dienst van een bedrijf te gebruiken. Succesverhalen kunnen een sociaal bewijs zijn voor potentiële kopers.

 

Swf

SWF is een vector graphics formaat van Adobe gebruikt om animaties en interactieve toepassingen publiceren op het World Wide Web.

 

Sybil Attack

Sybil Attack is een aanval waarbij een reputatie systeem wordt ondermijnd door smeden identiteiten in peer-to-peer computernetwerken.

T

De T uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Taalwetenschap

Taalkunde is de systematische studie van de structuur en de ontwikkeling van de taal in het algemeen of van bepaalde talen, waaronder de taal vorm, taal betekenis en de taal in context.

 

Tcp

TCP is een acroniem voor Transmission Control Protocol.

 

Terug Link

Linkback is een methode voor Web auteurs om meldingen te krijgen wanneer andere auteurs verwijzen naar een van hun documenten. Er zijn drie soorten linkbacks die refback, trackback en pingback bevatten.

 

Thin Affiliate Site

Thin Affiliate site is een affiliate site die weinig waarde toevoegt voor de gebruikers.

 

Titel Tag

Title tag is een stukje tekst definieert de titel van de HTML of XHTML document. Het vertelt zowel gebruikers als zoekmachines wat het onderwerp van een bepaalde pagina is.

 

Titel Tag Optimalisatie

Titel Tag Optimalisatie verwijst naar het SEO-proces voor de titel tag.

 

Tjilpen

Twitter is een online dienst voor sociale netwerken en microblogging dienst waarmee de gebruikers te verzenden en te lezen op tekst gebaseerde berichten van maximaal 140 tekens, die bekend staat als “tweets”.

 

Toegankelijkheid

Toegankelijkheid heeft betrekking op het gebruiksgemak tentoongesteld door een website met betrekking tot gebruikers die een handicap of beperkingen hebben.

 

Trackback

Trackback is een van de drie types van linkback methoden voor Web auteurs op het verzoek van notificatie wanneer iemand links naar één van hun documenten.

 

Traditionele Marketing

Offline marketinginspanningen zoals radio-, tv- of kranten advertenties.

 

Transmission Control Protocol

Transmission Control Protocol (TCP) is een van de belangrijkste protocollen van het Internet Protocol Suite.

 

Trechter (Marketing)

Concept dat de interacties rangschikt die een koper heeft met een bedrijf of het marketingmateriaal van het bedrijf voordat hij een aankoop doet. De plaats van een koper in de trechter bepaalt de juiste bericht strategie voor hem.

 

Trechter Bovenkant Van De

Eerste fase van de marketing trechter. Tijdens deze fase zijn potentiële klanten niet op de hoogte van het bedrijf of hoe het hen kan helpen een probleem op te lossen. Marketing Teams kunnen zich richten op topklanten met algemene bewustmakingscampagnes. Zie Funnel.

 

Trefwoord

Zoek die resulteert in een lijst met relevante webpagina’s in een zoekmachine. Marketing Teams kunnen website-content optimaliseren op basis van relevante zoekwoorden als onderdeel van een inkomende marketingstrategie.

 

Trefwoord Dichtheid

Keyword dichtheid is het percentage van de keren dat een zoekwoord of zinsdeel op een webpagina in vergelijking met het totale aantal woorden op de pagina.

 

Trustrank

TrustRank een verband analysetechniek beschreven in een artikel van Stanford University en Yahoo onderzoekers voor semi-automatisch scheiden van bruikbare webpagina’s van spam.

 

Typosquatting

Typosquatting, is ook bekend als URL kaping, is een vorm van cybersquatting, en eventueel brandjacking die zich baseert op fouten zoals typografische fouten gemaakt door Internet-gebruikers bij het invoeren van een website-adres in een webbrowser.

U

De U uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Udp

UDP is een acroniem voor User Datagram Protocol.

 

Ugc

UGC is een acroniem voor User-Generated Content.

 

Ui

UI is een acroniem voor User Interface.

 

Uil

OWL is een acroniem voor Web Ontology Language.

 

Uitbreidbare Opmaaktaal (Xml)
Op tekst gebaseerde opmaaktaal die gegevens opslaat, transporteert en organiseert op een manier die leesbaar is voor mensen en machines.

 

Uitgaande Marketing

Marketingboodschappen die naar potentiële klanten worden gestuurd. Outbound marketing is bedoeld om klanten te bereiken door ze te onderbreken. Dit kunnen ongevraagde telefoontjes of digitale advertenties zijn.

 

Uniform Resource Identifier

Uniform Resource Identifier (URI) is een reeks tekens gebruikt om een ​​naam of een bron te identificeren. Uniform Resource Identifier (URI) ofwel een uniform resource locator (URL) of een naam uniform resource (URN), of beide.

 

Uniform Resource Locator

Uniform Resource Locator (URL) een uniform resource identifier (URI) die identificeert een hulpbron door locator.

 

Uniform Resource Name

Uniform Resource Name (URN) is een Uniform Resource Identifier (URI), dat identificeert een bron bij naam, in een bepaalde namespace.

Unix

Unix, officieel handelsmerk als UNIX, is een multitasking, multi-user besturingssysteem van de computer die oorspronkelijk in 1969 ontwikkeld door een groep van AT & T medewerkers bij Bell Labs, onder wie Ken Thompson, Dennis Ritchie, Brian Kernighan, Douglas McIlroy, Michael Lesk en Joe Ossanna .

 

Unnatural Link (onnatuurlijke Link)

Eventuele links Google identificeert als verdacht, misleidende of manipulatieve. Een onnatuurlijke koppeling kan resulteren in Google het nemen van handmatige actie op uw website.

 

Uri

URI is een afkorting voor Uniform Resource Identifier.

 

Url

URL staat voor Uniform Resource Locator.

 

URL (URL)

Een Uniform Resource Locator is de specifieke reeks tekens die leiden tot een bron op het web. De term URL is meestal van korte hand voor de brief op basis van webadres (bijv www.AppelmanMarketingSupport.nl) in een browser om toegang tot een webpagina ingevoerd.

 

Url Forwarding

URL Forwarding is ook bekend als URL Redirection.

 

Url Hijacking

URL Hijacking is ook bekend als Typosquatting.

 

URL Parameter (URL-waarde)

De waarden van een URL toegevoegd om bij te houden waar het verkeer vandaan komt (dat wil zeggen, die koppeling iemand geklikt om uw website of webpagina te ontdekken). Hier is een voorbeeld van een URL-parameter (vetgedrukt)

 

Url Redirection

URL Redirection, is ook bekend als URL forwarding, verwijst naar de handeling van het verzenden van een bezoeker naar een andere URL dan degene die ze in eerste instantie gevraagd.

 

Urn

URN is een afkorting voor Uniform Resource Name.

 

Usability

Usability is het gebruiksgemak en leerbaarheid van een door de mens gemaakte object, zoals een website.

 

Usability (Bruikbaarheid)

Hoe makkelijk het is voor mensen om uw website te gebruiken. Site design, browser compatibiliteit, handicap verbeteringen en andere factoren allemaal een rol in het verbeteren van de bruikbaarheid en maken van uw site toegankelijk voor zo veel mogelijk mensen te spelen.

 

User Agent

User Agent is een software agent die optreedt namens een gebruiker.

 

User Agent (User Agent)

Software programmaatje dat het web doorzoekt

 

 

User Agent Snuiven

User Agent Snuffelen verwijst naar de praktijk van websites met verschillende inhoud wanneer bekeken met een zekere user agent.

 

User Datagram Protocol

User Datagram Protocol (UDP) is een van de belangrijkste leden van het Internet Protocol Suite, de set van netwerkprotocollen gebruikt voor het internet.

 

UX (User Experience) (Gebruiksers ervaring)

Het algemene gevoel gebruikers overhou interactie met een merk, de online aanwezigheid, en haar producten / diensten.

 

V

De V uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

 

Verborgen Tekst

Verborgen tekst is een vorm van inhoud spam techniek die computer tekst wordt weergegeven op een zodanige wijze dat onzichtbaar of onleesbaar zijn. Verborgen tekst wordt meestal bereikt door het instellen van het lettertype kleur aan de dezelfde kleur als de achtergrond, waardoor de tekst onzichtbaar, tenzij de gebruiker hoogtepunten het.

 

Verdiende Media

Publiciteit waar een bedrijf niet voor betaalt, zoals vermeldingen op sociale media onder invloedrijke doelgroepen of artikelen in belangrijke mediapublicaties.

 

 

Verkeer Van De Website

Verkeer van de Website is de hoeveelheid gegevens die door de bezoekers ontvangen en verzonden naar een website.

 

 

Verloop Percentage

Percentage klanten dat stopt met zakendoen met een organisatie gedurende een bepaalde periode.

 

Vertical Search Engine

Vertical Search Engine is een zoekmachine richt zich op een specifiek segment van online content, zoals afbeeldingen, video’s, nieuws, reizen en mensen.

 

Verwijzingen Verzamelen

Link Building is de praktijk van uw site met de bedoeling een actieve marketing om links van andere sites te verkrijgen. Het is niet alleen een fundamenteel onderdeel van SEO, maar is ook een blijvend onderdeel van de marketing van uw website. Meer informatie op Link Building.

 

Verzorgen (Leiden)

Proces van het onderhouden van relaties met potentiële klanten gedurende de marketing- of verkooptrechter. Lead nurturing omvat doorgaans het bereiken van potentiële klanten met gerichte content of advertenties op basis van hun positie in de funnel.

 

Video Marketing

Content Marketing Tactiek waarbij marketing teams video’s gebruiken om waardevolle boodschappen voor klanten over te brengen.

 

Viral Marketing

Viral Marketing is de marketing technieken die sociale netwerken en andere technologieën gebruiken om stijgingen van de merkbekendheid te produceren of andere marketing doelstellingen door middel van zelf-replicerende virale processen te bereiken.

 

Viral Marketing Is De Marketing Technieken Die Sociale Netwerken En Andere Technologieën Gebruiken Om Stijgingen Van De Merkbekendheid Te Produceren Of Andere Marketing Doelstellingen Door Middel Van Zelf-Replicerende Virale Processen Te Bereiken. Viral Marketing is the marketing techniques that use social networks and other technologies to produce increases in brand awareness or to achieve other marketing objectives through self-replicating viral processes.

 

Visible On-Page Factoren Zijn De On-Page Factoren Die Zichtbaar Zijn Voor De Vistors Zijn. Meer Informatie Op Visible On-Page Factoren. Visible On-page Factors are the on-page factors that are visible to the vistors. More information at Visible On-Page Factors.

 

Vraaggeneratie

Marketingstrategie die is ontworpen om interesse te wekken in het product of de dienst van een bedrijf. Het doel van inspanningen om de vraag te genereren is om relaties met nieuwe prospects te creëren, vaak via contentmarketing of digitale marketing.

W

De W uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Het totale aantal woorden die in de kopie van de inhoud verschijnt. Te weinig (of dun) inhoud kan een signaal van lage kwaliteit zijn voor zoekmachines.
W3

W3 is een acroniem voor het World Wide Web.

 

W3C

W3C is een acroniem voor het World Wide Web Consortium.

 

Waarde Voorstel

Value Proposition is een belofte van waarde te leveren en een geloof van de klant die waarde zal worden ervaren. Het kan van toepassing zijn op een hele organisatie, of delen daarvan, of de klant rekeningen, of producten of diensten.

 

Waf

WAF is een acroniem voor web applicatie framework.

 

Wauwelen

Jabber is de oorspronkelijke naam van de Extensible Messaging and Presence Protocol (XMPP), de open technologie voor instant messaging en presence.

 

Web Analyses

Web Analytics is het meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van internet data ten behoeve van het begrip en het optimaliseren van het gebruik van internet.

 

Web Analyses

Realtime inzicht in klantgedrag op de website van een bedrijf. Web Analysis helpen marketing teams om continu de website-content en digitale marketinginspanningen te optimaliseren.

 

Web Application Framework

Web Application Framework (WAF) is een software raamwerk dat is ontworpen om de ontwikkeling van dynamische websites, web applicaties en web services te ondersteunen.

 

Web Bot

Web Bot is ook bekend als web spider, web robot of bot.

 

Web Cookie

Web Cookie is ook bekend als koekje, cookie of browser cookie.

 

Web Data Extraction

Web Data Extraction is ook bekend als web schrapen, of web oogsten.

 

Web Feed

Web-feed is een data formaat dat wordt gebruikt voor het verstrekken van gebruikers met een regelmatig bijgewerkte content.

 

Web Hypertext Application Technology Working Group

Web Hypertext Application Technology Working Group (WHATWG) is een gemeenschap van mensen die geïnteresseerd zijn in evoluerende HTML en aanverwante technologieën.

 

Web Log

Web Log is ook bekend als blog.

 

Web Marketing

Web Marketing is ook bekend als internet marketing, online marketing, webvertising of e-marketing.

 

Web Ontology Language

Web Ontology Language (OWL) is een familie van kennisrepresentatietalen voor het schrijven van ontologieën, die worden gekenmerkt door formele semantiek en RDF / XML-gebaseerde serialisaties voor het Semantic Web.

 

Web Oogsten

Baan oogsten is ook bekend als web schrapen, of web gegevensextractie.

 

Web Robot

Web Robot is ook bekend als Web spin, web bot of bot.

 

Web Schrapen

Web schrapen, is ook bekend als web-harvesting of web data-extractie, is een computersoftware techniek van het extraheren van informatie uit websites.

 

Web Spam

Web Spam is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, zoekmachine spam, of zoekmachine vergiftiging.

 

Web Spider

Web Spider is ook bekend als Web bot, bot, of Web robot.

 

Web Syndication

Web Syndication is een vorm van syndication in welke website materiaal beschikbaar te stellen meerdere andere websites wordt gemaakt. Meer informatie op Online Content Syndication.

 

Webbrowser

Web Browser is een software applicatie voor het ophalen, presenteren en doorkruisen informatiebronnen op het World Wide Web.

 

Webcrawler

Web Crawler, is ook bekend als Web spin, web bot, bot, of Web robot, is een computerprogramma dat het World Wide Web grasduint in een methodische, geautomatiseerde manier of op een ordelijke manier.

 

Webinar

Live educatief evenement dat virtueel wordt gehouden. Marketing Teams gebruiken webinars om belangrijke boodschappen door te geven aan het publiek, met klanten in contact te komen en klantinformatie vast te leggen.

 

Webkit

WebKit is een layout engine software ontworpen om webbrowsers om webpagina’s te maken.

 

Webspam (webspam)

Methoden die uitsluitend bestaan ​​om te misleiden of te manipuleren zoekmachine algoritmen en / of gebruikers.
Ook bekend als: Black Hat SEO, Spam, Spamdexing, Search Spam

 

Webvertising

Webvertising is ook bekend als internet marketing, online marketing, e-marketing, of web marketing.

 

Wederkerige Link

Wederzijdse Link is een wederzijdse relatie tussen twee objecten, vaak tussen twee websites tot wederzijds verkeer te waarborgen. Google en andere zoekmachines nu geen krediet te geven aan wederzijdse koppelen als het geeft niet aan echte link populariteit.

 

Weging

Weging wijst op het belang van een bepaalde zoekopdracht naar de query.

 

Wereldwijde Web Consortium

World Wide Web Consortium (W3C) is de belangrijkste internationale normalisatie-instelling voor het World Wide Web.

 

Whatwg

WHATWG is een acroniem voor Web Hypertext Application Technology Working Group.

 

Whitelist

Whitelist is een basic access control mechanisme dat niemand toestaat, met uitzondering van de leden van de witte lijst.

 

Wij Brengen

Web Ring is ook bekend als Webring.

 

Wij Brengen

Webring, is ook bekend als Web ring, is een verzameling van websites met elkaar verbonden in een cirkelvormige structuur, en meestal georganiseerd rond een bepaald thema, vaak educatieve of sociaal.

 

Winst Delen

Revenue Sharing verwijst naar de verdeling van de winsten en verliezen tussen de verschillende groepen.

 

White Paper

Een educatief rapport of gids over een bepaald onderwerp dat vaak wordt gebruikt in content marketing programma’s. Marketing Teams gebruiken whitepapers om hun expertise vast te stellen of te versterken.

 

Witte Hoed

White Hat beschrijft het gebruik van technieken die de richtlijnen van een zoekmachine te volgen.

 

Wordcount (Aantal woorden)

White Hat beschrijft het gebruik van technieken die de richtlijnen van een zoekmachine te volgen.

 

WordPress

WordPress is een gratis en open source blogging tool en een content management systeem (CMS) op basis van PHP en MySQL. Meer informatie op WordPress SEO.

 

WordPress (WordPress)

Een populaire bloggen en content management systeem.

 

World Wide Web

World Wide Web (afgekort als WWW of W3, algemeen bekend als het web), is een systeem van onderling verbonden hyperlinks documenten toegankelijk via het internet. Met een webbrowser, kan men webpagina’s die tekst, afbeeldingen, video’s en andere multimedia, en navigeren tussen hen via hyperlinks’s bevat.

 

Www

WWW is een acroniem voor het World Wide Web.

X

De X uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Xhr Is Een Acroniem Voor Xmlhttprequest.

XHR is an acronym for XMLHttpRequest.

 

Xhtml Is Een Acroniem Voor Extensible Hypertext Markup Language.

XHTML is an acronym for Extensible Hypertext Markup Language.

 

 XML (XML)

Extensible Markup Language is een opmaaktaal zoekmachines gebruiken om website gegevens te begrijpen.

 

Xml Is Een Afkorting Voor Extensible Markup Language.

XML is an acronym for Extensible Markup Language.

 

Xmlhttprequest (Xhr) Is Een Api Beschikbaar In Web Browser Scripting Talen Zoals Javascript.

Het Wordt Gebruikt Om Http Te Verzenden Of Https Vraagt ​​Rechtstreeks Naar Een Webserver En De Server Response Data Direct Terug In Het Script Te Laden. XMLHttpRequest (XHR) is an API available in Web browser scripting languages such as JavaScript. It is used to send HTTP or HTTPS requests directly to a web server and load the server response data directly back into the script.

 

Xmpp Is Een Acroniem Voor Extensible Messaging And Presence Protocol.

XMPP is an acronym for Extensible Messaging and Presence Protocol.

 

 

 

Y

De Y uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Yahoo (Yahoo)

Yahoo is geboren in april 1994 en was een ongelooflijk populaire zoekmachine en portal in de jaren ’90. Yahoo search was meestal door menskracht aangedreven, ten minste tot juni 2000, toen een toen nog onbekende zoekmachine genaamd Google begonnen met het voeden van Yahoo’s organische zoekresultaten. Die te maken hebben voortgezet tot 2004, toen Yahoo begonnen met eigen zoektechnologie. Sinds 2010, hebben Yahoo organische zoekresultaten werd aangedreven door Microsoft’s zoekmachine, Bing.

 

Yahoo!

Yahoo! Inc is een Amerikaanse multinational internet corporation die zijn-bekende web portal biedt, zoekmachine (Yahoo! Search) en andere internet-gerelateerde producten en diensten, waaronder Yahoo! Directory, Yahoo! Mail, Yahoo! News, Yahoo! Finance, Yahoo! Grote groepen, Yahoo! Answers, online advertising, online kaarten, video-sharing, fantasy sports en social media websites.

 

Yahoo! Search Marketing

Yahoo! Search Marketing is een op basis van zoekwoorden pay-per-klik online advertising service van Yahoo !.

 

Yahoo! Zoeken

Yahoo! Search is een zoekmachine die eigendom zijn van Yahoo!

 

Yandex

Yandex is een Russische internetbedrijf die de grootste zoekmachine (Yandex Search) in Rusland met ongeveer 60% marktaandeel in dat land actief is.

 

Yandex (Yandex)

De meest populaire zoekmachine in Rusland, Yandex werd opgericht 23 september 1997 door Arkady Volozh en Ilya Segalovich.

 

Yandex Search

Yandex Search is een zoekmachine die eigendom zijn van Yandex.

 

Youtube

YouTube is de grootste community en het platform delen van video’s, waarop gebruikers kunnen uploaden, bekijken en delen van video’s. YouTube maakt gebruik van Adobe Flash Video en HTML5-technologie om een ​​breed scala van user-generated video content, waaronder filmclips, tv-fragmenten, en muziekvideo’s, evenals amateur content, zoals video blogging en korte originele video’s weer te geven.

 

Yslow

YSlow is een dienst die door Yahoo !, die kan analyseren van webpagina’s en suggesties te doen om hun prestaties op basis van een set regels voor hoge prestaties webpagina’s te verbeteren. Meer informatie op Website Optimalisatie van prestaties.

Sales Support

Verkoopondersteuning. Support ondersteunt, helpt, geeft advies of ontzorgt je volledig wat betreft jouw sales activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van: Agenda Planning, Adresbestanden,

 

Schraper

Schraper site is een vorm van inhoud spam techniek die alle kopieën van de inhoud van andere websites met behulp van web schrapen.

 

Script

Taal Script Taal is ook bekend als scripting-taal

 

Scripttaal

Scripttaal is een programmeertaal die ondersteunt het schrijven van scripts, programma’s geschreven voor een software-omgeving die automatiseren van de uitvoering van taken die als alternatief zou kunnen worden uitgevoerd, één voor één door een menselijke operator.

 

Search Box

Zoeken Box verwijst naar het vak waar je typt u uw zoekopdracht, of wat het ook is dat je zoekt.

 

Search Engine Indexer

Search Engine Indexer is een onderdeel van de zoekmachine systeem dat sorteert deze en slaat de inhoud van de volledige tekst van elke webpagina document die het ontvangt van de zoekmachine’s Web crawler.

 

Search Engine Indexeren

Search Engine indexeren verzamelt, ontleedt, en slaat gegevens op een snelle en accurate informatie opvragen.

 

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing (SEM) is een vorm van internet marketing dat de promotie van websites gaat door het verhogen van hun zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten pagina (SERP) door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) (zowel on-page optimalisatie en off-page optimalisatie) als maar ook door middel van reclame.

 

Search Engine Results Pagina

Zoekmachine resultaten pagina (SERP) is de aankondiging van de resultaten geretourneerd door een zoekmachine in reactie op een zoekwoord.

 

Search Engine Saturation

Zoekmachine Verzadiging verwijst naar het aantal pagina’s die zijn geïndexeerd in de zoekmachine.

 

Search Engine Spam

Search Engine Spam is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging.

 

Search Engine Vergiftiging

Search Engine Vergiftiging is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, zoekmachine spam, of web spam.

 

Segmentatie

Proces van het verdelen van een markt van klanten in groepen op basis van vergelijkbare kenmerken (bijv. Leeftijd of koopgedrag) zodat marketing teams hen kunnen bereiken met op maat gemaakte, relevante marketing content.

 

Sem

SEM is een afkorting voor Search Engine Marketing.

 

Semantiek

Semantiek is de tak van de taalkunde die zich bezighoudt met de systematische studie van betekenis.

 

Semantisch Web

Semantic Web is een gemeenschappelijk kader dat bekeerlingen ongestructureerde en semi-gestructureerde documenten op het World Wide Web in gestructureerde en semantische gegevens worden gedeeld en hergebruikt voor de toepassing, enterprise, en de gemeenschap grenzen.

 

Semantische Url

Semantische URL is een vorm van URL die direct en intuïtief zinvol zijn voor niet-experts.

 

Seo

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization.

 

Seo Process

SEO-proces bestaat meestal uit zes algemene fasen, met inbegrip van onderzoek, planning en strategie, implementatie, monitoring, (her) beoordeling, en onderhoud.

 

Seo Risk

SEO Risk is een maat voor de waarschijnlijkheid en verlies van een onbevredigende uitkomst die de SEO-project, SEO-proces, of product.

 

Seo Risk Management

SEO Risk Management is de praktijk van het beoordelen en beheersen van SEO risico dat de SEO-project, proces of product beïnvloedt.

 

Seo University

SEO University is een toonaangevende zoekmachine optimalisatie universiteit die biedt SEO tutorials, cursussen, oplossingen, diensten, software, gereedschappen, boeken en ebooks.

 

Seo Zie Zoekmachineoptimalisatie

Proces om de zichtbaarheid en positie van een website op de resultaten pagina’s van zoekmachines te vergroten om meer bezoekers te trekken. SEO kan het strategisch gebruik van trefwoorden in webteksten, het regelmatig creëren van hoogwaardige content, het verbeteren van de website-UX en meer omvatten.

 

Separation Of Concerns

Separation of Concerns (SoC) is een ontwerpprincipe dat de behandeling waarbij een computerprogramma in afzonderlijke functies overlappen functionaliteit zo min mogelijk omvat.

 

Serp

SERP is een afkorting voor Search Engine Results Page.

 

Server-Side

Aan serverzijde worden operaties die worden uitgevoerd door de server in een client-server relatie een computernetwerk.

 

Simple Mail Transfer Protocol

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) is een Internet-standaard voor elektronische post (e-mail) transmissie over Internet Protocol (IP) netwerken.

 

Simple Object Access Protocol

Simple Object Access Protocol (SOAP) is een protocol specificatie voor het uitwisselen van gestructureerde informatie in de implementatie van web services in computernetwerken.

 

Site Map

Site Map is een lijst van pagina’s van een website toegankelijk is voor crawlers of gebruikers.

 

Sitelink

Sitelink is een hyperlink naar de website van subpagina dat onder bepaalde zoekresultaten van Google in orde wordt weergegeven om gebruikers te helpen navigeren door de website.

 

Sitemap

Sitemap is een XML-bestand bevat de URL’s voor een site, samen met extra metadata over elke URL (het laatst is bijgewerkt, hoe vaak het gewoonlijk verandert, en hoe belangrijk het is, ten opzichte van andere URL’s in de site) zodat zoekmachines kan intelligenter kruipen de site.

 

Six-Discipline Model

Zes-Discipline Model is het model van de zes disciplines inculding voorzie, plan, het werk, te meten, te verbeteren en te ontdekken, die nodig zijn voor het beheer van SEO of andere projecten sucessesfully. Meer informatie op Six-Discipline Model.

 

Smartphone

Smartphone is een mobiele telefoon gebouwd op een mobiele besturingssysteem, met meer geavanceerde rekencapaciteit en connectiviteit dan een functie telefoon.

 

Smo

SMO is een acroniem voor Social Media Optimization.

 

Smtp

SMTP is een afkorting voor Simple Mail Transfer Protocol.

 

Soc

SoC is een acroniem voor Separation of Concerns.

 

Sociaal Netwerk

Social Network is een sociale structuur opgebouwd uit een reeks van actoren (zoals personen of organisaties) en de dyadische banden tussen deze actoren.

 

Social Bookmarking

Social bookmarking is een gecentraliseerd online dienst die internetgebruikers in staat stelt om online toe te voegen, annoteren, bewerken, organiseren, opslaan, beheren, zoeken en bladwijzers deel van de middelen.

 

Social Farm

Social Farm is ongewenste spam inhoud die op websites accepteren van user-generated content. Dit kan commerciële spam, bulk inzendingen, gebruikers ingezonden godslastering, beledigingen, bedreigingen, aanzetten tot haat, gelekte persoonsgegevens, of schadelijke koppelingen bevatten.

 

Social Media Optimization

Social Media Optimization (SMO) verwijst naar het proces van het gebruik van een aantal sociale media en gemeenschappen om publiciteit te genereren om het bewustzijn van een product, merk of evenement te verhogen. Meer informatie op Social Media Optimization.

 

Social Media Plan

“Document dat het werk definieert dat een marketingteam zal doen om hun doelen op het gebied van sociale media te bereiken. Plannen voor sociale media helpen organisaties om vast te stellen wat ze op sociale media moeten posten en wanneer.

 

Social Networking Dienst

Social Networking Service is een online service, platform, of site die zich richt op het bouwen van sociale netwerken en sociale relaties tussen mensen die, bijvoorbeeld, interesses delen, activiteiten, achtergronden, of real-life-verbindingen vergemakkelijken.

 

Social Relation

Sociale relatie heeft betrekking op een relatie tussen twee, drie of meer individuen. Het is afgeleid van individuele agency, en vormt de basis van de sociale structuur.

 

Sociale Media

Social Media verwijst naar de middelen van de interacties tussen mensen waarin ze maken, delen, uitwisselen en commentaar inhoud onderling in virtuele gemeenschappen en netwerken.

 

Sociale Media Marketing

Social Media Marketing is het proces van het verkrijgen van de website van het verkeer of de aandacht door middel van sociale media websites.

 

Sociale Media Marketing

Combinatie van organische en betaalde marketinginspanningen die worden gebruikt om potentiële klanten te bereiken en ermee te communiceren via sociale mediaplatforms.

 

Sociale Structuur

Sociale structuur is een sociale wetenschap om verwijst naar een patroon van sociale regelingen in de samenleving die zowel emergent van en deinant van de acties van de individuen zijn.

 

Sociale Wetenschappen

Social Science verwijst naar de betrokken met de samenleving en het menselijk gedrag academische disciplines.

 

Software Agent

Software Agent is een computer programma dat fungeert voor een gebruiker of een ander programma in een relatie van agentschap, dat is afgeleid van het Latijnse Agere (te maken): een overeenkomst op te treden namens iemands.

 

Software Hergebruik

Hergebruik van software is ook bekend als het hergebruik van code.

 

Spam

Spam is het gebruik van elektronisch berichtenverkeer systemen om ongevraagde berichten, in het bijzonder reclame te sturen, zonder onderscheid.

 

Spam

Spam is ook bekend als de inhoud spam.

 

Spamdexing

Spamdexing, is ook bekend als zoekmachine spam, zoekmachine spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging, is de doelbewuste manipulatie van de zoekmachine indexeert. Spamdexing technieken kan worden ingedeeld in twee grote categorieën: inhoud spam (of spam) en koppeling spam.

 

Spammer

Spammer verwijst naar de mensen die proberen om de resultaten van zoekmachines te manipuleren in strijd met de richtlijnen van zoekmachines.

 

Specificatie

De specificatie is een expliciete set van eisen waaraan moet worden voldaan door een materiaal, product of service.

 

Split Testing

Split Testing is ook bekend als A / B-testen.

 

Stappenplan Voor Marketing

Een marketing roadmap is de tijdlijn die de bedrijfsstrategie weergeeft en het marketing werk laat zien dat nodig is om deze te bereiken. Het is een visualisatie van hoe uw activiteiten aan een reeks zakelijke doelstellingen zullen voldoen.

 

Statistisch Model

Statistische model is een geformaliseerd verbanden tussen variabelen in de vorm van wiskundige vergelijkingen.

 

Stemming

Stemming betrekking op de werkwijze voor het verminderen verbogen (of soms afgeleid) woorden aan hun stam, base of wortelvorm.

 

Structurele Metadata

Structurele Metadata is een soort metagegevens verhoudingen binnen en tussen objecten met elementen zoals koppelingen naar andere componenten beschrijft.

 

Stylesheet

Stylesheet is een computer taal die de presentatie van gestructureerde documenten uitdrukt. Zoals Cascading Style Sheets (CSS), die wordt gebruikt om de stijl geschreven documenten in HTML, XHTML, SVG, XUL, en andere markup talen.

 

Succesverhalen

content die beschrijft hoe klanten doelen bereiken en echte voordelen behalen door het product of de dienst van een bedrijf te gebruiken. Succesverhalen kunnen een sociaal bewijs zijn voor potentiële kopers.

 

Swf

SWF is een vector graphics formaat van Adobe gebruikt om animaties en interactieve toepassingen publiceren op het World Wide Web.

 

Sybil Attack

Sybil Attack is een aanval waarbij een reputatie systeem wordt ondermijnd door smeden identiteiten in peer-to-peer computernetwerken.

Sales Support

Verkoopondersteuning. Support ondersteunt, helpt, geeft advies of ontzorgt je volledig wat betreft jouw sales activiteiten. Bijvoorbeeld op het gebied van: Agenda Planning, Adresbestanden,

 

Schraper

Schraper site is een vorm van inhoud spam techniek die alle kopieën van de inhoud van andere websites met behulp van web schrapen.

 

Script

Taal Script Taal is ook bekend als scripting-taal

 

Scripttaal

Scripttaal is een programmeertaal die ondersteunt het schrijven van scripts, programma’s geschreven voor een software-omgeving die automatiseren van de uitvoering van taken die als alternatief zou kunnen worden uitgevoerd, één voor één door een menselijke operator.

 

Search Box

Zoeken Box verwijst naar het vak waar je typt u uw zoekopdracht, of wat het ook is dat je zoekt.

 

Search Engine Indexer

Search Engine Indexer is een onderdeel van de zoekmachine systeem dat sorteert deze en slaat de inhoud van de volledige tekst van elke webpagina document die het ontvangt van de zoekmachine’s Web crawler.

 

Search Engine Indexeren

Search Engine indexeren verzamelt, ontleedt, en slaat gegevens op een snelle en accurate informatie opvragen.

 

Search Engine Marketing

Search Engine Marketing (SEM) is een vorm van internet marketing dat de promotie van websites gaat door het verhogen van hun zichtbaarheid in de zoekmachine resultaten pagina (SERP) door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) (zowel on-page optimalisatie en off-page optimalisatie) als maar ook door middel van reclame.

 

Search Engine Results Pagina

Zoekmachine resultaten pagina (SERP) is de aankondiging van de resultaten geretourneerd door een zoekmachine in reactie op een zoekwoord.

 

Search Engine Saturation

Zoekmachine Verzadiging verwijst naar het aantal pagina’s die zijn geïndexeerd in de zoekmachine.

 

Search Engine Spam

Search Engine Spam is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging.

 

Search Engine Vergiftiging

Search Engine Vergiftiging is ook bekend als spamdexing, zoeken spam, zoekmachine spam, of web spam.

 

Segmentatie

Proces van het verdelen van een markt van klanten in groepen op basis van vergelijkbare kenmerken (bijv. Leeftijd of koopgedrag) zodat marketing teams hen kunnen bereiken met op maat gemaakte, relevante marketing content.

 

Sem

SEM is een afkorting voor Search Engine Marketing.

 

Semantiek

Semantiek is de tak van de taalkunde die zich bezighoudt met de systematische studie van betekenis.

 

Semantisch Web

Semantic Web is een gemeenschappelijk kader dat bekeerlingen ongestructureerde en semi-gestructureerde documenten op het World Wide Web in gestructureerde en semantische gegevens worden gedeeld en hergebruikt voor de toepassing, enterprise, en de gemeenschap grenzen.

 

Semantische Url

Semantische URL is een vorm van URL die direct en intuïtief zinvol zijn voor niet-experts.

 

Seo

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization.

 

Seo Process

SEO-proces bestaat meestal uit zes algemene fasen, met inbegrip van onderzoek, planning en strategie, implementatie, monitoring, (her) beoordeling, en onderhoud.

 

Seo Risk

SEO Risk is een maat voor de waarschijnlijkheid en verlies van een onbevredigende uitkomst die de SEO-project, SEO-proces, of product.

 

Seo Risk Management

SEO Risk Management is de praktijk van het beoordelen en beheersen van SEO risico dat de SEO-project, proces of product beïnvloedt.

 

Seo University

SEO University is een toonaangevende zoekmachine optimalisatie universiteit die biedt SEO tutorials, cursussen, oplossingen, diensten, software, gereedschappen, boeken en ebooks.

 

Seo Zie Zoekmachineoptimalisatie

Proces om de zichtbaarheid en positie van een website op de resultaten pagina’s van zoekmachines te vergroten om meer bezoekers te trekken. SEO kan het strategisch gebruik van trefwoorden in webteksten, het regelmatig creëren van hoogwaardige content, het verbeteren van de website-UX en meer omvatten.

 

Separation Of Concerns

Separation of Concerns (SoC) is een ontwerpprincipe dat de behandeling waarbij een computerprogramma in afzonderlijke functies overlappen functionaliteit zo min mogelijk omvat.

 

Serp

SERP is een afkorting voor Search Engine Results Page.

 

Server-Side

Aan serverzijde worden operaties die worden uitgevoerd door de server in een client-server relatie een computernetwerk.

 

Simple Mail Transfer Protocol

Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) is een Internet-standaard voor elektronische post (e-mail) transmissie over Internet Protocol (IP) netwerken.

 

Simple Object Access Protocol

Simple Object Access Protocol (SOAP) is een protocol specificatie voor het uitwisselen van gestructureerde informatie in de implementatie van web services in computernetwerken.

 

Site Map

Site Map is een lijst van pagina’s van een website toegankelijk is voor crawlers of gebruikers.

 

Sitelink

Sitelink is een hyperlink naar de website van subpagina dat onder bepaalde zoekresultaten van Google in orde wordt weergegeven om gebruikers te helpen navigeren door de website.

 

Sitemap

Sitemap is een XML-bestand bevat de URL’s voor een site, samen met extra metadata over elke URL (het laatst is bijgewerkt, hoe vaak het gewoonlijk verandert, en hoe belangrijk het is, ten opzichte van andere URL’s in de site) zodat zoekmachines kan intelligenter kruipen de site.

 

Six-Discipline Model

Zes-Discipline Model is het model van de zes disciplines inculding voorzie, plan, het werk, te meten, te verbeteren en te ontdekken, die nodig zijn voor het beheer van SEO of andere projecten sucessesfully. Meer informatie op Six-Discipline Model.

 

Smartphone

Smartphone is een mobiele telefoon gebouwd op een mobiele besturingssysteem, met meer geavanceerde rekencapaciteit en connectiviteit dan een functie telefoon.

 

Smo

SMO is een acroniem voor Social Media Optimization.

 

Smtp

SMTP is een afkorting voor Simple Mail Transfer Protocol.

 

Soc

SoC is een acroniem voor Separation of Concerns.

 

Sociaal Netwerk

Social Network is een sociale structuur opgebouwd uit een reeks van actoren (zoals personen of organisaties) en de dyadische banden tussen deze actoren.

 

Social Bookmarking

Social bookmarking is een gecentraliseerd online dienst die internetgebruikers in staat stelt om online toe te voegen, annoteren, bewerken, organiseren, opslaan, beheren, zoeken en bladwijzers deel van de middelen.

 

Social Farm

Social Farm is ongewenste spam inhoud die op websites accepteren van user-generated content. Dit kan commerciële spam, bulk inzendingen, gebruikers ingezonden godslastering, beledigingen, bedreigingen, aanzetten tot haat, gelekte persoonsgegevens, of schadelijke koppelingen bevatten.

 

Social Media Optimization

Social Media Optimization (SMO) verwijst naar het proces van het gebruik van een aantal sociale media en gemeenschappen om publiciteit te genereren om het bewustzijn van een product, merk of evenement te verhogen. Meer informatie op Social Media Optimization.

 

Social Media Plan

“Document dat het werk definieert dat een marketingteam zal doen om hun doelen op het gebied van sociale media te bereiken. Plannen voor sociale media helpen organisaties om vast te stellen wat ze op sociale media moeten posten en wanneer.

 

Social Networking Dienst

Social Networking Service is een online service, platform, of site die zich richt op het bouwen van sociale netwerken en sociale relaties tussen mensen die, bijvoorbeeld, interesses delen, activiteiten, achtergronden, of real-life-verbindingen vergemakkelijken.

 

Social Relation

Sociale relatie heeft betrekking op een relatie tussen twee, drie of meer individuen. Het is afgeleid van individuele agency, en vormt de basis van de sociale structuur.

 

Sociale Media

Social Media verwijst naar de middelen van de interacties tussen mensen waarin ze maken, delen, uitwisselen en commentaar inhoud onderling in virtuele gemeenschappen en netwerken.

 

Sociale Media Marketing

Social Media Marketing is het proces van het verkrijgen van de website van het verkeer of de aandacht door middel van sociale media websites.

 

Sociale Media Marketing

Combinatie van organische en betaalde marketinginspanningen die worden gebruikt om potentiële klanten te bereiken en ermee te communiceren via sociale mediaplatforms.

 

Sociale Structuur

Sociale structuur is een sociale wetenschap om verwijst naar een patroon van sociale regelingen in de samenleving die zowel emergent van en deinant van de acties van de individuen zijn.

 

Sociale Wetenschappen

Social Science verwijst naar de betrokken met de samenleving en het menselijk gedrag academische disciplines.

 

Software Agent

Software Agent is een computer programma dat fungeert voor een gebruiker of een ander programma in een relatie van agentschap, dat is afgeleid van het Latijnse Agere (te maken): een overeenkomst op te treden namens iemands.

 

Software Hergebruik

Hergebruik van software is ook bekend als het hergebruik van code.

 

Spam

Spam is het gebruik van elektronisch berichtenverkeer systemen om ongevraagde berichten, in het bijzonder reclame te sturen, zonder onderscheid.

 

Spam

Spam is ook bekend als de inhoud spam.

 

Spamdexing

Spamdexing, is ook bekend als zoekmachine spam, zoekmachine spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging, is de doelbewuste manipulatie van de zoekmachine indexeert. Spamdexing technieken kan worden ingedeeld in twee grote categorieën: inhoud spam (of spam) en koppeling spam.

 

Spammer

Spammer verwijst naar de mensen die proberen om de resultaten van zoekmachines te manipuleren in strijd met de richtlijnen van zoekmachines.

 

Specificatie

De specificatie is een expliciete set van eisen waaraan moet worden voldaan door een materiaal, product of service.

 

Split Testing

Split Testing is ook bekend als A / B-testen.

 

Stappenplan Voor Marketing

Een marketing roadmap is de tijdlijn die de bedrijfsstrategie weergeeft en het marketing werk laat zien dat nodig is om deze te bereiken. Het is een visualisatie van hoe uw activiteiten aan een reeks zakelijke doelstellingen zullen voldoen.

 

Statistisch Model

Statistische model is een geformaliseerd verbanden tussen variabelen in de vorm van wiskundige vergelijkingen.

 

Stemming

Stemming betrekking op de werkwijze voor het verminderen verbogen (of soms afgeleid) woorden aan hun stam, base of wortelvorm.

 

Structurele Metadata

Structurele Metadata is een soort metagegevens verhoudingen binnen en tussen objecten met elementen zoals koppelingen naar andere componenten beschrijft.

 

Stylesheet

Stylesheet is een computer taal die de presentatie van gestructureerde documenten uitdrukt. Zoals Cascading Style Sheets (CSS), die wordt gebruikt om de stijl geschreven documenten in HTML, XHTML, SVG, XUL, en andere markup talen.

 

Succesverhalen

content die beschrijft hoe klanten doelen bereiken en echte voordelen behalen door het product of de dienst van een bedrijf te gebruiken. Succesverhalen kunnen een sociaal bewijs zijn voor potentiële kopers.

 

Swf

SWF is een vector graphics formaat van Adobe gebruikt om animaties en interactieve toepassingen publiceren op het World Wide Web.

 

Sybil Attack

Sybil Attack is een aanval waarbij een reputatie systeem wordt ondermijnd door smeden identiteiten in peer-to-peer computernetwerken.

Z

De Z uit het Online SEO en Marketing Woordenboek

Zeep

SOAP is een acroniem voor Simple Object Access Protocol.

 

Zend Engine

Zend Engine is een open source scripttaal engine die interpreteert de programmeertaal PHP.

 

Zend Framework

Zend Framework is een open source web applicatie objectgeoriënteerd framework (WAF) in PHP programmeertaal geïmplementeerd.

 

Zend Server

Zend Server is een PHP applicatie server productlijn aangeboden door Zend Technologies.

 

Zend Studio

Zend Studio is een commerciële, proprietary integrated development environment (IDE) voor PHP ontwikkeld door Zend Technologies.

 

Zend Technologies

Zend Technologies Ltd is een Israëlische World Wide Web infrastructuur software bedrijf, dat PHP de ontwikkeling van producten en oplossingen, met inbegrip van Zend Engine, Zend Framework, Zend Server, en Zend Studio biedt.

 

Zoek Machine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is het proces van verbetering van de zichtbaarheid van een website of een webpagina in een zoekmachine “natuurlijke” of-un betaalde ( “biologisch” of “algoritmische”) zoekresultaten (SERP).

 

Zoeken Spam

Zoeken Spam is ook bekend als spamdexing, zoekmachine spam, web spam, of zoekmachine vergiftiging.

 

Zoekmachine

Search Engine is een computerprogramma dat is ontworpen om te zoeken naar informatie op het World Wide Web.

 

Zoekmachineoptimalisatie (Seo)

Proces om de zichtbaarheid en positie van een website op de resultaten pagina’s van zoekmachines te vergroten om meer bezoekers te trekken. SEO kan het strategisch gebruik van trefwoorden in webteksten, het regelmatig creëren van hoogwaardige content, het verbeteren van de website-UX en meer omvatten.